Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je celkom dobrý nápad.
  • Co takhle vylepsena optimalizace enginu. *8*
    • XorxoxTalarius
      Optimalizace? Co mas za sunku proboha? :D
      • Ringwraith
        Hledal bych chybu jinde:
        http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=317352
        • XorxoxTalarius
          Podle zbezneho zhlednuti to vypada ze ti co maji vic jak doujadrovy procesor trpi problemy s FPS dropem ... trefil jsem se? :)
          Ja mam E8400, 8GB, 1 GB DDR5 G46 GTX a vse v pohode ... chipset mam jeste Nvidia ...
          Takze jsetli jsem se trefil, tak to bude beh na dlouhe lokte, ikdyz lidi ma EA dost na to aby dokazali spravit chybu v jadru kodu.
          • Ringwraith
            Hmm, takže vlastně čím lepší PC máš, tím hůře. Ach, koupě čtyřjádra se některým vymstila.

A podle toho, co tam píše ten týpek to bude běh na opravdu dlouhou trať - tedy předělat engine. Protože nemyslím, že spravování bude stačit. Bude potřeba předělání.
            • XorxoxTalarius
              No predelavat to cele snad nebudou muset, pokud maji strukturovany kod (a ja pevne verim ze ano :D ), tak budou muset "pouze" predelat cast ktera pracuje s jadry procesoru :D
              Ale jelikoz je to hra se spoustou hracu (navic se jedna o Bioware), tak urcite dostanou tu nejlepsi podporu od Intelu i AMD. Ale stejne to bude trvat ...
    • Mahcake
      Kdyby potřeboval, tak by byl. ;)
      • Ok *7* To je jak s tim hladem v africe... blbci. Kdyby si otevreli lednicku jak ja, tak se muzou najest, je plna jidla. *15*

Ale jinak dobrej pokus.

Sice jsem mel na vetsine planet relativne dobry FPS, ale na nekterych to padalo k nule. Hlavne Balmora?. To bude urcite chyba moji sestavy.
        • Na low lvl planetach sa to da ukocirovat lepsim hardwarom, na Ilume to pada na 5-10 fps aj na kompoch ktore maju k dispozicii len NASA.
          • praseek
            Takže můj Acer Aspire 7745G je lepší než compy NASA, když na Ilumu (ani nikde jinde) tenhle problém nemám? Wow, tak to jsem bourák *5*
            • MrSanta
              Oni rozpočet pro NASA docela hodně zkrouhli, takže je to možné *15*
            • Ringwraith
              To, že ten problém nemáš ty neznamená, že ho nemá spoustu jiných lidí. Projdi si diskuze.

Celý tento argument je špatný. Je to jako by tvůj soused byl vrah, ale ty se s ním kamarádíš, protože tebe přece ještě nezabil.

Asi tak funguje tento úžasný "ale mě to jede" argument...
      • Ringwraith
        Zkus projít SWtOR fóra, najdeš tam dlouhá témata, kde si spoutu lidí stěžuje, jak se jim hra seká i na velmi silných sestavách.

Asi skutečně bude potřeba optimalizovat.
        • XorxoxTalarius
          Maj blbou sestavu (rozumej komponenty nejdou dohormady) ja hraju na nejvyssi detaily na 3 roky starem PC a nezaznamenal jsem jedinej performance drop.
          • Jasny, vyhravas vola dne. Ty lidi maji i5-2500K, Nv 580tky a 590tky a stejne nemaji fps. Pak prijde nejakej lulin a rekne ze maji spatnou sestavu.

V bf3 mam 60 fps na ultra detaily. V TORu mi to padalo k nule. To je urcite nekompatibilni sestava. Jenom se problem projevuje v jedne hre. *15*
            • Tak pak mas mou omluvu za fanboye *2*
            • XorxoxTalarius
              Uz jsme to poodhalili o neco niz :) Nejspise nekdo comitl do jadra kodu neco co nemel :D
            • pozn.: a to jeste nemluvim o downloaderu, kterej velice rad delal (kolem launche) pri downloadu nekterym lidem chyby a pak stahuje cely 6-10 gigovy party znova.

A druha pozn.: v bete tyhle problemy byly daleko mensi.
            • Napr. vsechny I7-xxx maji stejny chipset. GF jsou podle PCIEx standardu. Neni mozny aby jeden clovek s X58 a Gf580 mel dropy a druhej ne. Dnes s kompatibilitou HW problemy absoltune nejsou, pokud nejde o nacpani stare GF do nove desky a obracene. Reseni jsou dve. Bud je chyba softwarova a nekdo ma proste rozkopany winy. A nebo je chyba ve hre. A vzhledem k tomu ze vsechno ostatni funguje na 100% tak me ani tak silny argument jako "kdybys tomu rozumel" *15* nepresvedci abych si myslel ze chyba je v HW.
            • XorxoxTalarius
              Kdyby jsi vedel neco o HW a vyvoji her, tak by jsi takovy nesmysl nemohl napsat, jelikoz by jsi vedel ze tohle se opravdu stava ...
              Moje vyhoda je ze mam radic desky jeste od Nvidie a kartu Nvidia (tedy radic optimalizovany pro praci s touto kartou ... sice se nedostanu do zavratnych vysek s FPS, ale nemam zadny drop a stale se udrzuji na nejvyssi detaily okolo 40 FPS (oko vidi 25, de facto 30 bohate staci) ...
          • tim, ze neumozni nejaky rozumny fps na uplne tech nejvetsich sunkach (i za cenu drasticky orezany grafiky) se pripravuji o cast prodeju hlavne casual hracum, na ktere je ta hra asi (po me zkusenosti) primarne cilena...je to jejich rozhodnuti.. ja problem s fps taky nemam :)
    • Nejsou schopni opravit závažnější bugy od vydání hry, nějakou optimalizaci nečekej.
    • Ringwraith
      Ta prý bude těžká. Četl jsem pár rozborů od pár lidí na Bioware fóru, že prý by úprava enginu zabrala opravdu dlouho.
  • EA jsou stejne nejvetsi banda zmrdu, hrat jejich hry ani nema cenu
  • a muzu jeste delat striperku v kantyne v Mos Eisley? :)
    • you can dance in Cantina but it is not allowed because we said so - Ding dong bannu
  • .
  • Khanemis
    Mně ten legacy systém přijde jako velmi dobrý nápad, vždy jsem něco podobného v mmorpg chtěl, tady se to navíc zdá ještě propracovanější, než jsem čekal. Navíc pokud bude ve hře standardně vidět sdílené příjmení všech postav, tak to ztíží situaci hráčům, co s jednou postavou dělají bordel a s jinou se pohybují po světě s čistým štítem, což je obvyklý problém onlinovek. Jen aby to se všemi těmi schopnostmi a speciálním vybavením bylo celé vyvážené.
    • To "priezvisko" sa da proste vypnut.
      • Khanemis
        Škoda, taková věc by podle mě měla být ve hře zapnutá stále.
    • no co jsem pochopil tak přijmení se "dědí" pouze pokud chceš své nové postavě přidat nějaké schopnosti ze své 50ky... takže pochybuji že se tím někdo ke své lvl 5 postavě bude obtěžovat přidávat nějaký skill
  • Když na games.tis.. bylo první video o SWTOR ( filmová bitva v lese) moc jsem se na tuhle hru těšil . Po letech ve wow ale vidím, že to inovace asi nebude, jen další kopírka. Video nezáživný a ty ingame videa, která naběhnou během hraní, bych nejraději odstřelil , to v onlinovkách nemá co dělat. Hold musím zas čekat na KOTOR 3 , třeba jednou :)
    • bojím se že KOTOR 3 už nebude..
      • Mahcake
        Díky bohu, akorát by to zprznili a sérii poničili.
        • Hairy_Ass
          Já bych to vrazil Obsidianu, to jsou neoficiální mistři na pokračování, která častokrát překonají původní hry (pravda u Falloutu 3 to nebylo až tak těžké *1* ).
  • Na tomhle celou dobu dělali ? Tohle mě rozhodně nepřiměje znovu se vrátit do hry. *7*
    • dej si facku, pročti si, co bude v patchi 1,2, dej si znovu facku, a pak si pořádně rozmysli, co tu napíšeš...
      • Ringwraith preco neurazas takychto ludi, ale iba tych, ktory maju padne pro-swtor argumenty, pripadne ludi ktory si hru uzivaju aj napriek jej chybam? *1*
        • Ringwraith
          Protože ten člověk už má -10 a pokaždé se mi nechce poukazovat na očividné, v tomto případě fakt, že Mordieu je blb.

A ty jo, já nevím, jestli to tak někdy znělo, ale já nikdy neříkal, že si hru nemůžeš užít i přes její chyby. To MMO, jehož CBT teď hraju má taky chyby a přesto mě baví.

Jen se mi nelíbilo, že někteří se na SWtOR dívali jako na bezchybný zázrak, kterým určitě není.

A nechci nic začínat, ale neviděl jsem moc pro-SWtOR argumentů kromě "hra mě baví" nebo specifičtěji "příběh mě baví". A jak jsi sám řekl, hra tě může bavit i když má chyby.
          • tak jako pardon, ale když napíše ten člověk takovou hovadinu, tak co čekáte? já osobně mám z toho legacy systému taky rozporuplné pocity, především proto, že nemám žádného alta a taky ani zatím nechci, takže netuším, jak mě to zvýhodní, ale tak snad vím, že v patchi 1.2 je spoustu změn a změn k lepšímu, spoustu nového contentu atd. a když někdo napíše takovou blbost, že legacy systém je to jediné, co dělali, tak snad nemůžete očekávat, že s ním může být normální řeč...
          • MrSanta
            Ringo, a není snad to "hra mě baví" to nejdůležitější? *3*
            PS: nechceš to risknout a napsat další článek dojmů z Tery? Sice tě kolikrát nemůžu vystát, ale ten tvůj článek byl super.
            • MrSanta
              Ringo: tak o tom že má SW:TOR chyby snad nepochybuje nikdo, kdo má v sobě krapet zdravého rozumu. Ony chyby jsou už tak nějak součástí každé videohry, u nových MMO ani nemluvě.
              Škoda hozené flinty do obilí, ale hlavně že tě hra baví. Třeba se tam někdy potkáme a já ti konečně srovnám virtuální ciferník za to co jsi psal o SW:TOR. Fanboy RAGE *16*.
              jk *15*
            • Ringwraith
              To zcela jistě je. Ale v mých očích je důležité i vidět věci tak jak jsou. A "SWtOR je bezchybný" podle mě není "vidění věcí tak jak jsou".

Mě osobně třeba taky hodně bavil WH40K: Space Marine, ale umím si přiznat, že to byla jen krátká koridorová vymlacovačka.

Jinak omlouvám se, o hře, kterou zmiňuješ už nic psát nebudu. A samozřejmě i v ní vidím několik chyb. Ale baví mě. A to je to nejdůležitější. *3*
  • zacal sem se na kousek videa divat a pak sem si uvedomil ze me ta hra uz vubec nezajima :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit