Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom doufam, ze o tom multaku nebudu pri hrani singlu vedet.
    • Co jsem o tom slyšel tak by to mělo být tak, že v singlu budeš ovládat obě hlavni postavy sám, a v multi si každej z vás vezme jednu.
  • toto sa mi nezda oni tam zapracovali zensku postavu? WTF podla predchadzajuceho clanku to je predsa nemozne aby sa niekde dalo hrat za zensku
  • takže podle videa chtějí 400k na multiplayer
    • Multiplayer tam byl už od začátku, ukazovali ho už v prvním videu někdy před rokem. Kdyby ses kouknul na to video tak tam jednoznačně tvrdí, že to chtěj na rozšíření počtu NPC a questů.
  • Keyz
    Naposled jsem hrál Divinity II: The Dragon Knight Saga a to bylo hodně zábavné a i vtipné.
    Do toho skvělá hudba, jo to dobré RPG.
    Na to tohle se těším i když to nevypadá na raketový nástup na kickstarteru :(
    • Ja som sa k tomu teraz vratil po roku a som naprosto strateny, je tam mrte moznosti :)
    • smajdal
      zas tak dobré to nebylo...
      • to je pravda pred parchom to bolo nehratelne ale potom to bolo perfektne rpg
      • smajdal
        (pár vtipných prupovídek mezi řečí a fajná hudba dobré rpg nedělá) ale asi máte pravdu, bylo to ještě horší než se mi samotnému zdálo *9*
        • smajdal
          i když u narážek na Power Rangers a Terminátora jsem se smál skoro nahlas, ale nic jiného už tam nebylo, takže smůla
          • Troll or schizophrenic much???
            • smajdal
              my name is boxxy *12*
  • Kickstarter for the WIN !
  • Vypada to opravdu dobře, Lariani si ty penize navic určitě zaslouži *4*
  • Sice som uz tento mesiac prispel na Torment: Tides of Numenera, ale Larian Studios su jedni z najsympatickejsich developerov, takze... 25$ tier it is. Este viac sa ale oplati 40$ tier kde vlastne dostanete 2 kopie hry, takze ak mate kamarata s ktorym hrate v coope a mate obaja radi RPG, nie je nad cim vahat.
  • 15k3
    Já podle obrázku myslel, že už oznámili AC5

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit