Přejít na výpis diskuzí
Tajemný Arkham Knight se s Batmanem mazlit nebude
27.3.2014 | Martin Bach
34 příspěvků
-
Upřímně, to že to šlo v AC odemknout, jsem nevěděl/zapomněl, ale každopádně tady je to opravdu úplně plynulý - nezpomalí tě to vůbec, spíš naopak zrychlíš. Defacto můžeš lítat městem na libovolně dlouhý vzdálenosti.
-
myslel som ze Arkham Knight je Batman :)
-
Vezměte někdo Bachovi klávesnici!
-
Boss fighty byli úplně stejný, jako v předešlých hrách...jak principem, tak občas doslova i stylem hraní, viz boj s COPPERHEAD byl vlastně boj s RASH´AL´GHULEM...část boje s DEATHSTROKEM byla taky vybráná ze souboje s RASHEM...DEATHSHOT souboj jsme viděli v podání CATWOMAN a TWO-FACE...takže ty souboje byli na stejné úrovni...jestli se pro mě nějaký souboj trochu lišil, tak to byl souboj s FIREFLYem...na druhou stranu v CITY mě totálně dostával (hlavně na nejtěžší úroveň v game+) souboj s MR.FREEZEM
-
v GTA jsou taky ulice plné zločinců a ještě k tomu zvládnou udělat krásně zivě působící město
-
jelikož není nikdy možné spadnout a nabít si kokos, tak to opravdu moc skillu nevyžaduje *4*
-
To rychlo-přitahování a plachtění po městě mi už v Arkham City připomínalo spíše Spidermana. V rámci plynulé hratelnosti a rychlého přesunu na druhou stranu města je to ale skvělý prvek, jehož ovládnutí vyžaduje určitý skill a je s tím pak docela sranda. Když jsem potom hrál Arkham Asylum, strašně mi to tam chybělo... :-)
Moc se na Arkham Knight těším! -
No ale dúfam, že si Batman: Arkham Origins chlapci zahrali, pretože bossfighty tam narozdiel od nich boli na výbornej úrovni a aj celkovo ma tma viac bavili boje, pretože vedeli odraziť aj Batmanov útok.
-
Prázdné ulice? Ulice v předešlých hrách žily...a krom toho v nich bylo nespočet odkazů pro fandy komixu...
-
Tak já se moc těším...ARKHAM série je mou srdcovou záležitostí, a zdá se, že bych nemusel být zklamán...
Musím ale přiznat, že se bojím batmobilu, jelikož to je prvek, který hru může jak výrazně obohatit, tak i zkazit, pokud se auto bude špatně ovládat atp...
A též je škoda, že město bude plné kriminálníků, jinak ale bude vylidněné. To mě mrzelo už na ORIGINS, a zde jsem se těšil, že by alespoň v nějaké míře mohli být...
I tak to ale bude skvělá hra...snad *4* -
Co si představuješ pod otevřený? Vždyť můžeš "létat" kamkoli. A jak moc očekáváš živé město, když jsou ulice zaplavené zločinci? Ty by sis vyšel na odpolední procházku s manželkou a dítětem, třeba? :)
-
ale ja to chapu tak, ze ted to pujde az do te miry, ze te to nezpomali
-
Ja se trochu obavam jednoho: ze namisto alespon trochu ziveho a otevreneho sveta, namisto opravdicky pusobiciho mesta, to zase budou prazdne ulice. Ktere navic vic nez dojem mesta budou opet pripominat spis nejakou industrialni grapplovaci-letaci arenu - viz City i Origins, kdy clovek nemel pocit, ze by letal (byt v City ponicenym) ve meste, ale spis po prapodivne smesi obrich bloku a kominu.
Jinak podezrivam, ze tajemny skorobatman bude Azrael... -
To rychly pritahnuti a pokracovani v plachteni bylo uz v Arkham city, jen se to muselo odemknout, paradni vecicka...