Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to se těším, Slitherline rozodně v minulosti nedělali sračky, takže ten core by měl být solidní, a WH40K kabátek jen třešnička na dortu...ale počkám na recenze
  • V poslední době platí pravidlo, že přepálená grafika = zabugovaná hra (takže je docela předpoklad, že tenhle grafický hnus bude dobrá hra). Problém je, že v poslední době docela HODNĚ MOC platí pravidlo, W40k = špatná hra, protože vlastník značky propůjčuje práva kdejakým kreténům, co dobré hry - a natož třeba pěkné hry prostě neumí a nemají na to. Na první, druhý a i třetí pohled tohle vypadá na hnusnou, zabugovanou a dementní hru. Jsem milovník světa W40k, ale čím jsem starší, tím míň jsem ochoten kvůli své lásce k universu hrát dementní a navíc ošklivou hru.
    • tj. SH Deathwing byl můj první refund
  • Dnes potvrzení že ME:Androminda bude špatná hra... teď i W40K spletitost blbostí.
    Ještě že každý druhý dneska dělá hry, takže jedna ze sta stojí zato... ámen, kuř kámen
  • pisu si, space crusade to sice neni, ale sanci tomu dam *5*
  • za velký pen íze jsem koupil Warhammer Regicide a je to tragika kterou jsem hrál všehovšudy 15 minut.
    takže další hry od W40 nekupuji.. děkuji.. je mi jasný za co to bude stát
    • XorxoxTalarius
      To je ale tvoje chyba ze jsi si koupil sachy se skinem W40k
      • a ešte za velké peniaze..:D *1*
  • nebudu kecat, vypadá to strašne *1*
  • neznáte někdo zápletku k tomuhle klipu ?:)
    písnička skvělá, video nejlepší ale mate mě ten základ.
    copak takhle vznikla legie Chaosu ?
    https://www.youtube.com/watch?v=WoBWsh4s2cY
    • XorxoxTalarius
      Video je o tom ze Cisar na zlatem trunu vzpomina na udalosti ktere ho tam zavedli. I moment kdy Lorgar svedl Horuse k Chaosu, tim ze mu ukazal jak bude vypadat budoucnost, ovsem uz mu nerekne ze ji sam zpusobil.
      Je tam i to ze Cisar nedokazal v poslednim boji zabit sveho milovaneho syna a tak utrpel smrtelna zraneni. Ovsem tesne pred tim nez dokazal Horus zasadit posledni ranu, tak ho Cisar vymazal z existence. Nasledne jej Rogal Dorn ulozil na zlaty trun.
      Ono je to dost komplikovane popsat celou udalost v kratkosti. Ono existuje zatim 43 knizek ktere tohle popisuje :)
      Ale tady mas video s historii: https://youtu.be/z9ctpH2k3V8
  • Tak tohle je spíš Santus Reach...
    • Kozy
      Tak tohle se povedlo *15*
  • TheGGG
    ano, ještě by těch blbostí které przní značku warhammeru 40 000 mohlo vyjít víc *7* vůbec není lepší udělat jednu kvalitní hru, jak 10 šuntů...
    • XorxoxTalarius
      Videl jsi gameplay? Ta hra vypada na poradnou slupu. Rozhodne lip nez DoW3.
      • TheGGG
        DoW3 už jsem dávno odepsal, ale w40k zasluhuje nějakou pořádnou FPS/TPS
        • XorxoxTalarius
          Tak pojd hrat Eternaly :)
      • Na to neměl čas, musel přece napsat ten nejlepší komentář ..
    • hral si to alebo sudis len podla grafiky? ano, vychadza vela kravin ktore robia hanbu W40k ale konkretne tento titul to byt nemusi (ked prekusnes vizual...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit