Přejít na výpis diskuzí
Sundání odstřelovače ve videu z Battlefield 3
16.3.2011 | levis
220 příspěvků
-
Paskvil ... ale zasmál jsem se.
Je to odraz dnešní doby. Dříve byly hry pro menšinu, měly myšlenku, logiku, spád, hratelnost.... A dneska se dělají hry jen a pro .... a tomu odpovídá jejich úroveň
Chcete zabít snipera? Proč využívat vojenské techniky, dělostřelectva a palebné síly, stačí čtyři mazáci a nepřítel nemá šanci
Dice go to the hell... -
-
Kvuli jednomu sniperovi poslat delostrelectvo doprostred mesta?
-
-
ty bys doporucil vykukavani a prestrelku ? pokud je po ruce tezka technika a nejsou zakazane zbytecne skody na majetku tak kabum .. pokud ne .. tak tenhle tym zustane sedet na prdeli, zavola velitelstvi, ti poslou druhy tym z jine strany .. plazeni se popod rimsy bliz a zepredu se deje jen v hrach a filmech ..
-
Ano. Sniper má poteciální šanci zabít i několik desítek vojáků, zejména klíčových osob. Na eliminiaci odstřelovačů se využívají obrněná vozidla - tanky a BVP, popřípadě raketomety.
Neplácej něco o něčem, o čem vůbec nic nevíš -
-
Jasne pisu delostrelectvo o tezke technice nepisu nic. Raketomet navic ve videu pouzili.
-
-
-
-
Nestresujte je to jen "blbej" sing , az bude video z MP to bude jina *3*
-
ta budova asi moc dobře postavená nebude co? *3*
-
-
co bys chtěl, beztak jim to tam stavěli sověti (pokud si to nestavěli sami pouštní architekti ze sušených kozích bobků), a ne japonci
-
-
Tak tak. Chce to jeste zapracovat na realisticnosti a bude to fajn. Ten sniper mi pripada, jako by strilel z treba AK47 bez optiky. A ti vojaci se chovaji uplne neuveritelne. Jinak grafika fajn, snad to nebude cele jeden velky script. Trochu jsem si to spletl s CoD.
-
-
ja se obavam ze minimalne SP bude cod vice nez je zdravo *9*
-
keby to bol hrac na tej budove traja by uz boli davno dole:D
-
-
Kvôli jednému sniperovi, ktorý je navyše slepý jak patron, odpália raketometom polku budovy... Hmmm : D Ale inak vizuálne je to pekné, to hej : )
-
To je trochu divný. Spolubojovníkům tam koukají hlavy a sniper střílí do květináčů. Skoro bych řekl, že tam nějaký teheránský strejda učí vnoučka střílet z dragunova.
-
zbývá jediná otázka, jestli to má poloherka Q8300 a HD5850 utáhne *1*
-
-
5850 bych se nebál. možná to nepůjde na max, ale přes medium se jistě přehoupne s přehledem
-
Utahne, ve FULL HD a vše na High asi ne, ale se středními detaily se spokojíš..EA neni v optimalizaci nejhorší, takže nečekám nějaké hardcore nároky jako třeba u Crysis 2 =)
-
-
hardcore naročný? Crysis 2? Prosim tě kdes to slyšel :D:D:D
-
pockat, nepsali prvne ze Crysis 2 bude jeste mene narocnejsi jak 1. dil? :D sakra :D
-
-
-
Už aby to vyšlo.. Ale než z SP čekám na videa z MP, kvůli němu to kupuji *2*
-
No hned na začátku mě udivil ten voják co stojí před hráčem.Střílí po nich sniper a on si tam tak v klídku lelkuje a prohlíží si kvér *1*
-
-
ono cela ta scena je hodne wtf ,proste script a jeste takovy,aby to nedeprimovalo hrace...singl bude ocividne jednoducha arkada jako COD.Tak snad aspon ten MP bude klasicky BF
-
-
Právě jsem prožil videoherni orgazmus =) *8*
-
-
pán je rychlík *1*
-
:-D
-
Tobě stačí tak málo?
-
-