Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toka

    Nevím no, dlouho jsem se nezasmál tak moc, jako u Agraela, když hrál Super Seducera. Naopak zoufale nevtipná mi přišla tahle recenze. Co člověk...  Ty rady ve hrách taky úplně blbý nejsou, jenom jsou tam trochu rozdíly, protože v USA je trochu jiná mentalita, než v Evropě. Američani jsou obecně více extrovertní a otevření kovnerzacím. Sice to nebyl před 15 lety La Ruina, kdo mě podobný věci učil, ale hodně mi to tehdy pomohlo a taky mě za tři měsíce čeká svatba. Hodnocení 1/10 je podle mě stejně mimo, jako bylo 10/10 pro TLOU 2 nebo výhra v kategorii "Best Multiplayer" pro Death Stranding. Tady asi už opravdu nemám co dělat, protože moje názory se s místními recenzenty dlouhodobě dost liší.

    • Ristoro

      Hodnocení 1/10 je naprosto oprávněné, že se směješ u někoho na streamu neznamená, že si hra (v tomto případě se tomu tak ani říkat nedá) zaslouží lepší hodnocení. Za mě tenhle počin není ani vtipný.

      • Jack1947

        Spíše než hra a neinteraktivní video... Asociální parodiální simulátor... jak to asi nejede ale bylo by fajn ve vizi ( tvůrce) kdyby ano.

      • Derp_1337

        Tak náhodou se musím zastat La Ruina a ačkoliv hra jako samotná je velký trapas a jeho rady jsou jako ze špatného německého p*rna, tak některé momenty v jeho hrách jsou "až tak špatné, až je to vtipné" 😂

        Ne jako vážně, člověk se tomu občas zasměje.

        Např. situace "okolo vašeho cíle se točí jiný muž a snaží se tu dívku zbalit. Řešení?"

        "Možnost 1.) Vytáhněte pistol a zastřelte ho!"

        A když kliknete na tu první možnost, tak se pak spustí video, kde Ruina vytáhne bouchačku a začne v baru střílet. V tom momentě jsem vybuchnul smíchy 😂

        • Jack1947

          Do doby než nějaký vymáklo to použije v reálu, pak svede na hru ( opět)🤮😬

          • Derp_1337

            V Americe jsou lidi blbí a pořád se tam střílí. Nic nového.

            • Jack1947

              Jdeo hry zase budou mít, špatnou vizitku, Nějaký Jack Thompson  se vždy najde i když je to jůesej tak bůhví na co to neshodí tentokrát.

    • To co autor napsal se ani neda nazvat recenzi

    • Mathes26

      Je ale docela rozdíl, jestli koukáš na někoho, kdo tu hru hraje, nebo ji hraješ sám a ještě k tomu pro účely recenze. Ono jestli jsi prošel předchozími dvěma díly a La Ruina ti pod nos naservíruje naprosto tu samou hru (navíc s cenzurou atd), tak se není čemu divit, že už to tak vtipný člověku nepřipadá. Navíc ta hra je prostě recese a snaha hlavního protagonisty se zviditelnit. Nic víc, nic míň. Stejný rady na balení holek vykoukáš i z 10 minutovýho YouTube videa.


    • Derp_1337

      Games nebyl jediný web, který dal 10/10 pro TLOU2. Pokud s tím nesouhlasíš, tak se tvůj názor dost liší od většiny herní komunity.


      Navíc to číselné hodnocení je vždycky velmi neobjektivní. Někdo by dal trochu víc, někdo trochu míň. Proto spousta webů bojkotuje číselné hodnocení a nejlepší by prostě byla jenom slovní recenze, ať si čtenář udělá názor sám. Což recenze celkem dost splňuje a pěkně hru popsala.

      • Jack1947

        Mě se líbí IGN a verdikt a zároven klady/zápory. Vím může to působit zasatarale ale je to více informační než kdovíjaká číslovka a natáhlej naslatinovehj text co v dnešní málokdo čte( čest vyjímkám samozřejmně) Nebo LEVEL recenze které navíc zkrouhli takže ty malé recenze už nejsou moc recenze jen takové informační okénko co a jak.

  • Tak ja myslel že tady najdu recenzi na super seducera, ale místo toho na zčatku je zpověď autora o tom jakej byl kasanova a úžasnej balič i bez Richarda, poté pokračuje s tim jak hra nejhorším dílem na světě a každého koho může bavit nebo přijde trochu vtipná, nazve zoufalci a podobně.

    Taky bych chtěl podotknout nulovou informativnost autora a je vidět, že ani nemusel hru hrát a byl rozhodnut o verdiktu, čímž recencze ztrácí poslední kapku vážnosti, když ještě popisuje demo verzi určenou pro streamery, a proto tam ta cenzura je. Až hra vyjde, bude mít i druhou verzi

    • Derp_1337

      Tím posledním odstavcem jsi se maximálně ztrapnil, protože vůbec nevíš o čem mluvíš.

      Hra měla naplánované víceméně 2 verze. Jednu cenzurovanou verzi pro streamery a lidi, co nechcou vidět erotické motivy. Druhá verze měla být necenzurovaná.

      Jenže Steam prohlásil, že necenzurovanou verzi nevydá. Když se o stanovisku Steamu dozvěděly ostatní eshopy (Epic, MS Store, GoG, atd.) , tak se ho rozhodli následovat a necenzurovanou verzi taky nevydají.

      Takže v blízké době žádná "druhá" (necenzurovaná) verze nebude. Kdo ví, jak to v s necenzurovanou verzi vůbec dopadne, protože La Ruina na tohle téma ještě nenapsal ani slovo.

      • Spades

        To je nejake divne ne? Proc by necenzurovana verze nemohla vyjit, kdyz jsou na steamu doslova p0rno hry?


        A redakce games, proc je sakra p0rno zakazane slovo???

        • Derp_1337

          Už jsem to jednou zmínil v téhle diskuzi. Není to tak dávno, co Valve tvrdilo, že na Steamu žádná cenzura p*rno her nebude. A teď najednou už zase začínají cenzurovat.

          Je vidět, že člověk nemůže věřit slovům korporace.

    • Pavel Makal

      Nic jako demoverze pro streamery neexistuje. La Ruina bude rád, když se mu podaří hru vůbec vydat, a to právě v téhle cenzurované verzi, ostatně termín releasu byl opět posunut. V textu nikde nezaznívá, že je to nejhorší hra na světě, ani že ti, kdo ji považují za vtipnou, jsou zoufalci. Ale úžasnej balič i bez Richarda jsem byl, v tom máš úplnou pravdu.

      • :D :D :D

      • dworkin

        Any man who must say, "I am the King", is no true king.

        Ale vážně. Radši bych si uříznul pravou ruku, než bych někde v diskusi řešil, jak moc dobrej jsem "balič". Už jen to slovo... Eh. Proč?

        • Derp_1337

          Třeba byl balič dárků v obchodu?? 😇


          Obvykle člověk může vidět stánky s "baliči" před Vánocemi ve velkých supermarketech. Teda aspoň před Covidem to mohl vidět, teď už ne.

  • homeles8

    Vy tu nadáváte, že vás to baví na streamu. Jo, mě taky ale to hodnocení je hodnocení hry. Kdo z vás přijde z práce nebo ze školy,  sedne si k PC a sám si to zahraje. Nebo kdo z vás si udělá víkend volnej,  aby si moh zahrát tuto trilogii. Asi nikdo, co. Hodnocení je správné, i přesto že nás všechny baví se koukat na streamy z této "hry"

  • gio1

    Nezen se, nezen se, nezen se, rikal vzdycky muj děda. Po 15 letech manzelstvi mu musim dat za pravdu. Uz bych do toho nešel 🙂.  Kdybych tak měl v 25 rozum co mám teď 😀

  • Pche, udělat ze sebe idiota zvládnu i bez pouček mistra Oslizla. I když, jestli jsem to správně pochopil, tak i věta "slečno, nechcete se jít podívat na sbírku mých pavouků" je proti radám ze Super Seducera tutovka.

  • Pavle, super recenze. Texty od tebe čtu vždy jedním dechem. Tady navíc
    přidávám plusové body za obětavost, hraníčící až se sebemrskačstvím :-)

  • JaroslavSl

    Takže únor 2021 je ta chvíle kdy lidem došel humor a schopnost chápat ironii? Aha díky, já si to zapíšu do deníčku

  • Nejvetsim vitezstvim Pavlovy vyvolene je ze ze napsal si tu cestu vybral sam., a pokud jej predvedcila ze si to i mysli nevahal bych to nazvat triumfem

  • 60 % věcí ohledně seduction community jsou naprostý nesmysly a lež a 40 % je pravda jen protože  lidi mají tendenci věřit těmhle nesmyslům. "Uuu vazne si osedlal morskeho konika a obeplul s nim svet?"

    A je taky prokázáno  že muži  mají tendenci lhát o svých úspěších a nadsazovat číslo holek které dostali do postele. No a hele to by člověk neřekl že  takového človeka najde v redakci... Hehe.


    "Your time is limited so don't waste it living someone else's life."

  • johnnycashcz

    dlouho jsem se takhle nepobavil při čtení recenze😀 sice ten úlet hrát nebudu, ale palec nahoru za obětavost.. a chci se zeptat autora - skončily už podcasty Madrfakru? nemám kde jinde se zeptat, tak zkoušim tady dííík a zdar 😎

    • Pavel Makal

      Madrfakr nepokračuje, ale to neznamená, že by se někdy nemohl vrátit :)

      • tomekbobek

        Mam už připravenou super otázku, která mě už hodně dlouho trápí a jedině ansábl MADRFAKRU by jí mohl zodpovědět uspokojivě. Takže se slzami v očích čekám na váš možný návrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit