Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander

Lukáš by měl víc psát. A chybí mi jeho Vector.

• Dobře, beru zpět. Tu část o dobrém RPG systému jsem asi ignoroval, protože s ní moc nesouhlasím. Můj druhý průchod za psionika s exotickými zbraněmi dost dřel oproti prvnímu za hackera s energetickými zbraněmi. Spíš než, že by to bylo extra těžké, to bylo otravné. Ale určitě existují i jiné funkční buildy.

• vzdyt se tam doslova pise, ze RPG system je super jak umoznuje hrat to hodne podle sebe, ale mate se specializovat. a ve verdiktu je primo receno, ze akce nic moc jako kdysi ale nezestarl scenar. chlapi ctete ty recenze trochu, nez si zacnete stezovat na neco, co je v nich ve skutecnosti napsano

• Jevo83

Presne tak, bol som sklamany ked v danom cisle casopisu nebol ziaden "prepadak"😂 Michal "Wolf" Rybka

• Jenomže ti třeba neřekne, jak dobrý je ten RPG systém. Já původní hru hrál (remaster ne) a zrovna tahle část mi nepřišla povedená (ale samozřejmě co člověk, to názor). Podle mě je na hře skvělá opravdu jen ta atmosféra a zbytek je slabší. Otázkou taky je, jak ta atmosféra bude působit na dnešní hráče zvyklé na graficky pokročilejší Bioshock, Dishonored, Soma a další. Respektive, tohle se v recenzi dočteš, ale těžko se porovnává pohled někoho, kdo to hrál několikrát (minimálně jednou v době vydání) a nového hráče.

Podle mého by se remastery a remaky měly recenzovat dvěma způsoby: Buď někým, kdo originál nehrál, který by si pak mohl dovolit recenzi tohoto typu zaměřenou na nové hráče. Nebo by to mohl recenzovat pamětník či dokonce fanoušek, ale ten by se měl víc zaměřit na rozdíly od originálu a to, jak jádro hry a její jednotlivé části zestárly. To by zase ocenili jiní pamětníci. Tohle mi přijde jako nadšený fanouškovský popis plný nostalgie pro lidi, co to nehráli. Super do nějakého retro článku, ale do recenze?
  • To jsme asi četli každý jinou recenzi 😀

• Tohle jsou hrozně zvláštní komentáře.... :) Když jsi původní hru nehrál, tak je přece správně, když ti recenze přenesla atmosféru hry, abys pochopil, že je na ní to nejsilnější, nebo ne?? Já jsem zatím nehrál ani remaster jedničky ani ty staré, ale tady z Games recenze mi přijde pochopitelné, o co jde a zaujalo mě to (mám rád dobrá sci-fi s RPG prvky-Prey bylo super).

• Thanquol

Legenda. Díky za recenzi.

• Derp_1337

Souhlas. Když člověk nehrál před mnoha lety SS2 a neví o čem to je, tak tahle "recenze" je absolutně k ničemu. V článku se hlavně rozplývá nad starými zlatými časy.

Ale zase na druhou stranu se asi předpokládá, že tyhle Remastery desítky let starých her si zahrajou většinou jen pamětníci z nostalgické hodnoty. Moc se nepředpokládá, že to budou hrát mladší hráči. 

Pokud k té hře nemáš nějaké nostalgické vzpomínky, tak bych ti to nedoporučil hrát. Je to fakt hodně retro a pravděpodobně se budeš nudit. Přece jen je to laciný Remaster a ten zastaralý gameplay je otrava.

• Inquisitor

Jeho specializace byly strategie všeho druhu a v devadesátkách jich vycházelo požehnaně. Nejvíc jsem se těšil na jeho recenze na hry s hodnocením 1/10 nebo 3/10, to byla největší zábava. A u každé recenze jiný podpis:) Michal"velký pán"Rybka

• x_ander

Je to odměna pro tier od 30 dolarů výš. A já o tom vůbec nevěděl, skoro tenhle remaster koupil, ale napadlo mě to zkontrolovat :) a klíč tam byl :)

• Oceňuji, že recenze se snažila přenést atmosféru hry (nejsilnější stránku) na "papír", ale já původní hru nehrál (když vyšla, bylo mi 7 a neměl jsem PC, později jsem jí nerozuměl a v době, kdy jsem měl internet, jsem na ní už zapomněl), připomnělo mi to trochu recenze z Levelu a Score z doby originální hry. Ale krom rozplývání se nad fantastickým návratem do minulosti vůbec nevím, jestli se o to zajímat mám, nebo ne.

• Jevo83

Michal bol samozrejme velky pan, ale tiez az neskor, early years boli vyssie uvedeni a potom minus Lachtan😁

• Lidi tomu nevěřili do poslední chvíle, ale jo.. Normálně se mi objevil v knihovně.. 

Já měl preorder na Steamu.. KS mě tehdy minul. 

Pokud jsi předobjednal remake původního System Shocku přes Steam, GOG nebo Epic Games Store, máš nárok na System Shock 2: 25th Anniversary Remaster zdarma. Stejně tak to platí pro Kickstarter bakery, kteří přispěli částkou 30 USD a více, nebo byli v tzv. Humanoid Mutant tieru

Klíče k remasteru by měly být doručeny e-mailem přes Backerkit nebo se objevit přímo ve tvé knihovně.. 

• Namax

Jako fakt? Ja zabackoval SS1 kdysi na KS a dostal jsem prd :-D

• SlavicBes

Toto su recenzie, na ktorych som vyrastal. Diky moc!

• + Michal Rybka

• TheRKD

Thief jednička se starým Garrettem by mohla dostata podobnou péči. 

• Však autorem recenze je představitel "Starých zlatých časů™". Proto se z recenze téměř nic o hře nedozvíš. :D

• Trochu mi to připomnělo recenze ze "Starých zlatých časů™".

Zrovna u remasteru bych byl rád, kdyby více porovnávala s původní verzí. Grafiku vidíme na obrázcích a nějaké zvuky na videu, ale jestli nějak přepracovali hratelnost, se nedozvíme. Možná proto, že s ní nic neudělali a autorovi recenze to tak vyhovovalo. Já jsem bohužel na druhé straně spektra a hratelnost SS2 se mi moc nelíbila. Nevyvážené schopnosti a zbraně. Tragické puzzly oproti předchozímu dílu (i jeho remaku) a podivný a asi uspěchaný konec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit