Přejít na výpis diskuzí
Survival hororová onlinovka Nether ukazuje chapadla
19.8.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Děláš si pr*el?
-
pretoze Call of JUarez je paradna hra a toto odpad :D
-
vypada to stejne debilne jako WarZ a bude to mit ty samy stupidity jako WarZ ---- Player Deathmatch a do toho nejaky tupy a nepouzitelny NPC pro okrasu tot vse diky neni treba
-
Maj to furt ohlášený na 2013, ale typuju, že to zase odsunou na 2014 a to by to vyjít mohlo.
-
I bet you guys wont believe this but I got this free Minecraft Premium Code and it redeemed just fine! I got it from freeminecraft[d●t] us - See more at: http://freeminecraft.us/#sthash.WhGkanPB.Nx0s4zVc.dpuf
-
Kdyz to bude tak to bude. Takze asi nikdy. *1*
Snad se neco dovime z Gamescomu. To co predvedli na E3 nestalo za moc a pokud to ted bude stejne pak to bude znamenat ze postupuji rychlosti sneka. *3* -
vypda to pekne na chuja hadam po vsetkych moznych strankach :)
nemam 14 rokov a nezalezi mi hlavne na grafike, ale to spracovanie, trhane pohyby, pridzubany beh a pohupavanie zbrane je totalne rusive, mal by som nervy keby som to mal hrat -
Trochu offtopic, ale ví se už, kdy vyjde standalone DZ?
-
FOV jak z dalekohledu, hrát tohle dýl tak mi je blbě a to mi nevadil Call of Juarez GSL
-
Ahoj mohli by jste mi poradit nějakou open-world survive hru?
-
Sakra, to vypadá na krvelačnýho králíčka a oni neměli po ruce Holy Granade.
-
Máš recht - http://youtu.be/cl5spI3f_xA?t=3m57s
-
Hm, ani snad ne. Kdyby to bylo jako coop, tak možná. Ale tohle podle mě zabijou trolové, co se na nějakej průzkum nebo atmosféru vykašlou, zašijou se a budou jenom kempit. Ideálně co nejblíž spawnovacích lokalit. Nic pro mě. Navíc to má moc velkej FoV. Takovejch 20 - 30 by úplně stačilo...
-
Ten týpek se na konci nechal zabít dost hloupě. Každopádně video toho moc nového neukázalo.
-
Warz v2.0 ? Vypadá to uplne stejně *15*
Děs běs ... -
Sakra, když už survival horor, proč to nemůže být něco, co neni přesně definovaný a nedá se to porazit. Maximálně bojem zpomalit. Vždyt Princ z Perzie ve Warrior Within a Two thrones něco takovýho měl, stejně jako stařičký Resident Evil.... A jak zaznělo v diskuzy k thiefovi, ve starých dílech i ti "věční" zombíci fungovali (když se dali zlikvidovat jen svěcenou vodou, který bylo tak málo...)
Sranda by byla, kdyby v otevřené mapě chodila "vygenerovaná" obluda (jako z filmu monster) a hráč by měl jakýmkoliv způsobem dojít na určité místo a tam něco sebrat/někoho zachránit a zpátky na nějaký místo evakuace. -
Obavam se ze nosnym prvkem teto hry bude stereotyp. Vubec nebude zalezet na tom jak velka bude mapa protoze to bude vypadat vsude stejne. *9*
-
No, vypada to zatim nic moc. Proste vsude odpadky a auta....urcite nebudou budovy volne pristupne a budou tam neprostupne blokady z kontejneru....Jinak jo, litajici chobotnicky byly nej, mensi skakaci scouti, vetsi co strilely aj plazmovy koule, jiny dropovaly scouty, poskytovaly stit a pak obrovsky chodici ctyrpodi jak z Valky svetu. Byly tusim i nejaky mody co je pridaly do multiplayeru a teamy se proti nim mohli spojit. No, zde to neni nejlepsi ale snaha o originalitu monster tam trochu videt jde.
-
Stejně mi ti nepřátelé přijdou trapní. Zlatý chobotničky z Crysis. Bez nanoobleků by to teprv byla výzva.