Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ultima underworld I
    Doom I II (brutal doom 1.9)
    Quake I (epsylon)
    Blood I (tc)
    Magic carpet I+II
    Another world
  • No jen škoda, že prodeje této hry jsou tristní.. Nintendo tuhle generaci konzol bohužel nepřežije.
  • Tohle bych bral tak max. na mobil *1*
  • kickasl
    Rozhodne netvrdim, ze nazor se lidem (zvlaste nekterym) vnutit neda.
    Zkusim to podat trochu jinak: Porad se nadava na CoD, ja netvrdim, ze jde o kvalitni hru(s vyjimkou prvnich dilu) a souhlasim, ze kritiku si zaslouzi. Pointa je, ze CoD je hra delana pro casual hrace(predevsim). Takovy casual hrac nechce od hry vyzvu, chce jednoduchou, primocarou zabavnou hru(o zabavnosti CoD by se dalo diskutovat, ale to neni to hlavni, co chci rict, a navic bych se musel rozepsat jeste mnohem vic).
    Navic dosti podstatna je, jak uz tu bylo nekde zmineno otazka propagace. A samozrejme toho, ze kvuli mario si malokdo koupi novou konzoli.
    Proste mi prijde naprosto pochopitelne, ze ma mario relativne "male" prodeje.
  • lipkozzi
    mas na mysli nieco taketo http://www.youtube.com/watch?v=fOlaSp898nE ? :)
  • PS4 je zbytečně přehypované. Jedná se o konzoli s průměrným HW, která ohledně hratelnosti přináší to samé, co minulá generace. Jediné, co se mění je hrubý výkon, který za pár let nikoho neoslní. Hry, které s PS4 vyšly, jsou generický tovary. Knack je z recenzí hodně podprůměrná hopsačka, která je tak repetivní, až to uráží. Killzone 4 je průměrný fps a ten zbytek her nestojí ani za zmínku. Jediná hra, která byla chválena je Resogun a to se za system-seller považovat nedá.
    Chci tím říci, že všechen ten hype kolem PS4 vytvořili média. Vytvořili boj mezi PS4 a XBone, který vyhrává PS4 protože má o něco větší výkon. Lidem je to rvaný do palic, PS4, kup si PS4, všichni o tom mluví. Na té konzoli nic, co by mě mělo přesvědčit ke koupi není. Je to jen o něco "nadupanější" konzole minulé generace, která nabízí hry, které si k inovaci ani nepřičichli.
    Všichni nadávají na Nintendo, že všechno, co dělá je třískání prachů z franšíz. To ano, ale tyhle franšízy a jejich mechanismy jdou kupředu. To, co dělají je to, že svoje formule přivádějí k dokonalosti a není třeba se za to stydět. Stydět by se měli ostatní, protože z hráčů dělají hlupce, když ty samé (ještě k tomu hloupé) mechanismy opakují dokola a v tiskových prohlášení říkají, že se jedná o nové věci. Třikrát hanba.
  • Tushan
    /přičemž japonskou hrou mám na mysli něco co je naším "západním" myšlením nepochopitelné/

    hele to že Ty něco nechápeš neznamena že i ostatní ze "západu" jsou stejně blbý

    *7*
  • yenda1
    Je to pár dní co jsem s hrdostí pokořil Ocarina of Time MQ. Málo her bych řadil výše či na stejný stupeň. A to platí o všch hrách ze serie Zeldy (které jsem hrál). To, že tyto na první(!) pohled stejné hry, se stále celkem slušně prodávají více než chápu.
  • Robotron3
    Já teda mám s Nintendem zkušenosti jen se starodávným NESem a DS (Ježíšek teprve přinese Wii :), ale jakmile jsou někde žebříčky nejlepších her všech dob, tak si všimni, že v prvních top 10 se vyskytují hry od Nintenda. Takže na těch hrách asi něco bude. Nechápat japonské hry je pro Evropana pochopitelné, pokud tomu vyloženě nechce dát šanci, ale nenávidět? To mi rozum nebere *3*

    sorry, měla být reakce na starýho pařana.
  • Nintendo je jediná herní značka kterou regulérně nenávidím a považuju se za antiNintenďáka. Je to pro mě synonymum pro "japonskou" hru, přičemž japonskou hrou mám na mysli něco co je naším "západním" myšlením nepochopitelné. Jako například to jak může jedna firma roky a roky prodávat Mária-DonkeyKonga-Zeldu-Metroida a lidé půjdou a koupí si to... Nintendo je svérázná značka které je tak nějak fuk, že velcí vydavatelé nemají zájem vydávat pro ni hry. Ono úplně stačí že vydá dalšího Mária-DonkeyKonga-Zeldu a Metroida a s tím si vystačí třicet (!!!!!) let. Už když jsem byl malej hažart, tak Nintedo vydávalo Márioviny a Mário už tehdy na artworcích vypadal jak vytlemený šilhající ťululum a hopsal a hopsal a hopsal aby zachránil princeznu s dvojsmyslným jménem.... Občas někdy Nintendo vydá něco jiného, jako proslulý Dr. Kawanishima Brain training , který měl zlepšovat myšlení, takže na Nintendu hráli i senioři - a zjistilo se že - no že to vůbec ale VÚUUUBEC nefunguje. Jistě, smýšlím velmi konvenčně a konzervativně, takže si radši zahraji nějakou rádoby Hollywoodskou hru nežli výše zmíněné "Nintendoviny". Protože nejsem Nintenďák, nejsem fanboy a dokonce ani Japonec. A vůbec, už jako kluk jsem měl radši Sonica..... Kutálející se modrý ježek měnící se v cirkulárku, poletující lištička a tuny praštěných robůtků k likvidaci mi tak ňák přijdou sympatičtější nežli dvojice "asi Italů", převlekající se za mývaly, zachraňující princeznu Broskvičku hopsáním na houbičky a želvy, aby porazili hnusnou smradlavou opici házející sudy" (U bohů ! To zní naprosto psychodelicky !!!)
  • na Pegi sa stavias velmi zle..... PEGI je odporucany vek aby dany hrac neutrpel psychicku ujmu.... zeby bolo GTA V Pegi 18+ ale hraju to aj 12rocne deti takze nic moc argument....
  • V LoU boli zombie ? Ani neviem....
    Dnesne hry prinesu len zopar vyslnenich titulov napriklad stebou spominany Last of Us,Dragons Dogma,Dark Souls to mam hry ktore ma za tento rok bavily ( schvalne ratam iba SP ). Co sa tika Maria,Zeldy,Donkey konga vzdy su to ako niekto povedal 100x oplacana hra ale ta hra tu stale je prekonava rekordy v predajoch a ludi stale bavi... Hry niesu len o grafike ale hlavne o pribehu a zabave ;)
  • Musím s tebou souhlasit. Je mi 31 a čím sem starší tím více chci hrát hry od nintenda.
  • Asi se jedna o spatnou recenzi, ale vychazi mi z ni, ze je to stokrat prevareny mario, akorat s vylepsenou grafikou a spatnou kamerou.
  • Robotron3
    Důležitý bylo to co jsem napsal pak. Styl novýho Tomb Raider jsem zmínil jen pro ilustraci, že z prakticky cartoonovýho stylu udělali něco co vypadá realisticky. Nic dalšího v tom nehledej.
  • To není detail, je to předloha kterou jsi nabídnul. Existují zajisté vhodnější příklady, pokud jsi nechtěl, aby se nestalo, že "se někdo musí chytat detailu a psát na to elaboráty".

    Maria v provedení "nový TR" si přestavit dovedu, komplet s obdobami výše uvedených absurdit nového TR. A sám za sebe říkám NE.
  • Nerozumis tem cislum. To je vekovy rating, ktery rika od kdy je ta hra pristupna, ne pro koho je vhodna nebo urcena. Nektere hry jsou pristupne uz od 3+, ale presto nejsou urcene pro 3+ a tudiz nemuzes tvrdit, ze to je hra pro ne.
  • Robotron3
    Ježiš proč se vždycky někdo musí chytat detailu a psát na to elaboráty. Já jsem novýho Tomb Raidera ani nehrál. Jen to byl příklad rádoby realističtějšího stylu.
  • Nový Tomb Raider a slovo "realismus" hrubě nejdou dohrmady.

    Sprostě pořvávající sebeuzdravující terminátorocitovka (dle aktuálního rozhodnutí level-designera a scénáristy), se kterou při skocích v hurikánu nepohne vítr ani o milimetr (zatímco ten samý hurikán dokáže rozkmitat velmi těžký zvon) a která sice vříská že je silně poraněná, ale skákat a šplhat dokáže pořád stejně ať už je zraněná nebo nezraněná.

    Nelze též zapomenout na úpornou automatickou snahu herního avatara zatasit palnou zbraň pokud chci vstoupit do jeskyně odkud se ozývá zvířecí vrčení (naprosto reálné a adekvátní chování) nebo na vítězný jednodívčí útok ztečí na celou samurajskou pevnost, jejíchž obyvatel se pár hodin před tímto "útokem" v rámci příběhu smrtelné děsí členové roky zocelené neskrupulózní skupiny přeživších (vyzbrojení zhruba srovnatelným arzenálem, jako Lara).

    Někomu halt k "realismu" stačí krev a postavy se slovníkem jako dlaždič.
  • maros.goc
    Nintendo sa odjakziva prezentuje ako firma pre celu rodinu, cize niecoho takeho sa nikdy nedockas :) ....a najnovsi Tomb Raider bol realisticky? vsak TR je najhorsia Lara od cias Chronicles

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit