Přejít na výpis diskuzí
SWTOR představuje vylepšený Legacy systém
22.3.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
To je celkom dobrý nápad.
-
Co takhle vylepsena optimalizace enginu. *8*
-
-
Optimalizace? Co mas za sunku proboha? :D
-
-
Hledal bych chybu jinde:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=317352 -
-
Podle zbezneho zhlednuti to vypada ze ti co maji vic jak doujadrovy procesor trpi problemy s FPS dropem ... trefil jsem se? :)
Ja mam E8400, 8GB, 1 GB DDR5 G46 GTX a vse v pohode ... chipset mam jeste Nvidia ...
Takze jsetli jsem se trefil, tak to bude beh na dlouhe lokte, ikdyz lidi ma EA dost na to aby dokazali spravit chybu v jadru kodu. -
-
Hmm, takže vlastně čím lepší PC máš, tím hůře. Ach, koupě čtyřjádra se některým vymstila.
A podle toho, co tam píše ten týpek to bude běh na opravdu dlouhou trať - tedy předělat engine. Protože nemyslím, že spravování bude stačit. Bude potřeba předělání. -
-
No predelavat to cele snad nebudou muset, pokud maji strukturovany kod (a ja pevne verim ze ano :D ), tak budou muset "pouze" predelat cast ktera pracuje s jadry procesoru :D
Ale jelikoz je to hra se spoustou hracu (navic se jedna o Bioware), tak urcite dostanou tu nejlepsi podporu od Intelu i AMD. Ale stejne to bude trvat ...
-
-
-
-
-
Kdyby potřeboval, tak by byl. ;)
-
-
Ok *7* To je jak s tim hladem v africe... blbci. Kdyby si otevreli lednicku jak ja, tak se muzou najest, je plna jidla. *15*
Ale jinak dobrej pokus.
Sice jsem mel na vetsine planet relativne dobry FPS, ale na nekterych to padalo k nule. Hlavne Balmora?. To bude urcite chyba moji sestavy. -
-
Na low lvl planetach sa to da ukocirovat lepsim hardwarom, na Ilume to pada na 5-10 fps aj na kompoch ktore maju k dispozicii len NASA.
-
-
Takže můj Acer Aspire 7745G je lepší než compy NASA, když na Ilumu (ani nikde jinde) tenhle problém nemám? Wow, tak to jsem bourák *5*
-
-
Oni rozpočet pro NASA docela hodně zkrouhli, takže je to možné *15*
-
To, že ten problém nemáš ty neznamená, že ho nemá spoustu jiných lidí. Projdi si diskuze.
Celý tento argument je špatný. Je to jako by tvůj soused byl vrah, ale ty se s ním kamarádíš, protože tebe přece ještě nezabil.
Asi tak funguje tento úžasný "ale mě to jede" argument...
-
-
-
-
Zkus projít SWtOR fóra, najdeš tam dlouhá témata, kde si spoutu lidí stěžuje, jak se jim hra seká i na velmi silných sestavách.
Asi skutečně bude potřeba optimalizovat. -
-
Maj blbou sestavu (rozumej komponenty nejdou dohormady) ja hraju na nejvyssi detaily na 3 roky starem PC a nezaznamenal jsem jedinej performance drop.
-
-
Jasny, vyhravas vola dne. Ty lidi maji i5-2500K, Nv 580tky a 590tky a stejne nemaji fps. Pak prijde nejakej lulin a rekne ze maji spatnou sestavu.
V bf3 mam 60 fps na ultra detaily. V TORu mi to padalo k nule. To je urcite nekompatibilni sestava. Jenom se problem projevuje v jedne hre. *15* -
-
Tak pak mas mou omluvu za fanboye *2*
-
Uz jsme to poodhalili o neco niz :) Nejspise nekdo comitl do jadra kodu neco co nemel :D
-
pozn.: a to jeste nemluvim o downloaderu, kterej velice rad delal (kolem launche) pri downloadu nekterym lidem chyby a pak stahuje cely 6-10 gigovy party znova.
A druha pozn.: v bete tyhle problemy byly daleko mensi. -
Napr. vsechny I7-xxx maji stejny chipset. GF jsou podle PCIEx standardu. Neni mozny aby jeden clovek s X58 a Gf580 mel dropy a druhej ne. Dnes s kompatibilitou HW problemy absoltune nejsou, pokud nejde o nacpani stare GF do nove desky a obracene. Reseni jsou dve. Bud je chyba softwarova a nekdo ma proste rozkopany winy. A nebo je chyba ve hre. A vzhledem k tomu ze vsechno ostatni funguje na 100% tak me ani tak silny argument jako "kdybys tomu rozumel" *15* nepresvedci abych si myslel ze chyba je v HW.
-
Kdyby jsi vedel neco o HW a vyvoji her, tak by jsi takovy nesmysl nemohl napsat, jelikoz by jsi vedel ze tohle se opravdu stava ...
Moje vyhoda je ze mam radic desky jeste od Nvidie a kartu Nvidia (tedy radic optimalizovany pro praci s touto kartou ... sice se nedostanu do zavratnych vysek s FPS, ale nemam zadny drop a stale se udrzuji na nejvyssi detaily okolo 40 FPS (oko vidi 25, de facto 30 bohate staci) ...
-
-
tim, ze neumozni nejaky rozumny fps na uplne tech nejvetsich sunkach (i za cenu drasticky orezany grafiky) se pripravuji o cast prodeju hlavne casual hracum, na ktere je ta hra asi (po me zkusenosti) primarne cilena...je to jejich rozhodnuti.. ja problem s fps taky nemam :)
-
-
-
-
Nejsou schopni opravit závažnější bugy od vydání hry, nějakou optimalizaci nečekej.
-
Ta prý bude těžká. Četl jsem pár rozborů od pár lidí na Bioware fóru, že prý by úprava enginu zabrala opravdu dlouho.
-
-
EA jsou stejne nejvetsi banda zmrdu, hrat jejich hry ani nema cenu
-
a muzu jeste delat striperku v kantyne v Mos Eisley? :)
-
-
you can dance in Cantina but it is not allowed because we said so - Ding dong bannu
-
-
.
-
Mně ten legacy systém přijde jako velmi dobrý nápad, vždy jsem něco podobného v mmorpg chtěl, tady se to navíc zdá ještě propracovanější, než jsem čekal. Navíc pokud bude ve hře standardně vidět sdílené příjmení všech postav, tak to ztíží situaci hráčům, co s jednou postavou dělají bordel a s jinou se pohybují po světě s čistým štítem, což je obvyklý problém onlinovek. Jen aby to se všemi těmi schopnostmi a speciálním vybavením bylo celé vyvážené.
-
-
To "priezvisko" sa da proste vypnut.
-
-
Škoda, taková věc by podle mě měla být ve hře zapnutá stále.
-
-
no co jsem pochopil tak přijmení se "dědí" pouze pokud chceš své nové postavě přidat nějaké schopnosti ze své 50ky... takže pochybuji že se tím někdo ke své lvl 5 postavě bude obtěžovat přidávat nějaký skill
-
-
Když na games.tis.. bylo první video o SWTOR ( filmová bitva v lese) moc jsem se na tuhle hru těšil . Po letech ve wow ale vidím, že to inovace asi nebude, jen další kopírka. Video nezáživný a ty ingame videa, která naběhnou během hraní, bych nejraději odstřelil , to v onlinovkách nemá co dělat. Hold musím zas čekat na KOTOR 3 , třeba jednou :)
-
-
bojím se že KOTOR 3 už nebude..
-
-
Díky bohu, akorát by to zprznili a sérii poničili.
-
-
Já bych to vrazil Obsidianu, to jsou neoficiální mistři na pokračování, která častokrát překonají původní hry (pravda u Falloutu 3 to nebylo až tak těžké *1* ).
-
-
-
-
Na tomhle celou dobu dělali ? Tohle mě rozhodně nepřiměje znovu se vrátit do hry. *7*
-
-
dej si facku, pročti si, co bude v patchi 1,2, dej si znovu facku, a pak si pořádně rozmysli, co tu napíšeš...
-
-
Ringwraith preco neurazas takychto ludi, ale iba tych, ktory maju padne pro-swtor argumenty, pripadne ludi ktory si hru uzivaju aj napriek jej chybam? *1*
-
-
Protože ten člověk už má -10 a pokaždé se mi nechce poukazovat na očividné, v tomto případě fakt, že Mordieu je blb.
A ty jo, já nevím, jestli to tak někdy znělo, ale já nikdy neříkal, že si hru nemůžeš užít i přes její chyby. To MMO, jehož CBT teď hraju má taky chyby a přesto mě baví.
Jen se mi nelíbilo, že někteří se na SWtOR dívali jako na bezchybný zázrak, kterým určitě není.
A nechci nic začínat, ale neviděl jsem moc pro-SWtOR argumentů kromě "hra mě baví" nebo specifičtěji "příběh mě baví". A jak jsi sám řekl, hra tě může bavit i když má chyby. -
-
tak jako pardon, ale když napíše ten člověk takovou hovadinu, tak co čekáte? já osobně mám z toho legacy systému taky rozporuplné pocity, především proto, že nemám žádného alta a taky ani zatím nechci, takže netuším, jak mě to zvýhodní, ale tak snad vím, že v patchi 1.2 je spoustu změn a změn k lepšímu, spoustu nového contentu atd. a když někdo napíše takovou blbost, že legacy systém je to jediné, co dělali, tak snad nemůžete očekávat, že s ním může být normální řeč...
-
Ringo, a není snad to "hra mě baví" to nejdůležitější? *3*
PS: nechceš to risknout a napsat další článek dojmů z Tery? Sice tě kolikrát nemůžu vystát, ale ten tvůj článek byl super. -
-
Ringo: tak o tom že má SW:TOR chyby snad nepochybuje nikdo, kdo má v sobě krapet zdravého rozumu. Ony chyby jsou už tak nějak součástí každé videohry, u nových MMO ani nemluvě.
Škoda hozené flinty do obilí, ale hlavně že tě hra baví. Třeba se tam někdy potkáme a já ti konečně srovnám virtuální ciferník za to co jsi psal o SW:TOR. Fanboy RAGE *16*.
jk *15* -
To zcela jistě je. Ale v mých očích je důležité i vidět věci tak jak jsou. A "SWtOR je bezchybný" podle mě není "vidění věcí tak jak jsou".
Mě osobně třeba taky hodně bavil WH40K: Space Marine, ale umím si přiznat, že to byla jen krátká koridorová vymlacovačka.
Jinak omlouvám se, o hře, kterou zmiňuješ už nic psát nebudu. A samozřejmě i v ní vidím několik chyb. Ale baví mě. A to je to nejdůležitější. *3*
-
-
-
-
-
-
zacal sem se na kousek videa divat a pak sem si uvedomil ze me ta hra uz vubec nezajima :)