Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    ano .. akci z nedaleké zkažené budoucnosti.. máš pravdu je to úplně něco jiného
  • Ty prostě nikdy nezklameš. To tě ani to teplý počasí nezbavilo přetlaku? *1*
  • Proč mi přijde, že ta hra je šitá horkou jehlou?
  • Alex6565
    Těžká na medium? To snad nemyslíš vážně
  • Alex6565
    Jak to jen říct, pro mě zatím největší zklamání roku. Opravdu jsem byl hodně naivní když jsem si myslel že to může být něco jako Deus Ex. Škoda času, peněz i nervů.
  • corfer
    Mně přijde příšerně komické, že si tady, soudě dle příspěvků, každý hru půjčil od kamaráda. Jak směšné!
  • Veskoslav
    Meidum byla těžká? No pokud ti dává zabrat i CoD, tak to potom ano:)
  • Veskoslav
    No na Xbox asi jsem to těžko stahoval, ale dobré;)
  • Jazz
    "půjčil jsem si to"
    *1*
    Nestyď se, prostě řekni, žes to stáhnul. *1*
  • Bohužel nikdo neví, jak (ne)schopnej si hráč, takže pro někoho hard = easy, pro někoho easy = hard *3*
  • Byl jsem překvapen po dlouhé době, dal jsem si medium obtížnost a čekal jsem, že to bude normal, ale uríral jsem skoro pořád, náročnou hru jsem dlouho neviděl
  • Na 2 obtížnost se to dá dohrát v klidu za 4hod. .
    Jenom škoda že Syndicate nevyužil svůj potenciál který určitě měl.
  • michaliuz18
    dilino co trepe somariny, si myslis ze kazdy u teba hraje cod, nejsom odchovany na neho a neznasam nove codka a vobec ich nehravam , + kazdu hru hram na hard a normal , takze nehadz setkych do jedneho vreca , su tu aj narocnejsi hraci ktorych taketo spackane hry omrzia,
  • Veskoslav
    A jéje. Nějaký fanoušek, co tu kliká na mínusové hlasy o sto šest:) Hra je špatná z pohledu nespnění očekávání a za 5-6 hodiny SP, jsem myslel, že CoD je vyjímka. Ale co prachy jsem za to nedal, půjčil jsem si to, takže nelituji. Ale koupit si to, tak si proženu kulku hlavou za vyhozené prachy.
  • Další idiot, kterej očividně není ani schopnej přečíst recenzi do konce. Tak hlavně, že jsi nám tu vyblil přes deset řádků, imbecile.
  • Já fakt nevím. Autoři nikdy nemluvili o tom, že se chtějí přiblížit Deus Ex, což potvrzovaly všechny trailery, který neukazovaly nic jiného než akci, akci, akci a ještě jednou akci.
  • Lawliet
    Potenciál co se stylizace nedaleké budoucnosti,hackování strojů a lidské mysli, konspirace určitě byl to že je zmršený a jen povrchní rpg systém, nemožnost dělat sebemenší rozhodnutí či možnosti alternativního řešení, využití "hackování" jen povrchové nebo k přímému postupu misí to už ovšem udělalo svoje.. nemyslím si, že jsem sám kdo předpokladal, že to mohlo být uděláno trochu jinak. Takovým akčněji,krvavěji a těmněji podaným DEUS-EXem..
  • hra mě ze začátku vůbec nebavila, ale časem se to maličko rozjelo.Hra je po stránce herní atd špatná ale nuda to není 5/10
  • Já osobně jsem ten pocit nikdy nezískal. Trailery mluvily jasně...
  • Potenciál tu určitě byl ... ale vaz jim zlomil "moderní" přístup k zažitým ( někdy doslova legendárním) hrám ( resp. herním seriím) - naštvali skalní fanoušky a neuspokojili konzumní mainstream.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit