Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi pěkná recenze, chválím.
  • zda je pravda co recenzent píše tak ta hra bude zklamání roku
  • Touhle hrou jsem dost znechucen.Těšil jsem se na ní strašně moc a věřil jsem že se to povede...Vývojáři se ale celou dobu jen šrábali na p*deli a pak to takhle dopadlo. *7*
  • Lawliet
    Celkem mě zklamala měla potenciál stát vedle deus-ex..
    • Tahle hry nikdy neměla potenciál stanout po boku Deus Ex. Leda v altertnativní realitě *1*
      • Lawliet
        Potenciál co se stylizace nedaleké budoucnosti,hackování strojů a lidské mysli, konspirace určitě byl to že je zmršený a jen povrchní rpg systém, nemožnost dělat sebemenší rozhodnutí či možnosti alternativního řešení, využití "hackování" jen povrchové nebo k přímému postupu misí to už ovšem udělalo svoje.. nemyslím si, že jsem sám kdo předpokladal, že to mohlo být uděláno trochu jinak. Takovým akčněji,krvavěji a těmněji podaným DEUS-EXem..
        • Já fakt nevím. Autoři nikdy nemluvili o tom, že se chtějí přiblížit Deus Ex, což potvrzovaly všechny trailery, který neukazovaly nic jiného než akci, akci, akci a ještě jednou akci.
          • Lawliet
            ano .. akci z nedaleké zkažené budoucnosti.. máš pravdu je to úplně něco jiného
            • Ber to tak, že kdyby se vývojáři mohli pochlubit něčím víc, tak to udělají. Dopadlo to, jak se dalo očekávat.
      • Potenciál tu určitě byl ... ale vaz jim zlomil "moderní" přístup k zažitým ( někdy doslova legendárním) hrám ( resp. herním seriím) - naštvali skalní fanoušky a neuspokojili konzumní mainstream.
        • Já osobně jsem ten pocit nikdy nezískal. Trailery mluvily jasně...
  • S hodnocenim recenze plne souhlasim.
  • ea.. další krok vedle, jen tak dál! ještě že máte bioware a dice, ti vás nějaký ten čas budou držet nad vodou, dokavaď to podobné hypované "hry" přes origin nepotopí úplně.
    • retardi ti co neustale poukazuji na origin, fakt... se poserte! Steam, doufam ze uz zanedlouho potopi steam, buhuhu, zku*vene valve a ten jejich demonicky steam, tahle hra byla poslednim hrebickem do pomyslne steam rakve..
    • Tak jim to nevyšlo, no. Nemusíš tady kvůli tomu pičovat jak nedonošenej parchant.
  • Já říkal že to nebude kvalita jako od Bullfrogu *15*
  • čekal jsem že to bude průměrná střílečka ,já bych dal ještě o bod mín na 5/10.
  • Kvality recenze hodnotit nebudu ale nesouhlasim s ni...za me si tahl hra zaslouzi 8/10. Svoje chyby ma, ale uz dlouho jsem se u niceho tak nebavil.
  • Recenzenti, už jste moc rozežraní .. vše už jste tisíckrát hráli, zažili a je těžko Vás překvapit. Vemte to ze stránky vyývojáře - vydavatele. Dělají se věci, které vydělají prachy + zaujmou masu. Je to hodně limitující a možná proto nejde vymyslet originální koncept o ktrém se bude mluvit a překvapí. Možná že neco nového tým vymyslí, ale vzápětí se to oseká ... V současnosti může být hráč rád, že ho hra bude bavit x-hodin, stejně pak vyhledá něco odlišného. Proto bych hru která splňuje aspoň základ hracích požadavvků hned nepranýřoval, ale byl bych rád, že na chvíli uspokojí. Herní legendy se objevují velmi zřídka, i když zde jde tušit (na základě oprávněné herní legendy - Syndycate) , že se čekalo daleko více...
    • Jasně, dělaj se hry pro masy, ale proč takovou průměrnou střílečku jménem přiřazovat k staré dobré hře?
      To je jako kdyby teď natočili nějakou lacinou akční "pecku" stylizovanou pro davy a říkali tomu Kmotr 4: Návrat impéra - komu to prospěje?
    • No. VZhledem k celosvetovym recenzim a ohlasum bych nerekl, ze to je hra pro masy.
    • no dyt jo .. delaj hry ktere zaujmou masy, recyklujou, neinovujou, hra splnuje zaklad hracich pozadavku ... to je pekny prumer, a recenzent byl teda docela stedry, resp. vzhledem k deformaci hodnotici stupnice to trefil ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit