Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu nechapem preco GW dava tie hry robit vzdy nejakemu neznamemu studiu. Nemusi to dopadnut zle, ale aj tak nechapem co ich k tomu vediet:)
  • Tahovka....kruciš, co já bych dal za pokračování něčeho od blue bites... dodnes je pro mě Incubation team nepřekonán...a přitom je to tak jednoduchý.
  • slavek.skara
    To je přímo skvělá zpráva snad to jen nedopadne jak Space Hulk :(
    • Kozy
      Proč? Space Hulk je teď prima, i když pravda, tu původní hru jsem nehrál.
      Jinak tohle zní vážně moc dobře, tak snad to nováčci nepokazí a dají nám výbornou hru.
      • slavek.skara
        Tak nehrál jsem ho jaký je teď ale ten původní byl strašně....nevím no nudný , fádní ? Prostě žádná legrace a některé bugy mě přiváděli k šílenství.

Btw doufám že tam bude rozšíření a bude tam Bretonie :)
        • XorxoxTalarius
          Space Hulk je 1:1 prevedeni deskove hry, nic vic, nic min :)
          • slavek.skara
            Mě to prostě nebavilo no:( A to jsem se zatraceně těšil.
  • Snad tam bude i jiná rasa než Skaveni a Císařští.

Uvítal bych i Bretonny.
    • ales.smutny
      V tiskovce jsou i Sisters of Sigmar, Possessed a "many more", tak toho snad bude dost.
      • slavek.skara
        Jestli tma bude Bretonka umřu blahem :-)
        • XorxoxTalarius
          Co by tam delala?
          • wenceslaus
            Taky si říkám. Navíc jsou, spolu s Wood Elves, u GW z nějakého důvodu v nemilosti... tak nevím, jestli tam budou chtít dávat nějakou "neaktualizovanou" stranu.
          • slavek.skara
            Přišla za svatým posláním? Minimálně já za Bretonii hrál v Mordheim .
            http://www.hong-crewet.dk/Mordheim/Warbands/Bretonnian_Knights.pdf
            • slavek.skara
              Byla dána dodatečně, ale jakmile tam byla dána tak jsem si ji vzal :) Ale už je to asi před deseti nebo osmi lety takže novinky teď taky neznám. Jen na to rád vzpomínám a rozhodně bych si ji znova zahrál :) Jinak jsem Warhammer hrál ze Bretonku celkově :).
            • XorxoxTalarius
              Aha, tak to jo, ja Mordheim nevidel ... no rekneme ze uz je to hodne dlouho a to tam Bretonci nebyli
  • snad tam bude i jiná rasa než Skaveni a Císařští.

Úvýtal bych i Bretonny nebo Trpaslíky.
    • slavek.skara
      Bretonia by tam měla být...jsou na ní standardní pravidla.
    • Já myslím, že trpaslíci se dají najímat jako žoldáci
    • XorxoxTalarius
      V Modheimu jsou Cisarsti, Skaveni a Chaos ... jenze Cisarsti maji xy pod frakci a to same plati i pro Chaos
    • I když o tom pochybuji
  • Mno já osobně bych byl radši za Necromundu, ale tohle taky nebude špatný ostatně her ze světa warhammeru ( 40k i fantasy ) neni nikdy dost :D. Ještě by mohl někdo kapku zariskovat a udělat pro pc Battlefleet gothic mislim že to by mohl bejt docela nářez.
  • Parada, jeste by mohli udelat port pro vitu.
  • Space hulk pod fantasy ciapku?
  • XorxoxTalarius
    Super :) Budu moci rozsirit zbirku o dalsi suprovost :)
    • XorxoxTalarius
      Kazdopadne si myslim ze to bude lehce vylepsene prevedeni 1:1, ale pro mne jsou to body do plusu :)
  • samozřejmě jsem chtěl napsat myslim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit