Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ma-li pravopis o necem svedcit, tak jsi tedo opravdu moc nezabodoval, pises ze vsech nejhur. Navic to ze nekdo nezvlada perfektne gramatiku neznamena, ze nezvlada ani grafiku nebo se neorientuje v socialne ekonomickych vztazich. Takze i tvuj argument ad hominem spis svedci neco o tobe nšz o nich.
  • kdyby radši udělali HnD 3
    • tu skratku HnD 3 jsem si vyhledal v googlu a nalso to hyundai.
      • Vojtzech
        Nejspíš má na mysli Hidden and Dangerous
        • V tom prípadě má psát H&D :D :D
  • to s tou předprodukcí Mafia 4 je trošku blbost ne? Kdo by teda jinej vyvíjel třetí díl? *8*
    • trolo
      sa planuje styl cod. kazdy rok nova mafia a vzdy ine studio *5*
    • XorxoxTalarius
      Cinani ... kdo jinej, ze se tak hloupe ptas ...
      • XorxoxTalarius
        Sice mne minusujete, ale moc bych se tomu nedivil, po tom co se v 2K Czech deje ...
        • (pozor, spekulace) outsourcing nahodou dava jako jedna z moznosti smysl
    • ucho
      jestli se nepletu, práva na Mafii má 2K, tedy třetí díl může dělat jakékoli jejich studio nebo prostě ten, komu ten projekt zadají, hra už není v rukou Čechů...
      • At si 2K vylize p*del s Mafii, jednicku nic nenahradi... Na další puzzle jim neni nikdo zvedavej
  • pokud vim, tak nedavno ledali na jobs lidi na par pozic. Ze by je vzali a hned vyhodili?
    • Jo, spravně, na konci zkušební doby je vyhodily. Těch novejch zas tolik nebylo...kolem 5ti lidí
    • XorxoxTalarius
      No ti novy nejspis dostali smluvu jenom na rok a ted vyhodili ty co delaji na dobu neurcitou ...
  • . . . skoro se mi nechce ztrácet čas nad takto ,,kvalitní,, diskuzí. Zajímavým faktem je že účastnící podobných diskuzí jsou zpravidla jedinci kteří zpravidla prostě jen ,,kydají hnůj,,
    ( Již dle pravopisu se dá o relevanci některých názorů a jedinců cosi usuzovat )

Pokud se nepletu, tak scénář M2 je také dílem onoho démonického Hellboye a troufám si odhadovat, že pokud se po jeho ,,odchodu z IS/2kczech po akvizici těmi ošklivými amíky,, něco měnilo, bylo to čistě z důvodu aby hra byla vůbec vydána. Mám trochu pocit že si většina z vás si neuvědomuje že nebýt těch ,,ziskuchtivých amíků,, žádná mafie2 by možná vůbec nebyla. ( podobný osud měl třeba i aktualní DeusEx nebo Duke )
    Spekulace nad tím co se teď ve studiích odehrává může být klidně neseriozním vyřizování účtů některými z ,,propuštěných,,
    Nemusíme chodit daleko, současná situace ve všech odvětvích není růžová, že.
    ( hlavně že nám jezdí vlaky a lékaři léčí )
    • Jakož to bývalí zaměstnanec a člověk co na tomhle projektu dělal ti s klidem řeknu : "Kéž by nebyla"
    • Co má společného nový Deus Ex s Mafií? DE dělalo nové studio od píky s artistickou výpomocí od Square-Enixu.
    • XorxoxTalarius
      To by mne zajimalo kdo z 2K se skryva pod timhle nickem ;)
    • Cajk
      co tím chtěl básník říci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit