Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic teď může mít kolem 1,5 milionu hráčů
19.12.2011 | Aleš Smutný
129 příspěvků
-
Na Red Eclipse serveru je ve spicce bezny dvouhodinovy cekani, coz je docela desivy, protoze zatim hrajou jen lidi s predobjednavkama...Fakt nechci videt, co se stane, az do hry vtrhne i "bezna populace". Fakt nehodlam platit za to, abych hodiny cekal na to, az se do hry dostanu...A to nemluvim o disconnectech, ktery cloveka ze zacatku fronty soupnou zase pekne na jeji konec a ceka se nanovo...Tohle nekdo neuveritelne prosral...
-
-
To je divné, mě to po disconectu na začátek fronty neháže.
Internetem se proslýchá, že servery nejsou "puštěny" na plný počet hráčů a že to s oficiálním startem zvednou. Jestli je to pravda netuším. Na LoLku čekám ve špičce max do 2 hodin. Příjemné to není, ale pustím film a dá se to. Zatím nepanikařím, uvidíme jak to bude vypadat od 20.12.
Provázej tě Síla. A jestli si Imperiál tak ať ti zrezne zbroj a shoří světelný meč *1* -
-
Nejsem imperial a tak jako tak nermam svetelnej mec:))Nicmene je dvacatyho, je navic dopoledne mimo spicku a stejne trcim ve fronte...Ja chci hrat a ne furt jen cumet na ubyvajici cisla, sakrys!
-
-
-
na severu lol k veceru skoro 1500 lidi v queue tudiz realne 4+ hodiny.. a to kdyz vam hra nedejboze jeste crashne nebo cokoliv, tak jedete hned od znovu- zadnej mezicas na opetovny prihlaseni neexistuje
-
-
Jójó a tento týden to ještě zhoustne *1* Opět plně nezvládnutý start, při určitém počtu měli zarazit vytváření postav na serveru. Já jsem zvědavý, co z téhle hry bude za půl roku až rok.
-
-
říkám vymradnost nejvymrdanější stár kárs
-
-
Ano, treba takovy wowko, to nikdy nespadlo ani nikdy nelagovalo. A prvni den, vubec ne *6*
A co teprv PS3 notwork, etalon kvality, zejmena zabezpeceni.
-
-
-
Když hra spadne, máš cca 1-2min na zpětné přihlášení, než ti server odhlásí postavu. Pokud to stihneš, jdeš bez fronty. (stalo se mi to už 4x)
-
-
nevite prosimvas jestli se do da stahnout pres piratebay i s early erektem?
-
-
http://bit.ly/a6NCzJ Páči... uži si :DDDD
-
-
ani se to neseka jak original supr!
-
Díky, už to instaluju a jede to výborně!
-
-
-
jen 140 serveru na 1,5 mega hracu? tak to je trochu fail ne kdyz na jednom serveru je kolil lidi? tak 100? *16*
-
-
Resite kraviny.....ten počet hráčů je asi tak presnej, jako já když se po 10pivech snažim hrát kulečník.
-
kdyby tam bylo 1,5milionu hracu na 140 serveru tak je to ne 100 ale 1000 na jeden :) Jinak uz hraju a muzu rict, ze jsem nad miru spokojen. Jedine co ve hre ted je problem jsou fronty. jsou tam servery se zatizenim "low" a pak servery (bohuzel tam naimportovali vsechny CZ guildy vytvorene pred spustenim, takze tam hraju taky) kde je fronta az 1500 lidi = neco okolo hodiny cekani. Kazdopadne hra jede krasne, bez bugu, bez lagu. Bioware se vysvihnul, a vsem kdo jsou na vazkach, muzu vrele doporucit. Je to rekl bych uctyhodna konkurence pro WoW. Zatim samozrejme v plenkach, uvidime jak se to vyvrbi. Osobne doufam, ze se uchyti, protoze te prace co si s tim vyvojari museli dat, by byla vecna skoda.
-
-
ještě, že český gildy jsou to, co mě zajímá asi nejmíň *1*
-
Heh, tvoje počty jsou asi tak stejně brilantní jako ty Jindrovy.:D
-
-
ne asi :D :D taky me to zabilo :D ... fail hatovanej dalsim failem :D :D
-
-
tys ten muj komentar nejak nepobral....pochybuju ze na jendom serveru je maximalni mnozstvi hracu 1000
-
-
Nemluvim o max populaci, ale o prumeru. Podle toho jak vidim vytizeni serveru v server listu, tak nekde muze byt 5 10 tisic nevim, a jinde je treba 500 1000.... mluvil jsem jen ve vztahu s tvoji dedukci ze na serverech je 100 lidi....to asi tezko, nic vic nic min
-
-
-
Jak ho máš velkýho?
-
-
*1* *1*
-
-
-
1 mesiac je zadarmo? ako kde?
-
-
nelíbí se mi tvůj avatar /-:
-
mesic je zadarmo, hra je hra, subscription je subsciption ty vylízanče, pochop to a dojdeš klidu
-
-
lol wut?
-
-
Nikde, kdyby rekli v cene tak prosim. Ale zdarma neni nic.
-
-
tak, tak
-
-
jako ve SWTOR když si koupiš krabici...
-
-
MMO jsou stejně hry pro chlapy, kterým už jenom visí...
-
No vzhledem k 3h frontám na server Legions of Lettow (LOL :D), kde vězí 90% české komunity, bych tomu nejen věřil, ale odvážil se tvrdit, že i mnohem více :D Po dlouhéééé době první MMO, které nestojí ani na začátku svého vývoje ve stínu WoW. Kdo nevyzkoušel - neuvěří a bude tu plácat nějaké hovadiny ohledně grafiky apod. Kdo hrajete na stejném serveru - do přátel nicky Airsperris (DPS) a Kyris (HEAL), pomůžu s flashpointy a group questy :)
-
-
viva la US servery *5*
-
Jo tohle me docela odrazuje, jinak uz jsem chtel zitra skocit pro krabici. Kamosi jsou na Lettow a me se moc fronty cekat nechce *9*
-
-
ja tedy doufam ze to dopadne tak, ze jakmile se to ofiko spusti pripusti par serveru. Ze tohle je takovy posledni test zateze a jak si s tim admini a spol poradi. Jestli ne tak se osobne stavim na ceskou pobocku EA nekoho zmlatit to jejich sochou z kolektorky a ze ten podstavec vazi do cela bych tim dostat nechtel :}
-
-
Nj otazka je ale jestli lidi odejdou, kdyz pribydou novy servery.
-
-
-
No....téměř každé MMORPG které si dělalo ambice sesadit nebo se vyrovnat WoW na tom na zacatku bylo stejne...a nevydrzelo to ani pul roku. (AoC,Rift,Warhammer,Lotr atd...) Toto vydrží možná ten půl rok a zase tam zustane jen hrstka super věrných fanoušků...a do mě, ale je to pravda :)
-
-
Zase tak moc pravdu nemáš. WoW začíná hooodně stárnout a nový obsah v podobě vraždících,heboučkých pandiček tomu moc nezabrání. Wowu začíná docházet dech a je otázkou času (už krátkého) ,kdy začnou hráči odpadat. Já sám jsem hrál 4 roky v aktivních guildách a mám 5 full charakterů. Doufejme,že ve SW najdu to ,co před 4 lety ve Wowu a ještě něco navíc :D
-
-
Možná je spíš otázkou jestli nekonči éra MMO, jak ho definovalo WoW, a s koncem WoW nepřijde i konec téhle éry. A otěže nepřebere jiný koncept.
-
-
No to pochybuju ... nikde není jiný koncept. Dokonce i GW2 které se nesnaží být jako wow si bere základ ze stejných kořenů jako wow. Já bych řekl že wow tu bude ještě dlouho a potom blizz vydá nové MMO a pojede to od začátku. Možná končí éra p2p MMO, ale to jenom pokud by wow přešel na f2p model.
-
-
Třeba EVE je sakra jinej koncept.
IMO budoucnost leží v propojování žánrů do jednoho monstrózního digitálního světa; zhruba jak se chystá právě CCP udělat v případě EVE (což je v podstatě ekonomickej simulátor) a Dust 514 (MMOFPS). Magnáti v EVE budou najímat žoldáky z Dustu aby za ně odvedli špinavou práci *14* -
No, jen proto, že já nebo ty si neumíme novej koncept představit neznamená to, že někdo jiný s ním nepřijde.
-
-
-
-
Zatím to pravda není, ale jen obyčejné věštění z koulí. Až za toho půl roku uvidíme, jestli to pravda opravdu bude.
-
-