Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dneska už není v módě aby hacker seděl u kompu, jakmile nepřeskakuje vybuchující vlak na motorce, nekropí to za sebe z Uzi a druhou rukou při tom nehackuje na ipadu mateřskou loď mimozemské flotily blížící se k zemi, nezaslouží si aby se mu říkalo hacker
  • Já chci zpátky starý design stránky!! *9*
    • Jestli umis js, css a trochu vidis do html ... tak si muzes stranku upravit jak chces, nahod si trebas Greasemonkey a voiala ... chute do toho.
  • Tučné písmo .. tučné písmo everywhere *2*
    • hnusnej font tohlecto *11*
      • walltar
        Jako úpravy na stránce se mě celkem líbí, ale ten font nevybrali 2x dobře. *7*
        • Otče proč trestás smrtelníky ? když si sám necháváš starý design.
  • pomoc co to ma znameat cele games.cz se mi nejak pokazilo všechno je zrazu strašne hnusne jak to mam opravit
    • Ja s tebou zcela souhlasim, frknout do cerny rvave zlutou ... to muze jen chora mysl ...

Panove, zamyslete se nad tim, ze vzhled ma byt oku prijemny, a s tim souvisi i vhodna barevnost. Pokud zvolim cernou, musim tomu zbytek prizbusobit - aby kontrast byl dostaceny, ale ne prepaleny.
      • pokud mas cerne pozadi .. cas investovat do lepsiho monitoru : )
        • To bys asi mel navstivit ocare, anzto ja narozdil od tebe nemam TNko za litr z popelnice.
          • :) klidek .. moje oci, graficke eizo a rgb slozeni pozadi mi rika ze je to 84% seda :)
  • No konečně jsou komentaře hned pod rozkliknutou novinkou jako na Konzolista.cz. Super *4* *4*
  • B.o.b
    Ten západ slunce je úžasnej.
  • U mě je to video teda už bloklé. :(
  • walltar
    Hackuje parní trubku ju? Tak to hlavní hrdina asi bude velkej drsňák. *4*
  • tfuj,dejte zpatky starej design
  • tak evidentne je to z PS4 verzie, ktora ma celkoho horsie nasvietene. skor sa nam ulavilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit