Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jake ovce vandraku?? Pokud nekdo neni v hlave pomalejsi jak ty tak si COD kupuje snad z vlastniho rozhodnuti :) OVCE :D Hlavne ze NJN :D Takove vyrazy pouzivaji jen decka. Cesi = nejzavistivejsi narod na svete!
  • XorxoxTalarius
    Vazne by mne zajimalo kdo tu blbost, ze obsah z DLC mel byt v puvodni hre vypustil do sveta. A vazne mne udivuje ze se najdou lidi co tomu veri. Nejspise ti sami co verily ze na Irak se utoci kvuli jadernym zbranim, Kadafi masakroval civilisty a v Syriy armada strili do bezbranych a neozbrojenych demonstrantu. :)
  • No je to dost smutne, ze to tak funguje.

Mimochodom... pekny nick *15*
  • Veskoslav
    Právě jsem dojížděl ME 2, mám cca 27 hodin nahraných, hlavní kampaň dojetá, všechny planety objevené a přesto mám ještě úkoly, co musím splnit+obsah, co si můžu dostahovat za menší peníz (cca 200).

A tady dělají ze hry, co bude mít tak 7-8 hodin na nějtěžší, něco skvělého a ještě se tváří, že jsou mistři světa, když přidají "DLC". Kdyby ty "DLC" hodili do základní hry, tak se možná dostaneme na nějakých 10 hodin. Jo ačkoliv Bioware a EA nemusím, tak série ME ukazuje, jak by mněli hry vypadat a co by měli nabízet už v základu.
  • XorxoxTalarius
    Proto jsem rad ze nezavislou scenu. :)
  • XorxoxTalarius
    To co vyslo k mafii, nemelo byt v puvodni hre ;) Jen tak pro informaci :)
  • je to opravdu tak. za 2-3 roky se bude platit plna cena 1000,- za demoverzi, a kdyz budete chtit cokoliv navic, bude se platit. Chces flintu ? zaplat, chces novy obleceni ? zaplat. chces lepsi motor ? zaplat. a porad a porad.... hry uz jsou pekne v prde*i. herni prumysl nese velky prachy a ponese i v budoucnu, televize je mrtva a lidi se chtej bavit.
  • jojo jako MAFIA 2
  • Já to myslel tak, že pokud to takhle pude dál, tak začnu opravdu hry stahovat a né kupovat. Přes torrenty normálně nestahuju, naposled snad před půl rokem, když jsem si chtěl vyzkoušet Zaklínače a to mi frčelo 4MB/s, takže takové ulož.to se může jít proti tomu klouzat.
  • A najde se spousta pitomců co to koupí. Nekupovat, protestovat!
  • co jste chteli? sami si za to muzete...
  • Njn, pirati si budou muset mesic posckat...
  • Trol.diskuzni
    Pánové, najeďte si na rutracker.org místo toho hádání... *3*
  • Veskoslav
    Co to plácáš s prominutím?

1. Nelegální to není, jelikož upload můžeš vypnout a nic nemusíš sdílet.
    2. Proboha víš, jak vůbec funguje torrent, když toto napíšeš?:)

A stahovat z ulozto rychlostí 300 kb/s, když průměrná rychlost u slušně "obsazeného" orrentu je 1,3 Mb/s je opravdu zoufalost.... *1*
  • Veskoslav
    Někdo nepocchopil smysl sdělení, co?
  • Jenom se chci zeptat,proč stahuješ přes torrenty,když je uložto a ostatní servery?
    1.stahovat přes torrenty je opravdu nelegální,jelikož při stahování také data sdílíš.A to bych neriskoval,zvlášť teď,když je ta ACTA atd
    2.torrent je pomalý jak.....Když jsem si jednou chtěl stáhnou SG-A(a to prosím pouze jeden díl),nechal jsem to zapnutý 4 hodiny a nestáhnul se ani MB,a nebyla to chyba torrentu.Z uložto to mam za 15-30 minut.
  • Valve jsou davno miliardari diky STEAMu....
  • Overwatch
    Díky za upozornění.
  • thepiratebay.org =)
  • Trol.diskuzni
    Špeh z Eurogameru! Bratři a sestry, do zbraně!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit