Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deathfish
    Video bylo odstraněno, dá se na to kouknout jinde?
    • http://www.dailymotion.com/video/x1lc9i3_watch-dogs-wind-water-light-effects-technique-video-for_videogames
  • A dotoho všeho jako by nestačilo to s tím obrázkovým písmem, tak Ubisoft to video zablokoval.
  • B.o.b
    Ten západ slunce je úžasnej.
  • dneska už není v módě aby hacker seděl u kompu, jakmile nepřeskakuje vybuchující vlak na motorce, nekropí to za sebe z Uzi a druhou rukou při tom nehackuje na ipadu mateřskou loď mimozemské flotily blížící se k zemi, nezaslouží si aby se mu říkalo hacker
  • fakt hrozne roztomilouckej font ty vole to delal nejakej buzik ten dizajn
    • facepalm
    • Neni ten font úplně stejnej Arial jako předtim?
      • Ne neni, protože to je to idiotský "obrázkový písmo" a když musim mít jako miliony lidi na planete vyplej ClearType tak je to písmo pak hnusně kostrbatý, když ClearType zaplej tak se jakž tak srovná ,ale zase je rozmazaný písmo uplně všude jak v systému tak v browseru, jak když si vezmeš cizí brejle a nebo člověk co brejle nemusí mít tak si nejaký nasadí. Proste nechápu co ted všichni s tim obrazkovým písmem maj, stojí za velký H jsou snim jen potíže např. tohodle typu a nic novýho a převratnýho nenese, ale fakt je to jak mor Banky, E-Shopy prostě všichni, Jen doufám že jak přislo tak jednou se stratí a bude klid,
        • přiznám se, že problému který popisuješ zcela nerozumím, protože jsem se s podobnými obtížemi sám nikdy nepotkal, ale jsem docela rád že ho zrovna já nemusím řešit :)
    • Je to naprosto super a konečně je to přehledné.
  • No konečně jsou komentaře hned pod rozkliknutou novinkou jako na Konzolista.cz. Super *4* *4*
  • U mě je to video teda už bloklé. :(
  • tak evidentne je to z PS4 verzie, ktora ma celkoho horsie nasvietene. skor sa nam ulavilo.
  • tfuj,dejte zpatky starej design
  • God-of-War
    To asi PC hraci moc nerozdychali, kdyz vyslo najevo, ze se jedna o PS4 video. *15*
    • Olorin
      Dýchám furt stejně...takový crap jako je tohle bych ani na své PC nechtěl.
    • maros.goc
      skôr naopak..ja ako PC hráč som si vydýchol, že takto genericky a bez atmosféry to nebude vyzerať na PC :D
      • God-of-War
        To vis ze jo, tam to genericky nebude a navic s atmosferou... Sni dal:D
        • Nebul tady porad, ze sis poridil konzoli, ktera ti bude (jestli uz neni) k nicemu, ty vlhkej sne :)
    • walltar
      No já myslím, že PC hráči jsou jen rádi, že hry na konzolích nevypadají po dlouhé době jak vypadali ... aspoň ty naše PC zase na chvíli využijem, než současná generace konzolí zastará.
      • Nebejt konzol tak si na svém 2.5 roku starém PC bych si už nic nezahrál. Zažil jsem dobu only PC her ve ktéré byla rok stará grafická karta naprosto k ničem, protože optimalizace her téměř neexistovala. Děkujme konzolám že tady jsou. Grafika u dnešních her je naprosto dostačující, na čem by se mělo zapracovat je hratelnost a umělá inteligence.
        • To se panacci oba pletete. Nejde o optimalizaci, ale o to, ze hry se delaji porad na jeden a ten stejny HW. V te tve dobe only PC her (coz ovsem taky neni pravda, ale beru to jako obdobi pred PS1/PS2) se totiz graficka a procesorova narocnost her rapidne zvedala s kazdym novym titulem, protoze je zadny konzole nebrzdily. Vyvojari vedeli, ze lidi si casem lepsi grafickou kratu, procesor atd. dokoupi. V pripade konzoli tato moznost odpada a tak nebyla jina sance, nez delat hry s takrka stejnou grafickou narocnosti po dobu nekolika let. Konzole mam rad, ale tohle jediny mne na nich vadi, ze brzdi vyvoj. Vlastnici konzoli zde muzou trolovat jak chteji, ale tohle je jasna vec. Nastesti prichazi doba VR, ktera s tim hernim shitem snad skoncuje.
        • tak tak + interakce s prostredim .. trochu propracovat fyziku .
        • God-of-War
          Pravdu mas chlapce.
      • jak může něco zastarat, když už to bylo zastaralé ještě dřív než to vyšlo ? :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit