Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KarlosCZE

Smekám před autorem recenze. Dlouho jsem se tak nenasmál.

"Až si budete vyplachovat ryzlink z očí... :D :D :D"

• Supr recenze, když ne hra tak aspoň ta pobavila. :) 

• :D :D :D

• Jack1947

Tak nějak no, aby nezapadli přeci jenom nejlepší léta už jsou ty tam 😛

• Jack1947

Jdeo hry zase budou mít, špatnou vizitku, Nějaký Jack Thompson  se vždy najde i když je to jůesej tak bůhví na co to neshodí tentokrát.

• JaroslavSl

Takže únor 2021 je ta chvíle kdy lidem došel humor a schopnost chápat ironii? Aha díky, já si to zapíšu do deníčku

• dworkin

Ty významy sis tam dosadil sám, abys vytvořil nepřítele, kterýho je potřeba pranýřovat. Akorát jak ty významy, tak ten nepřítel existují jenom v tvojí hlavě.

• michaelfoucault

Jak proboha můžeš dělat právo, když nedokážeš pochopit ani jednoduché implicitní významy, které text nese? 

• dworkin

Nenávidí? Ty nejenže nevíš, o čem on píše, ty si do toho dosazuješ svoje vlastní obsahy. Seš úplně mimo.

• michaelfoucault

Skutečně? Protože fóry o tom, jak muži nenávidí své vlastní ženy jsou strašně funny, mr. Incel. 

• Derp_1337

Haha

Já myslel, že to všem je jasné, jak to skutečně myslí... ale očividně se našel někdo, kdo to nepochopil.

• Derp_1337

Třeba byl balič dárků v obchodu?? 😇

Obvykle člověk může vidět stánky s "baliči" před Vánocemi ve velkých supermarketech. Teda aspoň před Covidem to mohl vidět, teď už ne.

• dworkin

Eh, ty ještě nevíš, o čem on píše.

• Derp_1337

V Americe jsou lidi blbí a pořád se tam střílí. Nic nového.

• Derp_1337

Jo. To vedení je nejspíš rádo, že může vykazovat vysokou aktivitu díky "novým" účtům.

• Derp_1337

Už jsem to jednou zmínil v téhle diskuzi. Není to tak dávno, co Valve tvrdilo, že na Steamu žádná cenzura p*rno her nebude. A teď najednou už zase začínají cenzurovat.

Je vidět, že člověk nemůže věřit slovům korporace.

• dworkin

Any man who must say, "I am the King", is no true king.

Ale vážně. Radši bych si uříznul pravou ruku, než bych někde v diskusi řešil, jak moc dobrej jsem "balič". Už jen to slovo... Eh. Proč?

• Spades

To je nejake divne ne? Proc by necenzurovana verze nemohla vyjit, kdyz jsou na steamu doslova p0rno hry?

A redakce games, proc je sakra p0rno zakazane slovo???

• michaelfoucault

Ježiši, když ji nenávidíte a máte touhu veřejně zostuzovat a pomlouvat, tak udělejte všem službu a prostě se rozveďte... 

• homeles8

Vy tu nadáváte, že vás to baví na streamu. Jo, mě taky ale to hodnocení je hodnocení hry. Kdo z vás přijde z práce nebo ze školy,  sedne si k PC a sám si to zahraje. Nebo kdo z vás si udělá víkend volnej,  aby si moh zahrát tuto trilogii. Asi nikdo, co. Hodnocení je správné, i přesto že nás všechny baví se koukat na streamy z této "hry"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit