Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dohral jsem to na hard - jen singl. Hra se mi libila.A dokonce se mi libili ty odkazy na puvodni syndicate. Jenze co me stvalo nejvic, asi stereotyp v designu - tamhle se otevrou dvere, vystrilis, otevrou se druhe, vystrilis, otevrou se treti!!! a hlavne co me nejvic stvalo - absolutni nevyvazenost. Strilim, na hard jsem musel pouzivat vic nez jen pistole, ok. Pripominalo mi to prvni FEAR. Ale najednou prijde boss a clovek to opakuje 15x? U konecneho bosse jsem asi opakoval 30x, nez jsem prisel na to, ze ho snadno ustrilet brokovnici v overlay modu a na normalni naboje... Navic mi dost vadilo, ze designeri nevyuzily technologie, ktere meli. Ale kdo vi, jak to je s coopem. Treba se zamerili primarne na to.
  • IWKYN
    Vzít zapomenutou klasiku, udělat z ní, co není a nakonec jí znovu pohřbít.... To už je snad dnes klasika ne?
    • trolo
      to vies vymysliet nejaku novu hru by stalo viac penazi ako zobrat vytvoreny koncept a postavit okolo toho grafiku a nejake zbrane bum bum hra na svete. true successor
    • Pethulla
      Tak tak. Teď už fakt jenom chybí, aby někdo takhle dodrbal toho Baldura. Že raději nenechají tyhle klasiky ve vzpomínkách pamětníků.
      • Hele já bych teda řekl, že kulty jako DeusEx, Fallout ale i Sam&Max mají dost kvalitní současný reinkarnace. Kvůli tomu, že tady to už od začátku chytli za špatnej konec, bych a priori nezatracoval další remaky/pokračování dobrejch klasik.
        Fakt nechápu, proč dělat takovouhle hurá střílečku (zřejmě pro dnešní mládež) se jménem (dost staré) výborné takticko/akční strategie... nebo co to bylo. Tohle fanouška originálu tak akorát nasere a nového hráče moc nezajímá.
  • Jo jo, ale hlavně opatně *1*
  • Tak a teď by mohli udělat něco na motivy původní hry v jejím původním stylu.
  • Pete.palis
    no ale musim vypíchnout nemizící mrtvoly, což se málo vidí....pak ten mrdník co po vás zůstal *14*
  • kubi-wan
    Hard Reset - roboti + hackování + sluníčko - monotónnost = Syndicate
    Já nevim, mě Syndicate baví. Řek jsem si, že od toho nebudu nic čekat, nečtu si tam žádný info, neposlouchám ty pablby v cutscénách a bavim se fakt dobře.
    Zase jednou hra, která mi svou nenáročností (myslim systém, ne obtížnost) připomněla FPSka z devadesátek - prostě jít a kosit a moc u toho nepřemejšlet. Podobně na mě působilo teď i Darkness II, akorát, tam jsem se pravda s hlavní postavou a příběhem sžil celkem dost. Tady je mi to naopak putna, ale jsem za to rád, protože čim míň nad tim přemejšlim, tim míň blbosti v tý hře vidim = tim víc se bavim.
  • Ocelot
    To jsem nečekal...dle trailerů mi to přišlo i docela originální a stylové...no nevadí aspoň to můžu hned přeskočit :)
  • Khanemis
    Hru jsem zatím nehrál (a ani neplánuji), nicméně ze všech propagačních materiálů před vydáním jsem očekával zhruba podobný výsledek. Nový Syndicate na mě dělá dojem chudšího bratra posledního Deus Ex, okleštěného o pořádný vývoj postavy, morální volby, a více způsobů postupu hrou, a zaměřujícího se naopak na šablonovitou drsnost.
  • taktiez suhlasim s recenziou aj s vyslednym hodnotim je to priemer nic viac nic menej a co op to naozaj nezachrani. snad nabuduce
  • jako samozrejme, ze asi video zkresluje, ale prijde me to v podobne grafice jako HL2:EP2...nejsem zrovna 2x strizlivy *15* rozhodne si asi Syndicate pletu s hrou, co měla super trailer tusim na E3, FPS, kdy slo o pribeh nejakeho lovce lidi/alienu, bylo to sci-fi..nevite nekdo nazev? recenzi jsem necetl, takze budu kdyztak za blbecka podud to je ono *15* *15*
    • MidnighT91
      Mluvíš nejspíš o Prey 2 ještě nevyšlo ale bude to nářez...
      • díky obou pánům *4*
    • kubi-wan
      To bylo Prey 2. Na to se taky těšim - vypadá to jako slušná pecka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit