Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic spouští test servery, fronty se snížily
23.12.2011 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Oni psali ze meli naschval nastavenej cap serveru na malo aby se populace rovnomerne rozprostrela a ze ho budou vyrazne zvetsovat postupem casu.
-
-
Jojo čili logickej postup. Lidi samozřejmě whinujou všude kde se dá, ale tohle je prostě snad nejlepší řešení, jak zamezit nevybalancování serverů v blízký budoucnosti.
-
-
tak divej whinujou. Ja pracuju byvam tak +- 10hodin v praci kdyz zapocitam cestu. Pak prijdu domu podlema drobnosti a chci hrat. Koupil sem si kolektorku tudiz sem za to vyplazl 3k. Zaplatil sem si to na 1/4 rokud dopredu tzn celkem me to stalo 4000kc. Opravdu se divis ze chci hrat a ne resit co me nezajima? Chapu jejich argumenty a chapu i proc je resp byl zavsiveny LoL ale porad je to jejich starost ne moje. Ale sem rad ze to vyresili rychle a maji u me hodne velke plus. Touhle hrou u me studio Bioware zase stouplo a dostalo se tam kde sem jej delsi dobu mel. Jen doufam ze to nepodelaj jak druhej dil DAO:D
-
-
-
Napsat zprávu o tom, jak se snížily fronty - v předvečer Vánoc, kdy se ke hře zcela nepochybně dostanou nárazově další tisíce hráčů, je možná trošku krátkozraký počin :)
-
Fronty jsou okopírovaný marketingový tah od applu. Kdo je má je kreativní(novodobý "in").
-
-
hele zase za vsim nehledej marketing. Problem konrketne LOLu je slozitejsi. Skoncila na nem vetsina CZ/Sk sceny + tam meli zakladnu irove nebo britove taky tam frotny byly n ejhorsi. Byl sem na vlastni kuzi svedkem 3 dnu od zapnut a prvni vypadal cca 1100+ kju a cekaci doba skoncila na 3ech hodinach. Dalsi den uz to bylo jen 650cca a cekacka pres ohdku a neco a co sem byl vcera tak kju 250cca a byl sem do 30min ve hre. Opravdu na tom makli a sem za to rad sam sem totiz premyslel ze proste leavnu LoL a pujdu radsi jinam.
-
-
jak se dostanu na Test server? v laucharu sem nastavli v options Enable Public Test Server Access na Yes a dal sem safe ale us se my neobjevyli ty 2 tlacitka co se meli objevit. ma nekdo sajnu co s tim?
-
"Asi za to zčásti může fakt, že někteří hráči zapomněli vyplnit subscription"
Oni nezapomeli vyplnit, oni nemohli, protoze web skoro celej den byl tak vytizen, ze i na nem byla fronta. Fronta na webu! *1* *7* Dalsi ukazka neschopnosti BW. -
-
Přečti si tu zprávu ještě jednou. Přesně o tom autor mluví, mnoho hráčů začlo vyplňovat subscription teprve až když je hra nepustila online a to dost zasekalo servery, které to vyřizují.
-
-
Ja jsem to cetl. Pouze jsem dokoncil jeho vetu jinak, nez ji on napsal svym "diplomaticky" stylem. *1*
-
-
-
Sa im asi moc nechcelo do zakladania novych serverov, ked sami vedia, ze o pol roka ich aj tak budu zase vypinat (popripade zlucovat). A to tejto MMORPG fandim ako ziadnej inej.
-
-
Wow malo pri launchi 450k hracov, swtor malo len 1.5 mil predobjednavok. Problemi so serverami proste su a budu kym sa niektory ludia budu snazit najebat vsetci na jeden server, a otvaranie dalsich serverov tomu niak nepomoze.
-
-
Ano fronty se snizily uz se neceka 5 hod. ale jen 4,5 hod :-))))))))
-
Hmm uz 2 dny cekam ,jen, na klic z CJ CD keys,web sw je stale out..takze bych tomu uplne neveril
-
nejvetsi svinarna je, ze zadate kod z krabice hry- takze zacne bezet odpocet free 30ti dnu a pak vam to nevezme kreditku (normalni visu, jinde normalne akceptovanou).. protoze... proto... vyborne bioware dalsi bod pro tebe - po tom uzasnym DA2.
-
-
Mne to kupodivu klasickou debetni Visu vzalo (funguje mi i na Steamu). Ale je fakt, ze sem nekdy v lete menil defaultni limity a nastaveni ty karty, takze je to mozna tim...
-
mas embasovanou VISU?by neme byt vubec problem
-
-
embossovanou visu, na ni dost na 12 mesicu hrani, platim s ni na netu kde co ( Lotro napr.).. a neprijme mi ji to... Tak holt pockam az mi 10.1. prijde time karta
-
-
Kurna me nestras!.)mno uvidime..zatim jsem s kartou nikde problem nemel(tez hraju Lotro.)
-
-
-
Uplne nejvetsi blbost je, ze to vubec chce kreditku na to, aby clovek mohl hrat tech prvnich 30 dnu.
-
-
tento systém se praktikuje u hodně her - např. star trek: online
a osobně mě to tam taky pěkně sr*lo
To pav: Máš kreditní kartu nebo debetní kartu??
protože ty systémy někdy nerady akceptují ty debetky... -
-
Ja vim, ze to tak ty firmy delaji. Spolehaji na to, ze bud si linej to pozdeji zrusit nebo ze zapomenes. *1* Proste klasicka o**avacka zakazniku. *6*
-
-
-
-
celkem nechapu proc pisou Public Test Server kdyz musite mit active subscription coz znamena aktivni ne aktivovany tzn Test server je jen pro platici zakazniky kteri s pravdepodobnosti ze testovali za odmenu dostanou Wi-pe