Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem to cetl opravdu jsem se nedokazal prolouskat prvnima stranama rozhnevani bozi elfke putovani, pribech tam chybel neco co by me chytlo ale ono to vubec nic jineho neni nez dokument proste dejiny pred Hobitem.
  • davidBray
    souhlasím, já to dočetl celé, ale kdybysis mě na něco zeptal řeknu ti tak možná útržky příběhů. Největší slabinou jsou tam ty jména, je jich moc a všechny si jsou děsně podobné :(
  • Bozi Trest Bude Zvitezí Wowko Kdy Uz ti ******* pochopí že wowko ma 9 milionu z 12 pro styl tehle mmorpg musí ho porazit jínak a tohle by byla moznost
  • čet jsem asi 10 stran slimarilijonu a nepochopil jsem zhola nic, to by neproslo u obyc konzumenta...
  • Hmmm a ti pitomci sli do SW? Hra o truny nabizi mnohem vic. Pridat se k jednomu z rodu a vrhnout se do viru boju s ostatnimi rody + bilymi chodci a dalsi haveti by me osobne zaujalo. Poradne RPG ze stredoveku, kde se budou dobyvat hrady, odehravat obrovske bitvy, bez cenzury (kdyz nekomu useknu hlavu, mela by se oddelit od tela ne?), turnaje, ziskavani titulu, pozemku,...
    SW TOR mi nic nerika (hral jsem KOTORy, ktere byly skvele, ale toto tema bych uz dal nezdimal bo vseho moc skodi a SW her je jako nasr*no) a s mesicnimi poplatky si netykam.
    BioWare v mych ocich zase kleslo o stupen niz...
  • A proč by museli být SOIAF MMO? Já se obávám že by to brzo bylo přeboostovaný magii jako LotrO... Lítali by tam samí Melissandry s fireballama, Bylo by to barevný a sexy ženská by tam držela dvoumetrový válečný kladivo...
  • Wau, MMO podle Silmarillionu, to je nápad! .) škoda, že k tomu nakonec nedošlo. Tahle knížka má obrovskej tvůrčí potenciál, jeden příběh za druhým. A ty legendy, to je epic! :)
  • Já nevim ale kdyby někdo měl dělat MMO SOIAF tak jedině oni. I když bych se hodně bál aby Westros nezprznili
  • LOTRo stale slusne jede takze tenhle napad byl asi zbytecny,Temna vez ma skvele univerzum ale malokdo to zna,Hra o Truny je zas moc politicky zalozena a neni pro mlade hrace-naproti tomu SW maji obri fans zakladnu takze si myslim jasna,nejlehci volba..uvidime jestli uspech nebo ne
  • Uff ještě že k tomu nedošlo.... Radši prznit SWčka než SOIAF
  • AAAAAAAAAAH Temná Věž..... Pistolník zdrhá pouští nebo jak to sakra bylo... :'( :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit