Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ja vedel, ze to vyjde jen jsem myslel ze to bude, ( snad pokraovani terrorist takedown nevim proc) takze navrat Swatu aspon takhle je skvela zprava. *4*
  • Dneska jsem udělal poslední zkoušku bakalářskýho studia, jdu si po obědě otevřít net a co nevidím....kurna já mám dneska štastnej den!

*14*
    • tim se nechlub, ať nejsi za vola :-D v těhle termínech tě připustěj ke zkoušce jen na Soukromejch vejškách, kde je kvalita studia otřesná a studenti taky......vim o čem mluvim. Rok na Karlovce, odkud mě vyhodili, protože sem na to neměl........ tak sem šel s blbcema na 3 roky na VŠO......tragedie, kdo dostane v dnešní době diplom
      • stduduju státní, obor Agropodnikatel a studuji při zaměstnání, který je taky docela náročný. Jsem na to hrdej a klidně to tu veřejně přiznám. Zkouškové končí zítra, možnost si ho prodloužit do 13.9 (vůle děkana)
        • beru zpět a good point man! :)
          • Ne, já s tebou souhlasim. Spousta lidí odemne z práce studuje na soukromých. Ale právě, že mívají zkoušky hotové již tehdy, když na státních školách teprve začínají :-)

Titul má dneska kdejakej hnup, přitom úroven škol a oborů je hodně kolísavá.
    • Gratulace. No, ale stejně smrdíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit