Přejít na výpis diskuzí
Take On Helicopters - první dojmy z nové hry od tvůrců ArmA
30.4.2011 | Tomáš Jung
50 příspěvků
-
Bohemia Interactive ví co dělají a dělají to dobře. Fandím vám.
-
..GET TO THA CHOPPPPPAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
ano, to by byl rozhodně lepší název hry *1*
-
-
Hra vypadá velmi zajímavě!
PS.: Mají stejný joystick *2* -
Moc pěkné, příjemně překvapili. Jsem rád, že ještě existují studia, která si mohou dovolit vytvářet hry pro určitý okruh lidí a ne pro mainstreamový trh.
-
Pro me je tahle hra o nicem,ale jsem strasne rad ze nektere firmy jeste porad delaji hry pro pomerne malou cast hracu. Za to jim fandim.
-
"RC vrtulníky malé, velké
pro začátečníky i pokročilé piloty na elektropohon i spalovací motor
www.peckamodel.cz"
Ta google reklama sedí :) Nicméně, Armu 2 jsem moc dobře nerozjel a OFP se hraje pořád, kdybych si chtěl zahrát něco realistického. Vrtulníky hezký, ale já moc simulacím neholduju a pokud jo, tak možná těm vojenským. Každopádně jsem rád, že se pustili do tak odvážného projektu a přeju jim štěstí, klukům českým. *4* -
jojo, starý dobrý časy Sim Copter se vracení v novém kabátě! super!
-
Bylo by fajn kdyby kluci udelali verzi i pro konzole.
-
Konecne, treba aj take pohodove hry. Uz ma stale nebavi iba strielat, ale zatial fps hry striedam s adventurami.
-
Tak mně osobně oslovily ty předletové prohlídky a kampaň, ta dost chyběla v MS FSX. Nicméně jsem si nedávno pořídil DCS A-10C a DCS Black Shark a jsem úplně spokojený :D Je to takový novodobý Falcon 4, startovní proceduru můžete shlédnout tady( první část): http://www.youtube.com/watch?v=CV35B-vfT4U
-
-
Jsem hodně zvědavý co bude po DCS: Black Shark a A-10 následovat. Bral bych nějakou starší ruskou mrchu, například MiG-23/27, nebo Su-22 *2*
-
-
Zatím to vypadá spíš na F-15.
-
-