Přejít na výpis diskuzí
Takhle vypadá EVE Online z pohledu hráčů
24.11.2014 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Jedna z nejtěžších a nejlepších MMO, co se dá v současnosti hrát.
-
-
A zaroven nejnudnejsich.
-
-
To bych taky netvrdil. Nevím, ale mě třeba přijde nudné, přijď, zabij, odevzdej a v desítkách různých variací.
-
EVE je jaké si ho udeláš...ale rozhodně je to spíš pro milovníka rybolovu než poutovych atrakci ;-)
-
-
-
Obycajna klamliva reklama..
Hral som asi 4 mesiace a bol som aj sucastou poslednych 'vacsich' bitiek, napriklad aj B-R5RB
A ta hra ma DALEKO od toho videa ... lol.
Za prve, komunikacia takto nevyzera.. kto pocul tedajsieho lidra S2N tak vie.. :D
Za druhe, v kazdej vacsej bitke je tidi (Time Dilation) takze je vsetko spomalene, ba az nehratelne pri fakt velkom napore, co si ZIADNY hrac proste neuzije..
Osobne som s tym sekol a moje ucty predal a neplanujem sa naozaj k tomu vratit.. -
-
No v tyhle fleete byl progod zjevne klidnejsi, ale mnohdy to vypada spis takhle,
https://soundcloud.com/eddys_ah_beast/2-fucking-dictors-really
proste promadlegend :)). -
-
Presne toto som mal na mysli :D
-
-
Blabo. Hraju s prestavkami 4 roky a vetsinu z videa jsem zazil a je to pravda. Ano je to triler tak je tam to nej ze hry. Ty ukazky tam nejsou z obrich bitev, kde je tidi. Naopak z malych kde si to clovek uzije a na TSku je rozhovor klidnejsi. Kdo chce hrat, co ho bavi si tam vzdy najde.
-
4 měsíce a účastnil ses velkých bitev? S čím jsi tam letěl? Jenom tak na okraj. Jinak jsou to skutečné in-game záběry, které ti klidně udělám ve hře. Snad každý ví, jak bitvy probíhají a že to není Elite atd. Kde jinde ale střetneš i 3000 hráčů naráz? A kdyby si to žádný hráč neužil, tak to nikdo nehraje. Jinak jsem potkal pár CZ/SK guild a tihle hráči se hodili akorát jako cvičné cíle. Polovina z nich neuměla ani přeložit, co po nich chtějí. A nic proti, ale každá guilda má naprosto jinou a odlišnou komunikaci. Někdo řve, někdo rozvážně mluví, někdo píše atd. Ale říct, že takto komunikace nevypadá může jenom někdo, kdo se podíval na pár videí na youtube. Mimochodem lídři S2N patří/patřili k největším uřvaným cholerikům, co se ve hře nacházejí.
-
-
Ano nevypada..
Kludne si maj svoj nazor, ja som napisal ako to v skutocnosti je, a to - ze tento trailer je klamlivy.
PS: Hral som vo veterans.
Nevravim, ze hra je to zla vravim ze trailer je bullshit.
-
-
Cool story, bro.
-
-
lol, ten butthurt skrze falesne naklikana minuska *1*
Mezitim xH4wK stale zustava hloupouckym tragedem *15* -
-
lol
-
-
-
-
Jestli je komunikace autentická tak to je super :) Něco takového bych chtěl zažít.
-
-
Je autentická. Sám rád vzpomínám na různé akce které měly podobnou atmosféru. Záleží ale do jaké společnosti se dostaneš, bohužel někteří berou tu hru příliš vážně a s těmi si člověk zábavy moc neužije.
-
-
Tímhle si procházím už několik let co jsem s EvE skončil ... při každém novém videu se zase chci vrátit.
Ale myslím, že taky spíš půjdu hrát Elite. Narozdíl od EvE tam můžu loď řídit přímo. A navíc to nevypadá, že to bude druhé povolání jako EvE. *1* -
tiež som to chcel vyskúšať..ale ....málo času ...popri RL ..ešte stíhať AoC..:/..mať tak zopár životov naviac...alebo paralerných existencií...:)
-
video parada
-
Moc se mi EVE líbí, ale bohužel je to spíš druhé zaměstnání, takže už nic pro mě. Raději si dám specializovaný hry na PvP, PvE apod. podle nálady.
-
I kdyz uz nehraju, tak pro nove zajemce o hru doporucuji serii video-tutorialu..
https://www.youtube.com/watch?v=wbmSWJB_eMw
Bez nich jsem nebyl schopny ani dokoncit prvni misi! :-D -
uz davno to neni -> jen excel, cihnete : http://www.youtube.com/watch?v=RqnjZPCJRoE
-
-
To, ze se da korigovat pohyb sipkama vubec prece neznamena, ze se to nezbavilo te hromady tabulek. Ja osobne jsem s Eve stravil kazdodenne 1mesic (2x trial) a naucil se vsechno co se dalo.. (a vyzkousel uvod za vsechny 4 "staty" a jejich lode). Jako opravdu me to bavilo, vybavovat lode ruznymi moduly a tak zasadne menit i zpusob boje, tezba, obchod, mise atd. Jako ten trial vsem doporucuju..
Ale po tom mesici jsem zjistil, se furt hrabu v tabulkach, aukcich, googlim a zjistuju jak se dostat k nejakemu skillu, PvE questy se uz pekne opakovaly. Pak jsem jeste cca mesic hral Dust 514 na PS3, docela zabava, ale v urcite casy se tam pripojovali "vybavene" party borcu, ktere nas casual hrace uplne rozsekaly.
Kdyby Eve byla vic casual-friendly, se slusnym pribehem a PvE (aspon do zacatku), tak bych u toho nejaky ten mesic vydrzel, ale takhle genericky ne. Jj Elite to jisti.. :-) -
-
Já tomu říkám syndrom vyhoření v EVE. Nový hráč sem přijde a hraje to tak, jak je zvyklý z předešlých onlinovek - dělá PVE questy a hraje vlka samotáře. Nejlepší způsob, jak si tu hru časem zprotivit.
-
-
Přitom existují velké aliance jako Brave Collective které se na nováčky specializují. Pomohou nejen ve věcných otázkách jako jsou fity atd, ale pomohou člověku i s tím jak si hru co nejvíce užít.
-
-
V alianci jsem byl, ale vzhledem k tomu, ze jsem se byl jeste ve fazi uceni, tak jsem si neuzil nejake PvP bitvy nebo vypravy do low-sec. Eve je proste pro hardcore hrace, souhlas. Bohuzel ted celi pomalemu odlivu hracu. CCP se proste snazi nalakat nove hrace podobnymi trailery..
-
-
Brave Collective žijí v nullsecu a téhle bitvy se účastnili pár dní zpátky https://www.youtube.com/watch?v=ntEV68w_S70
Přidat k nim se můžeš i s den starým účtem. I volba aliance je tvou volbou.
-
-
-
-
Naštěstí Eve si jde vlastní cestou.
-
Kdyby bylo EVE více casual friendly tak už je ta hra dávno mrtvá. Ještě bych dodal že PvE "Questy" jsou volba, nikoliv povinnost.
-
-
-
Strasny kecy co tady pisete..ja hraju eve cca 5-10 hodin tydne, to ze u toho musite stravit 10 hodin denne je blbost. Dale pve v eve je nuda, eve je hlavne o pvp. V nasi korpe sou lidi i mesic stary a uz delaj v pohode pvp v levnejch frigatkach. To ze je eve excel a podobne kecy pisi ti co o tom prd vi.
-
-
No mě osobně PvP v EvE zas tak neuchvátilo. Poměrně málokdy dobrý a vyrovnaný boj. Většinou kempení gate, WH apod., nebo je to prostě o tom koho je víc. A pak si zase koupit loď, vybavit apod. Poměrně málo vlastního PvP na čas. Navíc pokud si chce člověk užít pořádný akce, a nebude brát ohled na ztráty, tak ho to může stát i dost ISK. Ty pak zase musí někde vydělat a to stojí čas, a tak pořád dokola.
-
-
Zalezi v jake jsi grupe a kde letas. Treba Syndicate, je vesmes small gang pvp, coz je podle me nejzabavnejsi cast EVE, prestoze je znama naopak pro ty giganticke (a nudne) megabitvy. Vyrovnany boj samozrejme neexistuje, ta hra neni postavena na zakladech fair play. I kdyz jedes 1vs1 tak nevis jake ma ten druhy skilly, jestli zere boostery, nebo ma off-grid boost. Vedet kdy (a jak) prijmout boj a kdy zdrhnout, je asi jedna z tech narocnejsich veci v EVE.
-
-