Přejít na výpis diskuzí
Sundberg: „Co s hackery? Dejte jim práci a lepší PC hry!“
25.3.2011 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
urcite ma jeho naozr vacsi vahu ako tvoje komenty.
a samozrejme ze konzolove hry su pre ine publikum ako tie pre pc. to ze su ludia co hraju aj na konzoliach aj na PC nic nemeni na veci.
A podla skusenosti si myslim ze, ked niekto zacne hrat na konzoli, jeho naroky na hry sa podstatne znizuju a na pc uz hra vacsinou len traposiny. alebo s cheatmi, alebo nieco podobne. -
-
Ten pan je naivni. Kdyby misto delani her do nách investoval stovky milionu dolaru rocne, mluvil by uplne jinak.
Konzolove hry jsou pro stejne publikum, jako pc hry. Hrac si vybira bry podle kvality, nikoli podle platformy. Predstav si, ze maw chut si zahrat nejakou tahovou taktickou hru z prostredi warhammeru, co udelas? Ja hraju to, co hrat chci a vybiram si to mesi ruznymi platformami a saham casto i do davne minulosti. Ty budes pripad tupeho konzumenta, ktery chce hrat ty hry, o kterych mu reklama rekne, zš je ma chtit hrat. Proto to nemuzes pochopit. Na kazde platforme vychazi kvalitni a jedinecne tituly. A jen blb se omezuje jen na jednu platformu a ty ostatni pomlouva. Hadam ze je to z duvodu ze jsi socka a nemuzes si konzoli dovolit.
-
-
Dejte zlodějovi aut práci v automobilce, to je fór. *1*
-
-
Počkat, takže podle tebe hacker tu konzoli ukradl? Tvoje přirovnání je pěkně idiotský. Zatímco zloděj aut ukradl produkt, který už vlastní někdo jiný, hacker jen upravuje software u produktu, za který sám zaplatil. Tak mi vysvětli, v čem tkví tvoje přirovnání.
-
Takový zloděj aut velice dobře zná vlastnosti jednotlivých dílů aut od konkurence. Proč Ne?
-
-
Protože pak by to bylo již PC (v případě XBOXu doslova) a neměli by z herních krabiček takový vejvar . Konzole je dedikovaný počítač ohlodaný na kost . S periferiemi v základu by se několikrát jejich dovoz prodražil
-
Základní problém veškerých autorských práv k duševnímu dílu je , že potenciální zákazník není zákazníkem reálným .