Přejít na výpis diskuzí
Světový šampionát v League of Legends ovládl opět SK Telecom T1
7.11.2016 | Daniel Kremser
34 příspěvků
-
Není to o zraku ale o drilu...
-
Jak to prosím Vás probíhá? celej život jezdím po bike závodech. Z přenosů znám průběh ostatních sportovních disciplín a ve studentskejch letech jsem miloval kotle na Creamfields a Summerech..............ale nějak si neumim představit, jak probíhá tenhle "sport"? něco jako hala v Las Vegaskym Casinu? ..... plná hýkajících Korejců s patkou. brrrrr.....hrozivá představa
-
,,Hráči tohoto týmu se ostatně nezalekli ani premiérového vystoupení na velkém pódiu a patřily mezi největší inovátory turnaje, když zastínily i největší hvězdy evropského LCS...,,
patrili a zastinili -
P2W hra se opravdu nedá říkat hratelnost - Kdo víc zaplatí ten víc má.
Takovej OW - (na Yt je neskutečnej - Korejci jsou fakt magoři! ( to někteří provozovali i cheaty ) -
Hearthstone hrajou taky asiati a presto ve finale byl Rus s Ukrajincem. A taky to vubec neznamena, ze je ochuzena hratelnost, kdyz hraje korejec. Jihokorejske tymy naopak nabidly pomerne originalni hratelnost, ale zaroven zvlast u SKT byla krasne videt snaha o delani objectives a tah na nexus.
-
Zajímavý, že FPS moc nehrajou.
-
Korejec proti Korejci je sranda. Kór letos...
-
Jakj všechno začnou hrát asiati se svým robotickým zrakem a schopností předvídat protivíka na 15250% tak to jde hned do kopru *7*
-
Jak to začali hrát korejci, nemá smysl sledovat progamingovu scenu (4 sezony - 4 roky). Faktem je, že tým, který má více "šikmých očí" má největší šanci na výhru.
-
Fuj telekom *11*
-
Super clanek, nechapu, proc to vychazi tyden po finale.
-
Bejvalo hůř a zahrnutí přestupů je (pro mě) omlouvá...
-
lol uz nejakou dobu nehraju, ale na par zapasu jsem se dival a libilo se mi to. Fantasticka atmosfera, komentatori naprosti profici, kteri si v nicem nezadaji s profiky z NFL, NBA atp. a vetsina her byla originalni a byl videt odlisny pristup tymu ke hre. Ikdyz jsem si pral, aby SKT konecne nekdo porazil, ale kdyz dokazali v playoff 2x otocit nepriznive skore, tak si vyhru jednoduse popravu zaslouzi. Jen me prekvapuje, ze se clanek obevuje s temere 14 dennim zpozdenim.
-
Pěkně a relativně brzy sepsané.. LoLfag dává +1 *4*