Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

O Randym jsem četl všechno možný, ale jeho zvracení na twitteru je poslední dobou fakt úlet. Nejprve tvrdil že tohle jednání Epicu s exkluzivitama neschvaluje za což dostal plusový body od herní komunity a potom co B3 šlo na Epic tak si stěžuje a kope kolem sebe jak jsou hráči a review bombeři nevyspělý děti a údajně i docela hnusně reaguje na normální dotazy ohledně toho a samozřejme se vymlouvá na to že "hele my v Gearbox za to nemůžeme to všechno 2K ale když vidím vaše reakce tak jsem za Epic rád"

• species

si stejne najivni jako ti co review bombujou, vydavatelum je uplne jedno jestli jsou hraci nespokojeni :D Review bombing, nereview bombing.

Rekl bych ze 99% toho rozhodnuti dela ten ohrmnej pytel se symbolem dollaru co jim epic hodil na stul.

• species

Bezklikvidoval nic, jen se ty negativni recenze nepromitaji v celkovem hodnoceni hry, vsechny ty review bombing breky jde cist po jednom kliku.

Na co tyhle senzacni titulky? Pak se najde nekdo kdo se tu bude ohanet cenzurou.....

• species
    Nekdy musime dat pivo, je az k nevire jak stejny nazory mas :D Taky vypnuto prvni den
  • species
    ani nahodou, jasne ze to delaj pro prachy. Me osobne spis stve jak pak pitchford bleje neco o tom jak jsou exkluzivky good pro consumer zatimco vsechny vyhody shrabne vydavatel.
  • KrPa

vydavatel jde o penize az na prvnim miste, tak pro ne to je winwin situace, nebo se tady snad najdou naivkove, co si mysli, ze hry se delaji pro lasku?

• "Ved tak mlady store dokaze velkych hracov prebrat na svoju stranu uplne bez namahy." - bez námahy? Ono stačí složit pár pytlů s dolary a vydavateli je to potom buřt, kde to prodává nebo že to vůbec neprodává, hlavně když mu to někdo zaplatí - o samotnou hru a zákazníky jim vůbec nejde. Tady se platí za každou hru, která nebude na Steamu.

• drasta

Aneb jak vydavatele ujistit ze Epic exkluzivita je krok spravnym smerem :D

• Nechapem preco sa na Alesa tolko hejtu vrhlo, ked sa vyjadril, ze Epic je v tomto predsa vitaz. Ved tak mlady store dokaze velkych hracov prebrat na svoju stranu uplne bez namahy.

Ani mne sa nepaci dalsi store a preto nemam problem pockat na Metro a pod... alebo to vobec nehrat, ale nemozem byt predsa zaslepeny a nadavat Epicu. Valve si nic ine ani nezasluzi..

Mozno ide len o hoax, ale vraj TakeTwo rokuje s Epicom o RDR 2 ako o exkluzivite... Ak sa im toto podari, tak to bude poriadna rana pre Valve, kedze GTA V im muselo zarobit najviac penazi v historii...

S cenovou politikou Epicu sa skor publishery ponukaju jemu a nie naopak ...

• S tímto krokem nesouhlasím, ale naštěstí jde tato featura ve Steamu vypnout, respektive hned jak to zavedli jsem to v nastavení vypnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit