Přejít na výpis diskuzí
Takhle vypadá EVE Online z pohledu hráčů
24.11.2014 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Jinak eve hraju od 2008.
-
Best MMO na svete, ale nie je urcene pre 90% hracov
-
-
Coz je mozna jedine dobre. Cim pristupnejsi hra je, tim vetsi retardplay v ni. Bez se podivat do wot (ale nejen tam).
Proc myslis, ze hromada lidi odmita hrat pvp. Zasadnejsi duvody jsou pouze dva. Dmntni vyvojari, kteri neumi system nastavit a dmntni hraci, kteri toho zneuzivaji. A pritom se spousta veci kolem da resit naprosto trivialne. Jelikoze je eve jaka je, tak alespon z casti eliminuje ty hrace.
-
-
Strávil jsem v EVE 5 let života (téměř doslova) a od té doby trpím trvalou nostalgií. Podle mého skromného názoru je bohužel pravda, že aby si člověk hru opravdu užil, musí jí věnovat spoustu času a energie. Není to holt WOTko styl, aneb "naloguj se a střílej". Odměna ale odpovídá vložené energii, nikde jinde jsem nezažil tolik emocí a úžasně spolupracující komunitu jako v EVE. Jen musíte najít ty správné (primitivové jsou všude). S lidma z bývalé korporace dodnes chodíme chlastat...
Varování: kdo nemá rád složité a propracované hardcore hry, ten to snad ani nemusí zkoušet. Ano - ty "excelovské tabulky" tam jsou a jsou součástí té krásy! Podle mého názoru si hru budete doopravdy užívat tak cca po roce hraní :D
Bohužel, právě toto, čili to co jsem kdysi na EVE zbožňoval mně teď od ní už odrazuje - teď už potřebuji něco míň náročného. Práce, rodina... Ale slzy nostalgie mi kanou.
Elite: Dangerous mám nainstalované, strávil jsem zatím cca týden ve třetí betě. Ale, pánové, na EVE to v komplexnosti zdaleka nemá! Po týdnu hraní už tam není co vidět.
No, však EVE má pěkných pár let náskok a třeba ho jednou Elite" Dangerous (nebo SC) dožene.
Fly Safe! -
-
Nedozene, nemuze, elite neni MMO, a nikdy tak koncipovany nebylo.
-
-
Eve jsem po 10 letech prestal hrat.cisteho casu tak 5 let hrani.Vyvojari to negativne ovlivnuji porad se musi hledat novy zdroj penez.A cekat 1.5 hodiny nez se neco zformuje na pvp atd... nuda....uz nikdy nechce nekdo char 70m sp.?
-
-
Takze jsi hral nudnou hru pet let? Tohle me vzdycky zarazi, kdyz nekdo napise, ze hral EVE x let a unudila ho. Ja mam mimochodem zdroje penez porad stejne, ale je tu inflace no, to je fakt. Nektere z poslednich zmen se mi tedy taky nelibi, ale zas to neni nic co bych neprekousnul (pravda, nekteri berou i znemozneni exploitu jako "negativni zasah do hry"), trochu mam nicmene obavy kam az ta probihajici "revoluce" zajde. Nastesti prijde Elite a pak (snad) i Star Citizen, tak pri nejhorsim utecu k nim.
Btw 70M sp je na petilety char nejak malo, to bys mel mit tak circa za tri, mozna ctyri roky. -
Chceš říct, že máš nahrané nějakých 43 000 hodin?Když jsem posčítal herní čas všech her, co jsem hrál od roku 2009, tak mi vychází nějakých 4500 hodin a i to mi přijde moc.
-
-
Mysli tim, ze pet let mel aktivni ucet.
-
-
Tak pokud nabizis :)
-
-
10 000.bezna cena pisni ...
-
-
-
Keby len toho casu bolo viac. Neviete niekto kedy ma vyjst ta kniha o EVE?
-
Kde se dá prodat account? Tuším 45M zkušenosti, možná má je i po resetu, takže si bude možné body do skillů rozdělit znova. V hangáru krámy za cca 1B (Caldary Navy Raven, nějaká ta Minning Barge, blueprinty atd...).
-
-
CCP moderuje oficiánlí Character Bazaar
EVE Forums » EVE Marketplace » Character Bazaar
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=topics&f=277 -
-
ale predaj je len za ISK nie? real peniaze su zakazane, ci sa to uz zmenilo?
-
-
-
takove excelovske hry jsem hraval jeste na zx spectrum a didaktiku
-
Good game
-
v podstate lziva reklama, protoze takhle ta hra nevypada ani se tak nehraje. jednou za rok kdyz tomu obetujete celej zivot mozna, pro normlaniho cloveka co neni postizenej tak urcite ne
-
-
Tak ty jsi podle písemného projevu postižený určitě, takže je ta hra pro tebe?
-
Bláboly od člověka co to nejspíš nikdy nehrál, nebo se nedostal přes tutoriál.
-
-
Ale dost možná hrál... jakoby nebylo dost lidí, co za celou kariéru neopustí HS a jsou přesvědčení, že vrcholem je mise lvl4, popřípadě odvážná cesta do nejbližšího LS...
Ale řekněme si po pravdě - často se v reklamě zdůrazňují monumentální bitvy... které jsou asi to nejnudnější z PVP co může EVE nabídnout a jsou spíše "nutné zlo" než cokoliv jiného (jestli někdo zná někoho koho baví maximální TIDI budiž mu to přáno...), lidé začnou hrát s tím, že do 30 minut jim bude naservírovaná monumentální vesmírná bitva a místo toho zírají v žluté kocábce na asteroid a čekají na to, až natěží dost pro splnění tutoriálu... V EVE si člověk musí obsah najít a na to většina hráčů není připravena.. *1* -
-
PS - monumentální myšleno v řádu tisíců hráčů, desítky hráčů nejsou bitva *1* kromě WH *2*
-
-
-
-
to video je super, az na to, ze to opravdu neni EVE ... ve skutecnosti je to totiz Excel na peknem pozadi:)
-
-
Už je to dýl, co tu někdo konstatoval, že EVE je Excel s grafickou nadstavbou. :) Souhlasím, ale všechna ta ekonomika která je pro mnoho lidí ze začátku nepochopitelná je vlastně úplně logická a funguje tak i v reálu.
-
Kdyby mě excel odměnil takovou podívanou po dokončení práce, tak se mi bude hned líp dělat :D
-
-
njn to je prave ten problem, ze pak uz to neni hra, ale prace :)
-
-