Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redneck
    ,,Operace se zdarila, ale spadly mi do Vas hodinky, svycarsky. Ty Vas jeste prezijou, tak si je pak vezmu zpet na pitevne"
  • Hra je to skvělá a slabší povahy se nemají čeho obávat. Moc krve ani masa tam není! Je to však zábava na zhruba 10 hodin (bonus mise a všechno za A). Navíc je to ohromná výzva, ovládání je rozpačité...
  • Škoda, že není HC simulace. To by bylo poučnější než pitevna a bez pachu!
  • BoB.2
    Na to nemám žaludek (doslova).
    • The Sims 3 stále v prodeji...
      • Nechci ti kazit radost ale celý The sims 3 stojí asi něco kolem 520 eur *7* a ne každej má vitamíny na zprovoznění warez verze :)
        • poposedni si, možná pochopíš, jak to bylo myšleno.. a mimochodem, k tomu, abys mohl hrát TS3, nepotřebuješ 150 000 dlcček, jenom abys tam měl čokla nebo nový růžový tričko.
          • Já jsem to pochopil jak si to myslel, jen sem napsal že to neni zrovna levný :D
  • Kdo bude operovat?
      • Až na to, že House neumí operovat, jenom fetovat a chlastat. A Čestmír někam na jaře odletěl do Ruska za Nastěnkou, tak tady nešiř ty svoje demagogie. Díky
      • S mojí pomocí
    • To mělo být na toho dole. Za svou chybu si odebírám 5 bludišťáků.
  • Už vím, proč obdivuji chirurgy, a zároveň nechci být v této kastě :) za nápad jednička s hvězdičkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit