Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Proč většina pokračování legendárních her musí dopadnout tak špatně? Tohle mě fakt mrzí, škoda :( Někdy je opravdu lepší nechat starý značky spát.
    • ravux
      Ja nevim, jsem jediny, komu i puvodni Syberie prisly jako prumerne adventury?
      https://games.tiscali.cz/syberia-2312/ctenarske-recenze/syberia-hledani-zivota-v-adventurni-pustine-802/
      • Neboj, je nás viac. Syberiu 1 a 2 som hral relatívne nedávno a aj keď som zo začiatku bol celkom unesený, neskôr som zistil, že to nie je ono. Dvojku som už dohral len z donútenia.
      • nejsi, taky me povodni syberie nějak nezaujaly. Ne že by to bylo špatné, ale nějak mi nesedl ten námět, prostředí ani puzzly. Longest Journey, Gabriel Knight, Broken Sword a klasiky o Lucas Arts jsou o třídu výš.
        • Inquisitor
          Tak je samozřejmost, že nemůže sednout všem, ale pro hodně lidí to legenda je. Mně právě přišel námět i svět jako takový originální a zajímaví. Atmosféra opuštěných, dříve slavných a prosperujících prostředí s Hansovými automaty. Neříkám, že jsou bez chyby. Třeba častý vrácení přes pět obrazovek pro jednu věc, aby si následně zjistil, že tu cestu musíš absolvovat ještě třikrát, mě často rozčilovalo. Ale jako celek to funguje a má pro mě svoje vlastní nezaměnitelné kouzlo.
  • Tady nelze než souhlasit co bylo vyřčeno v recenzi.Začátek je ještě fajn,ale jakmile se člověk dojebe do vesnice,kde musí z ochlastou vyjet lodí,tak začíná peklo.Tak 20krát vykoukne loading,pak pro jednu věc,nazpátek a takhle pořád,kde se ještě zaseknu díky skvělé kameře i o lejno na chodníku.Tedy zatím mě drží malinko atmosféra,ale co čtu,že finále je těžký šajze,tak se obávám jestli to má cenu dohrát *13* Těch bugů v hadánce je nějak dost,vše díky kameře,kdy natočení myší už musíte hejbat,aby se zobrazil ukazatel a mohl jste otevřít vůbec něco,což je u puzzlu s hodinama,kde musíte opustit hru a znova nahrát,až to prostě vyjde :D
  • Jack1947
    Takhle se to dělá zkazí se nedoděláním i jeden z hlavních žánrů na pc !

Bravo, rofl je že se to hraje na gamepadu a klávesnice a myš utřela nudly ! *1*
  • Nechci nic říkat, ale ... já to říkal :)
    • Ono už jen to, že v menu vyskočí hláška, že hru(adventuru!!) si nejlépe užijete s gamepadem hovoří za vše. Adventura využívající gamepad a plně 3D podle mě ani není adventura...
  • houmrhoumr
    skoda. a pritom ty screenshoty vypadaj docela hezky
  • Tak toho je hra ako film Uwe Bolla, ten odflaknuty zaver ma ale upkne vytocil. Prvy a druhy diel Syberie milujem ale toto je vykal hrubeho zrna - toho generala by som skrtol uplne. Nevadi mi engine, technicke chyby a technicke nedostatky to sa da opatchovat, ale ten pribeh do ktoreho vpasovali generala a ten saver to je proste exkrement. Az mi je doplacu uff nic idem si zahrat trilogiu Posel Smrti
    • No tak som na ňu zvedavý, Posla smrt a Syberiu som mal zo všech adventur najradšej, či príbehovo, atmosférou, alebo graficky, napriek tomu že boli konceptom a polohou atmosféry totálne odlišne, skvele sa dorovnali, trošku to človeka zaráža, ten tretí diel, ale treba to vyskúšať.
      • Ono 3k zacina pekne atmosferu to ma.. nebudem prezradzat nic extra, ale polovica hry je dobrodruzna. V druhej polke som uz mal ale pocit ze ma nieco v hre tlaci uz tam nebol ten pocit radosti z dobrodrustva ale prv mily domorodci mi liezli uz na nervy az sa cudujem ze cele ich generacie to bez Kate zvladla prezit tak dlho. No a ten zaver to bol klistir to bola tak facka ze som mal pocit ze som zabil kus mojho zivota vidinou nadherneho pribehu ale... to sa ned opisat a radsej to neprajem ani nikomu zazit. Zlaty dobry Posel Smrti aj ked bol prvy diel dokonaly trojka to aspon dostojne ukoncila narozdiel od Syberie.
  • KrPa
    Co ty první dva díly? Je to jen klasická adventura nebo tam jsou i nějaké debilní mezihry? Zatím jsem hrál jen ryze české adventury a opravdu bych rád zkusil i nějaké zahraniční. Chci ale něco poklidného, kde mě nehoní čas.
    • Dva první díly jsou parádní. Jedna z nejhezčích ,klasických adventur co jsem hrál. Ovšem co se týká příběhu a atmosféry jednoznačně doporučuji českého Posla smrti.
      • Inquisitor
        Jo Posel smrti, spolu se Syberií jedna z nejlepších adventur. Většinou u her člověk dokáže vývoj příběhu odhadnout předem, ale Posel smrti dokázal opravdu překvapit. To se mi na něm spolu s úžasnou atmosférou líbí.
        • KrPa
          Mě třeba překvapil první Gooka. Ale posel byl taky výborný.
  • Lutujem, že som nepočkal na recenziu.. vyhodené peniaze
    • To jsi nezjistil během prvních dvou hodin, během kterých to lze na steamu reklamovat?
  • Ano, nemožnost přeskakovat dialogy a ovládání Gamepadem je problém Pirátské(cracknuté) verze hry!
    • obvious troll is obvious...
    • Tak to je zaujimavé, pretože som hru kúpil a tieto problémi mám tiež.
  • V mé edici, která je zakoupená na xzone se dost pospaných věcí prostě neděje! Navíc nemožnost přeskakování dialogů je doména pirátské verze hry...
    Nic nenaznačuji, ale byl bych opatrný na herním webu!
    • Kterým tlačítkem / klávesou se přeskakují věty v rozhovorech? Nemožnost přeskakovat dialogy zminuje dost herních webů (treba Adventure Gamers)
      • To by mě také zajímalo. Hru mám na Steamu a na ovladači ani klávesnici dialogy přeskakovat nemůžu nebo jsem na to alespoň nepřišla.
        • ucho
          stačí na sekundu podržet najednou klávesy F, O, K.
          • Odzkouším, díky moc :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit