Přejít na výpis diskuzí
Supreme Commander 2 dostal po dvou letech pořádný update
18.3.2013 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
diky za link nechtelo se mi to hledat, prave forged alliance hraju i zakladani supcom ale v lobby nikdo neni :)
jen je škoda a to jsem psal i jinde že je to delane ze strany hráču a že se o komunitu takhle nestaraji sami tvurci, tohle zavidim tem kdo hraji hry od blizzardu -
lolol jeste jsem te nevidel takhle nastvaneho na games.cz
-
a nezdá se ti že když pomineme ty efekty a barvy tak zas az tak dramaticky rozdíl v modelech tam není, a supcom je hra kterou hras pri max zoomu a jednotek je tam stovky, sam ses usvedčil
-
Jenže zoom není u Starcraftu zcela záměrně, Blizzard chtěl zachovat hratelnost Brood Waru a ne dělat z toho nový Supreme Commander, nehledě na to, že dost pochybuji o tom, že když má něco komplexnější hratelnost, tak to automaticky znamená, že je to zajímavější a hratelnější hra. Pro někoho ano, pro jiného ne.
-
Nevím, kolik má co pixelů, ale grafika Supreme Commandera se mi nikdy nelíbila, protože se mi zdá, že mapy jsou jenom obrovské holé plochy bez nějakých detailů. Ale Supreme Commandera jsem nikdy pořádně nehrál, takže možná je to jenom můj dojem. Každopádně Starcraft 2 má hlavně v kampani krásně vymazlené mapy s důrazem na detail. Tomu se podle mě Supreme Commander ani neblíží.
-
Se bojím, že sem za to dal mnohem víc ... koupil sem to v den vydání. Proto toho taky lituju.
-
Tak na grafiku ti SupCom série s*re pes ( i když je lepší než u SC2) supreme má jednu velmi pokročilou funkci, kterou ještě v blivajzzardu neobjevili ... zoom. A díky zoomu je to mnohem zajímavější a hratelnější hra, než klikací sranda se jménem Starcraft2. Ale i tak to nemá na Forged Alliance ani zdaleka.
-
Na LEGO Commander se*e pes. Když už něco milovníci opráší, tak to bude jednička + datáč.
-
Ale tak za těch 5€ se to dalo. *1*
-
Jo supcom2 sice jasně vítězí graficky, ale gameplay je zato mnohem lepší než u Starcrafta. I když ani jedním nemá na Forged Alliance ...
-
http://www.faforever.com/ ... radši tohle, než ten paskvil. SupCom2 je jedna z her u kterých lituju, že sem si je koupil.
-
http://img687.imageshack.us/img687/8867/56811848.jpg *11* vs. http://www.geforce.com/Active/en_US/shared/images/articles/geforce-gtx-650-ti/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-001.png *3*
-
ok nema vic pixelu aale to proto že tech jednotek jsou na bojisšti stovky a hraješ to v maximalnim zoomu kdežto sc ma kameru dost nizko nad zemi a nezda se mi ze by jednotky tam meli dobrou grafiku
-
kdyby raci udelali radneho nastupce SC1, stejne jako byl SC1 radnym nastupcem total anihilation....SC2 me prijde jaksi nedomrly a vubec nechapu co tim sledovali
-
spíš bys mel zajít k očnímu ty když nevidíš kolik pixelu maji jednotky v starcraftu a jaka hranata krajina omg ta hra se hraje v maximalnim zoomu. A nemluve o tom že jedna experimentalni jednotka v supcom 2 ma vic pixelu než celej starcraft dohromady
a co se týče dizajnu jednotek v starcraftu tak to je jak z detske školky omg probud se fakt miluju takovyhle komenty -
kolik mas dioptrii ze ti pripada vymazlena grafika Starcraft2 horsi nez hranata krajina s texturou 128x128 px pro celou mapu v SComander2 a ty jednotky v comanderovy des, design sileneho vedce *11*
-
ja bych byl spis pro x64 build supcoma 1... ale nemuzu mit vsechno :).
-
proč rikate že je to letitá hra? multak takovychle her se hraje roky vetšinou až dokud nevyjde další díl takže je to stale aktuální. co potom rict o forged alliance?
a to nemluvím o parádní grafice proti které se starcraft 2 muže jít zahrabat. Jen škoda že supcom 2 ma minimalni hračskou základnu