Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic teď může mít kolem 1,5 milionu hráčů
19.12.2011 | Aleš Smutný
129 příspěvků
-
Mám velikou chuť koupit krabici a dát MMO:) Ale abych platil okolo 300,- na měsíc a čekal několik hodin na připojení?To si svého času hodně vážím:)
Uvidíme časem, protože ohledně kvality hry není myslím co řešit...mě osobně BioWare ještě nikdy nezklamal... -
-
Bioware, po hodne slabem Dragon Age 2, uz neni tou znamkou kvality jako drive.
Nepreju jim nic zleho, ale pripadny fail SWTORu by me az tak neprekvapil. -
Predpokladam ze realne do konce roku bude problem s frontami vicemene vyresen. Z toho, co sleduju, start zatim BW zvladl na to, jaky je TOR "otesanek" kvalitne.
Ja to hrat nebudu, dokud tomu neudelaji nejaky pouzitelny graficky facelift a neprepracuji zejmena system space bitev. Coz mozna znamena nikdy *1*.
Kazdopadne - i kdyz se mi stavajici SWTor nelibi - konkurence monopolu (v MMO wowka) na skodu byt nemuze v zadnem oboru.
Navic minimalne do kvetna bych mel na jakekoli MMO max 3-4 hodiny tydne, coz jsou u mesicnich plateb celkem vyhozeny penize. Coz je na druhou stranu idealni doba toho kritickeho pul roku, kdy uz budou vsichni vedet, jestli se TOR chytl a nebo uz pada k zemi. -
-
V minulém článku se už psalo, že v blízké době se kompletně přepracuje space combat ;).
-
Xeene:) Když jdeš do hospůdky, kolik utratíš za ten večer?:)
-
-
Pred hospudkou nestojim dve hodiny frontu a ma i o facku lepsi grafiku :-). A na grafickej chat s kamarady mi staci i jiny rozhrani nez placeny MMO. *1*
-
-
-
No to čekání "hodiny" platí u nejvytíženějších serverů (LoL například, kde jsem, ehm)...jinde jde naskočit třeba hned nebo je to v rámci deseti minut. Uvidíme jak se rozšíří nabídka v launchi, ale nebál bych se...jde o to vybrat si prostě server s dobrým zalidněním, tedy ne až tak velkým:)
-
-
Tak můžeš říct aspoň nick, jestli tě potkám. Doufám, že games podporuje republiku. :D
-
-
Rzesetlak :) a jako spravny smuggler podporuju sebe ;)
-
-
Hm, tak to si asi budu muset udělat imperiálního altíka *2*
-
-
ales.smutny: aha, tak on to sliboval Petr Poláček. Tak to můžeš být v klidu *1*
-
Jestli se nepletu tak je tam příkaz /duel *3*
-
Já osobně ale Amalur nezkoušel a nesliboval!:)
-
-
-
Já naopak doufám, že jede za imperium. Si ho někde najdu a dám mu na budku, protože tu pořád nejsou slíbené dojmy z hraní Kingdoms of Amalur: Reckoning *15*
-
-
-
mozes sa dat v noci do rady a rano si zahras :D
-
Postupně přidávají další a další servery, takže když nebudeš vyloženě trvat na serveru s největší českou komunitou, tak si určitě nějaký ten server bez velkých front najdeš.
-
-
Hlavně se má kapacita serveru zvětšit, mělo by to být od zítra i s novým patchem. Kapacita byla snížena, aby nově příchozí se necpali na full server, ale obsadilo se všechno rovnoměrně. Jinak já jsem spokojen, Q a příběh je super Bioware nezklamal, přesně to co jsem čekal. Uvidíme časem jestli to udrží hráče. :)
-
-
Uvidíme zítra. Jenom doufám, že až k tomu sednu tak nebude přetíženej server a podaří se mi zaregistrovat plnou verzi, abych mohl vůbec jít čekat frontu *1*. Zatím se bavím, jedu vanguarda a nemůžu si stěžovat.
-
-
Já to regnul dneska, bez jediného problému. Mám Consulara - Shadow, a určitě zkusím Smuglera. Ale Bioware řeklo, že jen s preoder prodlouží dobu až na 22. Psalo se to i tady na games někde, takže snad budem moct hrát až do 22 :).
-
-
-
-
-
MMO jsou stejně hry pro chlapy, kterým už jenom visí...
-
1 mesiac je zadarmo? ako kde?
-
-
nelíbí se mi tvůj avatar /-:
-
mesic je zadarmo, hra je hra, subscription je subsciption ty vylízanče, pochop to a dojdeš klidu
-
-
lol wut?
-
-
Nikde, kdyby rekli v cene tak prosim. Ale zdarma neni nic.
-
-
tak, tak
-
-
jako ve SWTOR když si koupiš krabici...
-
-
toto som nasiel.
EA a Bioware asi zistia ako vela ich ta hra bude stat. Udrzba serverov, kupovanie serverov, patche a to nehovorim o dalsich veciach. Hra je tak ozrutna, ze oprava jedneho bugu sposobi milion dalsich. Urobia balance a mozu vyrobit dalsie srandy.
Co si tomto myslite? Moze sa vyborna hra znicit svojou monumentalnostou? Moze taka obrovka hra (min. 20 GB) skolabovat vdaka tomu, ze jeden bug alebo zasah poserie milion veci? Moze sa stat ze ich serveri a dalsi HW, teda udrzba prekroci ohrone ich rozpocet? Samozrejme verim, ze vedia co robia. Mozno to niekoho napadlo ked cakal na pripojenie do hry 4 hodiny. Kto vie. Ostava len drzat palce. -
-
Ona datová velikost a množství obsahu moc nemají společného - na datech ti nejvic pridaji videa, zvuky a HD textury. Jelikoz je v SWTORU nadabovaný každý uprdnutí, tak tam hádám že je těch 20 GB. Co je u MMO her ale asi nejdúležitější je práce s komunitou. Budou muset jim vycházet vstříct, pořád dělat různý akce (chléb a hry), umět si vymejšlet geniální výmluvy (kůli bugům a absenci obsahu), což nevim jestli bioware úplně zvládá a v poslední době mě skoro připadá že ne.
-
co sa tyka bugov to je vecny problem... ale myslim ze s 15 dolarmi/13 eurami nebudu mat problem udrzbou HW ;) praveze si na tom pekne nabalia vrecka
-
-
jen 140 serveru na 1,5 mega hracu? tak to je trochu fail ne kdyz na jednom serveru je kolil lidi? tak 100? *16*
-
-
Resite kraviny.....ten počet hráčů je asi tak presnej, jako já když se po 10pivech snažim hrát kulečník.
-
kdyby tam bylo 1,5milionu hracu na 140 serveru tak je to ne 100 ale 1000 na jeden :) Jinak uz hraju a muzu rict, ze jsem nad miru spokojen. Jedine co ve hre ted je problem jsou fronty. jsou tam servery se zatizenim "low" a pak servery (bohuzel tam naimportovali vsechny CZ guildy vytvorene pred spustenim, takze tam hraju taky) kde je fronta az 1500 lidi = neco okolo hodiny cekani. Kazdopadne hra jede krasne, bez bugu, bez lagu. Bioware se vysvihnul, a vsem kdo jsou na vazkach, muzu vrele doporucit. Je to rekl bych uctyhodna konkurence pro WoW. Zatim samozrejme v plenkach, uvidime jak se to vyvrbi. Osobne doufam, ze se uchyti, protoze te prace co si s tim vyvojari museli dat, by byla vecna skoda.
-
-
ještě, že český gildy jsou to, co mě zajímá asi nejmíň *1*
-
Heh, tvoje počty jsou asi tak stejně brilantní jako ty Jindrovy.:D
-
-
ne asi :D :D taky me to zabilo :D ... fail hatovanej dalsim failem :D :D
-
-
tys ten muj komentar nejak nepobral....pochybuju ze na jendom serveru je maximalni mnozstvi hracu 1000
-
-
Nemluvim o max populaci, ale o prumeru. Podle toho jak vidim vytizeni serveru v server listu, tak nekde muze byt 5 10 tisic nevim, a jinde je treba 500 1000.... mluvil jsem jen ve vztahu s tvoji dedukci ze na serverech je 100 lidi....to asi tezko, nic vic nic min
-
-
-
Jak ho máš velkýho?
-
-
*1* *1*
-
-
-
nevite prosimvas jestli se do da stahnout pres piratebay i s early erektem?
-
-
http://bit.ly/a6NCzJ Páči... uži si :DDDD
-
-
ani se to neseka jak original supr!
-
Díky, už to instaluju a jede to výborně!
-
-
-
mna by skor zaujimalo jak je to s tym Originom.
Slape to? Funguje to? Nebuzeruje to? -
-
Origin je úplně v pohodě... v pár ohledech lepší než steam.
-
-
origin je stejny sh.t jako steam, oboji akorat zasi.a system
-
-
iq tykve
-
-
-
Origin k tomu nepotřebuješ.
-