Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se mě nejvíc líbilo na STALKERovi, byla jakási autentičnost. Ten specifický komunistický styl staveb. Občas jsem si říkal "a hele to vypadá úplně jako ve starý fabrice za vesnicí".

Žádný jiný hře se u mě tenhle pocit nepovedlo navodit.

Jestli se to u Raindropu povede tak má ode mě 10/10 :)
  • Ocelot
    Jo trochu to Stalkera připomína...
    btw. lidi nevíte co se stalo s tim mega "modem" co měl přiníst plno lokací z Alfa verze Stalkera? Dělá se na tom ještě? Myslim, že se to jmenoval nějak Lost Alpha nebo tak nějak...
    • Tu sa dozvieš hromadu užitočných informácii ohľadom modov na všetkých Stalkerov:

http://stalker.scorpions.cz

Hľadaj na forku.
      Vynikajúci mod je napríklad Narodnaja Soljanka (pre SoCh), tú dokonca Mr.Tom komplet preložil.
    • Dělá to skupinka fandů, jež si říká Dez0wave a před rokem, kdy jsem se o to trochu zajáímal, tak měli hotovou více jak půlku. Tady se můžeš dozvědět více http://www.dezowave.com/
  • ziram co se da v UNITY vykouzlit - TDL nedavno presli na novy engine, ale tohle je uplne jina liga
    • V Unity dnes uz spravis cokolvek kedze mas pristup aj priamo k Low Level API.
  • Kallessin183
    Vypadá to dobře, ale je to jen několik minut videa, takže těžko soudit co z toho vyleze. Pokud by to byla rozumná náhrada za stalkera, tak beru všemi deseti.

Survarium vypadalo dobře než jsem viděl záběr y z hraní - rubanice jak vepř...
  • To úvodné dobové video je myslím z Tunguskej záhady/udalosti naštudujte si. Možno sa tým autori inšpirovali :)
  • Ta hra může být dobrá, ale teasery jsou na nic, kdybych si nepřečetl že tam půjde kraftit tak bych si myslel že jde o simulátor běhání v postapo prostředí
    • Tak si gratuluj ze si sa naucil citat.
      • Hm a ty se nauč česky maďare
  • Zase jedna hra ukazující nevhodně a přehnaně použitý DOF efekt...
    • no jasný, je přece supr vidět jak s 3 dioptriema že + čučet na svět přez to nejšpinavější sklo co kdy bylo, to mě vždy potěší.
  • Survarium vede
  • Klobasor
    Nevite co to vyhrava za kapelu v tom druhem teaseru? DIky
  • martin.mirejovsky
    Vypadá to slibně a na nezávyslý titul i moc parádně. Těším se :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit