Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beowafle
    už by to zas chtělo nějakou adventuru od Sokala. A nemusela by to bejt zrovna Syberia...
  • da se to stahnout pres torrenty. Hanka
  • Ahoj.nevíte někdo náhodou kde bych si mohla zahrát syberii on-line,nebo stáhnout? *5* *4* *3* *2* *1*
  • "Kate Walker tentokrát pustí po stopách tajemné mamutí stezky a jakási podivná odrůda ptáků ji naznačují možnost, že v nějakém odlehlém kraji tohoto světa mamuti přežili všechna ta tisíciletí" ?!?!?!?! WTF
    To snad už ví z dvojky ne ?!
  • Tak makáme Sokal, makáme, ať už je to venku. *3*
  • hloupí a podřadní? to ne...ale retardovaní, to sou, stačí se podívat do diskuzí na tiscali a bw
  • Informace, že hra bude dostupná i na PS3 není moc dobrá. Aby to nakonec nebylo celé ve 3D...
  • Tak tuto zprávu vidím strašně ráááád :) už se nemohu dočkat. Syberia je má nejoblíbenější adventura všech dob. Grafika, hudba, interakce, příběh, prostě vše na 1. Ale jsem samozřejmě milovník o ostatních Sokalových pecek :) Tak držím palce .... snad i u nohou.

Good luck !!!
  • Lidi,s..te na to!No flame,no flame.Ta hra si to nezaslouží *3* *3* *3*
  • Ty si myslis, ze konzolovy hraci jsou podradni nebo snad hloupi? Kolik ti prosim te je?
  • Chce to mít ty správný bombóny pokud si pamatuju takže žádnej bug

každopádně se obávam jak to dopadně když to budou dělat tak aby to chápali i konzolový hráči
  • Drom
    Mám verzi z GOG, ten bug je hned na prvním nádraží, kdy nejde hodit bonbony male holce o patro níž, je to celkem známý bug a ni na 5. přehrání celé scény se mi to nepodařilo obejít, tak jsem se na to vykašlal.
  • No já mám s Poslem smrti pech.Už třikrát jsem ho rozehrál a díky tech.problémům jsem nedohrál(formátování disku atd.)-ale musím to napravit.A Syberia je bez komentáře.Pro mě naprostá dokonalost!!!
  • Posel smrti tě nechyt?
  • Jedničku jsem dohrál tak třikrát a dvojku jednou, takže jednoznačně palec nahoru a spojení s hlavní hrdinkou Still Life? Třikrát hurá! Už aby to bylo.
  • Drom
    Jednička byla super. Dvojka mě nepustila přes bug skoro hned na začátku hry. Takže do nějakého patche pro 2, kterého se asi nedočkáme, si tohle nechám újít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit