Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheRKD

Thief jednička se starým Garrettem by mohla dostata podobnou péči. 

• Však autorem recenze je představitel "Starých zlatých časů™". Proto se z recenze téměř nic o hře nedozvíš. :D

• Trochu mi to připomnělo recenze ze "Starých zlatých časů™".

Zrovna u remasteru bych byl rád, kdyby více porovnávala s původní verzí. Grafiku vidíme na obrázcích a nějaké zvuky na videu, ale jestli nějak přepracovali hratelnost, se nedozvíme. Možná proto, že s ní nic neudělali a autorovi recenze to tak vyhovovalo. Já jsem bohužel na druhé straně spektra a hratelnost SS2 se mi moc nelíbila. Nevyvážené schopnosti a zbraně. Tragické puzzly oproti předchozímu dílu (i jeho remaku) a podivný a asi uspěchaný konec.

• Jevo83

Pre poriadok, Lukas je az druha linia, legendy su nasledovne:

Jan Herodes

Ondrej Prusa

Petr Bulir

Tomas Smolik

Martin Kalivoda

• JohnyTheZik

Klasik Lukáš. Díky za recenzi!

• Parádní čtení.. Díky za něj! Úplně jak lžičkou ujídat šlehačku z poháru a pomalu, ale jistě, se propracovávat ke spodním vrstvám.. 

Jakožto odměnu za preorder SS1 Remake, si to neskutečně užívám.. Hra je dlouhá, ale vydatná a za námahu se umí odměnit. 

• Derp_1337

Jo, tahle recenze nebyla moc užitečná. Spíš bych to bral jako nějaký blog, kde autor vzpomínal na staré zlaté časy a trochu to srovnával s Remasterem.

Nejvíce užitečná informace z recenze se nacházela na konci recenze ve videu Gamesplay. Tam bylo řečeno, že pokud člověk má původní SS2 s komunitníma modama, tak nemá smysl kupovat remaster.

PS: ale zase na druhou stranu po dlouhé době vidíme něco od L.Grygara. Kudos.

• Já ten remaster dostal zdarma, asi za to, že jsem si kdysi předobjednal remake SS1. Hrál a dohrál jsem nedávno a neskutečně si to užil. Upřímně ale netuším, jaká je přidaná hodnota oproti OG, protože ten jsem hrál naposled tak před patnácti lety. A je fakt, že 30 doláčů za pětadvacet let starou hru, jakkoli remasterovanou, je prostě dost.

• wakorejsek

Souhlas. Když jsem viděl hodnocení, musel jsem recenzi přečíst, ale tak nějak jsem se z ní nedozvěděl, kde bych tam měl najít přidanou hodnotu těch €20 oproti původní hře.

• dworkin

O remasteru jsem se dozvěděl, že "má nový lak" a fungující multiplayer. To je dost málo. Literární kudrlinky to nezachrání. A klíčovou informaci, že Prey je pro Lukáše Grygara System Shock 3, taky tak nějak k ničemu nevyužiju. Tohle je čistá pecháčkovština a o té jsem doufal, že se svým praotcem z Games už zmizela. 

• XXHUGOXX

Čítam správne ? Lukáš Grygar ? Legenda sa vrátila ! 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit