Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    podivej reknu ti to tak pokud chces hrat ve vetsich mestach jsou herny kde ti armadu puci tzn je to minimum penez. Pokud vis co chces tak porizeni figurek pro stredni armadu nebo mensi zas takovej balik neni. hraje se na body tzn nemusis mit vsechno nebo nekolik extra drahych modelu. Osobne jsem asi vic penez dal za barvy + veci kolem toho airbrush pistole kompresor atd. Pokud si chces zacit doporucuju koupit zakladni set dvou mensich armad s pravidly cca 1900 pokud se nepletu a k tomu jednu sadu figurek kde mas stetce a barvy pro dane armady. a muzes zacit malovat popripade studovat pravidla ktere jsou dneska uz prilozene krasne v cestine. Diky dvema armadam si muzes zahrat s kamosem a behem barveni ci cteni pravidel udelat rozhodnuti do ktere rasy pujdes. proste co ti vic sedi herne ci lore
  • samozřejmě jsem chtěl napsat myslim
  • Mno já osobně bych byl radši za Necromundu, ale tohle taky nebude špatný ostatně her ze světa warhammeru ( 40k i fantasy ) neni nikdy dost :D. Ještě by mohl někdo kapku zariskovat a udělat pro pc Battlefleet gothic mislim že to by mohl bejt docela nářez.
  • Space hulk pod fantasy ciapku?
  • Srmdí to freetoplay modelem s kupováním doplnků *10*
  • Kallessin183
    K fugurkovému warhammeru mě to vždycky lákalo. Navíc po mnoha odehraných zápasech v bloodbowlu musí člověk ty zabijácký krysáky milovat.

Mám dotaz, jak moc je časově/finančně atd náročné začít hrát figurkový warhammer (fantasku)?
  • slavek.skara
    Bretonia by tam měla být...jsou na ní standardní pravidla.
  • Já myslím, že trpaslíci se dají najímat jako žoldáci
  • Parada, jeste by mohli udelat port pro vitu.
  • tonnymontana
    jeste dodam ze tajne doufam za inspiraci samotnou deskovofigurkovou hrou:) fandove warhammeru to jiste oceni a hadam ze jich bude vetsina co si hru koupi jako u space hulku
  • Tushan
    tak to pak jo *1*
  • Tahovka....kruciš, co já bych dal za pokračování něčeho od blue bites... dodnes je pro mě Incubation team nepřekonán...a přitom je to tak jednoduchý.
  • ales.smutny
    V Mordheim fluffu je to wyrdstone. Poukazuje to na rozdíl v terminologii v rámci toho časového rozptylu 500 let.
  • Trochu nechapem preco GW dava tie hry robit vzdy nejakemu neznamemu studiu. Nemusi to dopadnut zle, ale aj tak nechapem co ich k tomu vediet:)
  • Tushan
    má to být warp stone ne ? *7*
  • slavek.skara
    Mě to prostě nebavilo no:( A to jsem se zatraceně těšil.
  • slavek.skara
    Byla dána dodatečně, ale jakmile tam byla dána tak jsem si ji vzal :) Ale už je to asi před deseti nebo osmi lety takže novinky teď taky neznám. Jen na to rád vzpomínám a rozhodně bych si ji znova zahrál :) Jinak jsem Warhammer hrál ze Bretonku celkově :).
  • XorxoxTalarius
    Aha, tak to jo, ja Mordheim nevidel ... no rekneme ze uz je to hodne dlouho a to tam Bretonci nebyli
  • wenceslaus
    Taky si říkám. Navíc jsou, spolu s Wood Elves, u GW z nějakého důvodu v nemilosti... tak nevím, jestli tam budou chtít dávat nějakou "neaktualizovanou" stranu.
  • tonnymontana
    po space hulk mozna dalsi zajimava hra z warhammer sveta:) jelikoz mam z fantasy nejvetsi armadu figurek skavenu jsem moc rad:) na screenech jsou vcelku povedene modely co koukam, clovek jak maluje hodne skavenu anatomie se mu dostane do krve:D hezke

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit