Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to by bylo super mít ve škole povinné hraní her.
    Na zlepšení v dějepise by stačilo Call of Duty či Medal of Honor , místo tělocviku FIFA, na zlepšení reflexů Need for speed, na hudebku Guitar Hero, na rodinnou výchovu The Sims.......

*14*
  • Před pár lety na střední jsme měli za úkol hrát Travian na hodinach Ekonomiky:D
    • Mart9
      hmm, tak na základce jsme měli maximálně psací stroje a na střední jsme měli všechny tyhle hry zakázané. Asi sem měl smůlu na školy *4*
      • Mart9
        a když myslim zakázané, tak myslim doslova, že ta stránka ani nefungovala. Ne jen slovně zakázané...
  • Robotron3
    SimCity by bylo lepší, to je dokonalá výuková hra, co je navíc super zábavná :)
    • Coffin.Corner
      Být ministrem školství tak povinně zavedu Civilizaci a EU do hodin dějepisu a zeměpisu. *4*
      • Jak já exceloval na základce při hodinách dějepisu díky Pharaoh... *2*
        • Robotron3
          No nevim, ale nebyly tam takový chuťovky, že za vlády Kleopatry se stavely ještě velký pyramidy? (nehrál jsem, jen jsem viděl videa :)
          • PreidaQ
            Ne, právě že ne. Za Klepoatry se tam už stavěla třeba alexandrijská knihovna nebo skalní hrobky, pyramidy byli doménou právě hlavně v začátcích.
  • eeeee
    Interaktivni vyuka je jiste fajn, ale je ponekud smutne, pokud na to skoly nemaji specializovany software a jsou odkazany na takove hry, ktere jsou designovany za jinym ucelem, nez je skolni vyuka.
  • :D :D .. já bych spíše doporučil Anno sérii, hraji 2070 a je to skvělá hra a určitě né lehká, než vybudujete první funkční frakci, tak vám to trvá i 10 hodin, samozřejmě, pokud jste začátečník, taky hodně závisí jaký si vyberete první ostrov apod. .. super hra a na výuku by byl super :)
  • Já Minecraft hraju a mám ho rád ale zároven bych ho nevydržel hrát ani minutu protože tam je moc kostek a já jsem alergický na slunce které produkuje rohlíky a proto je teplo na zemi protože každý rohlík je gay a neumí běhat a taky králici jsou milí ale jinak Minecraft nehraju :) *5*
  • No a je to v hajzlu. Zmrdi se maji ucit a ne hrat sr"cky jako minezraft.
    • tak proc se neucis zm*de ?
  • docale je lituju že musí parit takovou blbost, ja parim codko a nestezuju si *3*
    • Na tvym IQ je to videt
    • trolling?
    • rami.cz
      A jestli se muzu zeptat, neni ti 13 let?
  • ved jasne.. ked potrebuju mat namiesto inteligentov, sportovcov, hudobnikov atc... deti co sedia doma za pocitacom a nevedia normalne rozmyslat ....

skola, doma PC hry, skola, doma PC hry ... potom praca doma PC hry ... ziadne myslenie ako clovek .... len zivot v MATRIXE
    • Asi nejsi Minecrafták protože ptáci mají rádi Minecraft takže ahoj. :)
  • No nevim jestli je to dobrej nápad.. Myslim, že děcka se na tom snadno můžou stát závislý.. Co si budeme namlouvat, tohle riziko tu prostě je a měla by to být svobodná volba každýho, jestli hrát chce.

Kromě toho, v Minecraftu trvá všechno dost dlouho, myslim, že existujou efektivnější způsoby, jak získat povědomí o projektování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit