Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky za info!! *4*
  • eStar
    Už je možné kupole spojit. Pár dnů zpátky přišel patch který to do hry vložil.
  • S CC zacina v Banished veskera zabava, bez toho je to jenom takova prazdna sranda, hraju roky! Enjoy! *4*
  • Coffin.Corner
    Díky za tip na ten mod *4*
  • Ja ti nevim. Me to prijde docela jednoduche na pochopeni hernich mechanik. Tady ani tak nejde o kolonosty jako o vybalancovani zdroju a budov (musis vyrabet tolik aby jsi zaobstaral opravy a udrzbu). Ted production chain je tam primitivni. Ale ubalancovat to je peklo.
  • Jak jsem se na tu hru těšil a líbilo se mi předpřipravit základnu pro civilisty, tak mě hra po jejich příchodu přestala bavit.

Začátek je pomalejší, ale přijde mi "realistická" a zároveň zábavná, ale poté co dorazí kolonysti začíná peklo. Ok chápu, že se jedná o hru a kolonisté už první den pobytu chtějí fitness centrum a bar. Ale to, že doly mohou být pouze 10m od dómu, aby se v nich těžilo + většina lidí má strach z práce "venku" mi přišla silná káva... Ale to nebylo nic ve srovnání s tím, že když jsem postavil 2. dóm, tak jsem zjistil, že je NENÍ MOŽNÉ SPOJIT... Ano ve fázi, kdy máte malý dóm, který není plně samostatný a chtěl jsem to vyřešit propojením 2-3 dómů, aby vznikl hezký ekosystém to prostě nejde. Chápu, že v budoucnu je možné postavit velké dómy, které budou pravděpodobně samostatné , ale tohle je dle mého hodně velký designerský přešlap... Snad to do budoucna vyladí. Jsem šťastný, že jsem vydržel a nekoupil jsem verzi se season passem.
  • posledni budovatelska strategie bylo podle me Banished. Jen to chce doinstallovat ovsah v podobe mega modu Collonial Charter a hrat na obtiznost Adam & Eve. Genialnost.
    Tady se utraci desitkyo eur za naprostej odpad a gem jako je Collonial Charter za par drobnych nikdo nehraje *7*
  • Surviving Polacek na ct24 - 10/10
  • MickeyMutant
    Co si má člověk počít s tou vytvořenou skupinou idiotů? Jakou jim přiřadit optimální pracovní specializaci? Jak na Marsu uspokojit jejich životní potřeby? Samé otázky a tutoriál nikde.
  • Nevím koukal jsem na dost gameplay této hry a neumím tomu přijít na chuť. Přijde mi to hodně nedodelane
  • ze screenů je poznat, že nejsem sám.. kdo je hloupý a nepřišel na to.. že ty ikony dole jde vypnout :) potěší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit