Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
Ja jsem vylozene nadsenej. Za nemce je sice docela frusrujici prostrilet se pres prvni rank diky lepsim ruskym kanonum a sikmemu panciri ale uz od druheho tieru se je situace uplne jina.
Vlastne vubec nechapu proc vsichni jak blazni hrajou nemce. Kdyz v tieru 1 vidim pomer 90 cekajicich nemcu na 12 cekajicich rusu tak mi to prijde jak fronta na smrt... -
-
Proč? Tigery a Panthery
-
-
Škoda, že až se hráč k těmto tankům dostane, tak zjistí, že jim chybí charakteristický a krásný zvuk jejich dvanáctiválcového Maybachu a místo toho tam Galijin dal zvuky z nějakého anonymního RC traktoru *9* Chápu, že třeba při nahrávání neměli tyto tanky k dispozici, ale prostě je to stejný úlet, jakoby zvuk pro Spitfira nahráli z Čmeláka Z-37 *1*
Takhle to má znít... Ten zvuk je prostě lahůdka pro uši https://www.youtube.com/watch?v=26cSk60Aj3Y -
-
úplná symfonie :)
-
-
No jo vlastne :D
-
-
-
Mno chtěl jsem jen říci, pár lidí tu píš jak s premium účtem začali prohrávat, není to pravda já prohrávám 90% her i bez premium účtu *1* jinak z mého pohledu jsem si z prvu říkal, že ve wot jsem více vydržel, nicméně na wt se mi líbí míření, že nemusím čekat jako ce wot u každého tanku jinak, samozřejmě grafika je ultra i celkově fyzika tam funguje narozdíl od wot, zvuky super no prostě za mě i když je to ranné stádium bety o 1000% lepší než wot :) a hlavně jako + je že neustále do mě nestřílí neviditelní jak to bylo ve wot, v arkádě myslim. Samozřejmě nemusíte semnou souhlasit.
-
-
A tou fyzikou myslíš obracení tanků nebo to kácení stramu a ničení terénu. A samo tam nejsou žádný neviditelný tanky co na tebe střílí :-D
Jinak hra má potencíál a jestli ho využije je otázka.
-
-
Hral jsem Closed Betu, protoze jsem si koupil balik za 20 EUR. Tzn mel jsem premiovy ucet na 2 tydny. Closed betu jsem si uzival, i kdyz jsem prohral, dostal jsem dost research bodu a celkove vsecko celkem odsypalo.
Premium mi skoncilo a prisla Opet Beta. S radosti jsem se do ni vrhnul a hned za nemce. Co me sokovalo bylo,ze jsem temer NEUSTALE bojoval proti Tier 2 T-34, na ktere jsem se s Tier 1 nemeckymi tanky moc nechytal. Ze hry se stalo utrpeni, z 20x simulator bitev jsem mel 1-2 vyhry. Kdyz celim T-34kam, tak je obrovsky problem cokoliv znicit, kdezto me casto daji na 1 ranu. Za prohru mam tak 300 vyzkumnych bodu,za vyhru tak tisicovku (trochu zobecnuju). Oproti uzavrene bete, kde mi pripadalo ze match making funguje 10x lepe a bez premium uctu,je muj herni zazitek opravdu katastroficky. Snad se to trochu zlepsi prechodem na Tier 2. Jo a hraju jen Simulatorove bitvy, arkada mi pripada dost spatna. -
-
t obude asi tým, že za rusov čaká v que 10 ľudí a za nemcov 150
-
hele mě přišlo hrozný utrpení hrát s tou rerezvní Pz II od Němců, ale jakmile odemkneš ty první Pz III a IV (cože je tak na půl hodinky s prémiovkou za zlaťáky co ti daj za tutorial) tak se karta obrací a vraždíš zas pro změnu ty
-
-
Otacet se to zacina az s Pz III L... tier 1 je za nemce docela utrpeni. Nerikam ze to nejde ale ty pomery vyhranejch a prohranejch her jsou proste pro nemce moc spatny.
-
-
To bude proto ze tohle je pay2win hra a podobne jak ve wotku s premiakem mas pro tebe vhodnejsi matchmaking.
Na Tier II se moc nespolihej, pac pak tam urcite natebe vybehnou tier III. A dokola to same.
Ale naprosto souhlasim se vsim. -
-
Jedinné, co je přehnané premium, je ten Sherman z 1944 na II tieru... Když si k němu dá člověk nějaký nízký lvl tanky (battle rating 1.0-1.7 a počítá se ze tří nevyšších) tak se dostane do bitev, kde prostě kraluje... což není zrovna dobře.
-
-
Tak on Tier 1 T-34 prototyp taky neni uplne kosher. Je to defacto Tier 2 T-34 jen legalne na Tieru 1, takze to tam dost valcuje.
WT se mi libi,ale ma to dost chyb. -
-
Má, bohužel. Pořád je to ale skvělá zábava.
-
-
-
Mně zas naopak připadá, že s premium účtem to člověka záměrně hází do slabého týmu, aby si těch bodů moc nevydělal a měl nutkání si ten účet zaplatit zase. Je to asi kravina, ale podle mě na tom něco bude, premium účet jsem měl 2x a vždy jsem u toho strávil dost času. Poprvé jsem lítal jen letadla a z cca 80 bitev bylo 65 drtivých proher (naprosto zoufalý team). Včera jsem si dal na den premium účet a hrál jsem jen ground forces. Z cca 60 bitev jsme vyhráli jen 5, tady už podle mě něco smrdí. Nechce se mi věřit, že je to jen náhoda, protože team byl vždycky složený z úplných zoufalců a bylo jedno, jestli hraju za Němce nebo za Rusy.
Myslím si, že kdyby tohle chtěl Galijin nějak přečůrat, tak na tom není nic těžkého, udělají skript do matchmakingu, který povybírá hráče podle statistik a je to. -
-
musím jenom souhlasit WT už hrají delší dobu a když sem si zapnul premiak tak sem najednou začal prohrávat až mě to celkem hodně flustrovalo, bavím se teda o HB v letadlech a jak sem neměl premiák tak zas najednou skoro samé vyhry...takže je možné že na tom něco bude !!
-
-
-
-
No já jsem tedy Ground Forces hodně zklamaný. Pod masivní bublinou komunity jsem si to představoval jako hrozně moc "Awesome" hru.
Vydržel jsem u toho dvě hodiny s těžkým přemlouváním sebe sama, že tomu přijdu na chuť.
Nicméně mi ta hra nepřinesla žádnou výzvu prostě nic. Grafika? No zpívali se písně a skládali básně jaká je to bomba a pastva pro oči. Skutečnost? Řekl bych lepší průměr. Hratelnost? Dávám 6/10 a chytat lepší spoluhráče, kteří aspoň trefí soupeře, tak možná bych dal 7/10. Weak spoty jsou u některých tanku problém. No spíš bych řekl u většiny pro většinu hráčů. Hraje to totiž obrovské množství "lamiček", co střílí kamkoliv to jde. Ale rozhodně né do weak spotu. Tím pádem, když chytnete stádo "lamiček", tak je to konec. Jediný hratelný mod je simulace. A naprosto otřesná je arkáda. Tanky tam litájí jak kdyby byli z papundeklu a občas jsem měl pocit, že hraju nějaký "drift race" z Need for speed.
Ano je to teprve CBT, takže to snad doladí, nicméně do té doby WT rozhodně nepustím.
Kdybych měl hodnotit tak 6/10 víc si to zatím nezaslouží.
PS: WoTko už nějakou dobu nehraji. I když občas dám s kámoši "četu" a musím konstatovat, že je to pořád větší zábava než současný WT: Ground Forces. Časem to snad bude lepší. -
-
No vidíš, já se třeba za lamu považuju, není výjimka, že mi tančík zničí krátce po začátku bitvy a přesto si to užívám. Weak spot? Co to je? Vidím tank, střílím. Sundají mě? Ok nas. ere mě to ale je to hra. Zprávy v chatu jako "noob team" apod mám u zádele. A "vysloužilý" WoTkaři, co to ukrutně hrotí a v diskuzích častují ostatní hráče jako lamičky, mám ještě dál... ;-) Ale abych to nehrotil zase já, taky mě občas štve, když si v letadlech v domination necháme zabrat všechny letiště. Ale co, je to hra, někdy se daří, někdy ne.
-
Mensi poznamka je to OBT. (CBT jiz bylo).
-
-
No hlavně ať tam nedávají GOLD ammo, jako u jedné nejmenovaný hry pro děti, kde zlatý náboje degradují všechny armory a stala se z toho bezduchá střílečka *3* Tohle se hraje moc dobře.
-
-
Gold neboli APCR nebo HEAT střely tam samozřejmě jsou... mají ale vlastnosti skutečných střel a ne jenom zvýšenou penetraci
-
-
a platíš za ně stříbrňákama a ne goldama
-
-
místo gold ammo je tam prémiový Sherman ;)
-
-
Lidi, prosímvás jak mám spustit ty tanky. V garáži to prostě nemůžu najít. Díky
-
-
Hratelní jsou jen Němci a Rusové. Když klikneš na Research (asi „Výzkum“ v Češtině), tak tam nahoře, v levém horním rohu té tabulky bude aviation / army (nebo Český ekvivalent)... tak klikni na army a zařaď si tanky k posádkám, místo letadel.
-
-
Díky, to je pěkně blbý takhle to dělat, asi bych to bez rady hledal pěkně dlouho, když to takhle plácnou jen nahoru do rohu
-
-
Moc dobře to udělané není, ale snad se to časem změní a udělají to přehlednější.Chce to jim dát ten čas.
-
-
-
-
Že nikdo nezmínil zařazení neexistujících tanku, jako Tiger s 105 mmm kanónem a Panther II.... to mě trochu zamrzelo :-/
-
-
Poradlepsi new WoT, kde je tech smyslenuch tanku tak 40%...
-
-
přidej. To že tam jsou stroje, které nikdy nebojovaly bych ještě zkousnul, ale to množství prototypů, které jsou zaznamenány jen na ubrousku konstruktéra, když se nudil při cestě vlakem je strašně moc a popravdě se mi ani nelíbí.
-
-
Stále lepšie ako Japonský lietadlový strom od wargaming kde boli reálne lietádlá asi 3 z 12 *15*
-
-
WoT a WT jsou přece jiný hry, jak to můžete porovnávat?
-
Je to blbost, choticke, porad vam nekdo trefuje ammo rack. Proste chujovina nejvyssiho kalibru, zlate WOTko
-
-
To je moc dobře že se to tupcům z WOT nelíbí... čím míň WOT hráčů v WT, tím líp
-
Přesně tohle už se musí umět trošku hrát. Takže všechny fanboye WoT to nepotěší *3*
-
klídek fanboyi, vem si prášky...
-
No to vieš.. to už neni len o tom dúfať že ti protihráč nasvieti nepriatela a ty len nanho klikneš
-
-
Decká tu plačú aké je to hrozne reálne až to neni zábavné. Hrávam len simulátory a vždy keď sa dostanem do takej poriadnej prestrelky tak je to adrenalín jak sviňa *4*
-
-
Mimochodem, před chvílí jsem se StuGem zezadu načapal T-60 zezadu v "simulaci", dal jsem mu pět přesný ran do zadku a pak dalších 5 z boku a nic se nestalo. Opravdu neskutečně realistická hra. Předpokládám, že to byl jeden z cca osmi milionů bugů, které tam teď jsou. Divím se, že Galijin něco takového pustil ven.
-
-
A co jako? Pokud ho snad budeš pořád dokola střílet do motorového prostoru, to mu jako maji dojit HPčka a umře?
-
-
tak si to dmnti z WoTka predstavuji... ze budou strilet do kukatka od velitele a tank pak chcipne :D
-
-
Ona je to beta, ne plná hra, tak je jasné, že to bude mět chyby.... Strašný pŕístup dneska: "Dostal jsem se do bety, takže ta beta je vlastně demo a za každou chybu tomu strhnu 20% z recenze"
-
-
Co to meleš? Letadla jsou taky beta a to už jsou prakticky hotové. Ono je fajn něčemu oficiálně říkat beta, protože máš pak argument pro fanboye na jakoukoliv chybu *3*
-
-
Jenze letadla jsou venku vic jak rok..tanky jsou verejne dostupne jak dlouho? Dva dny?
-
Jenže tohle teď vyšlo... ano tohle je open beta v tom nejpůvodnějším smyslu toho výrazu.
-
-
Hrál jsem CBT skoro od začátku a je to výrazný posun k lepšímu. Bugy se tam občas objeví, a po startu jich pár přibylo, ale rozhodně ne nějak výrazně. Žádný ty nejhorší jsem tam už neviděl.
-
A co se teda těch X měsíců testovalo? Navíc closed beta test nebyl zdaleka tak zabugovaný jako to, co nám teď naservírovali... Nikdo netvrdí, že je to hotová hra, nic to ale nemění na tom, že v nynější podobě to není nic moc.
-
-
takže ty říkáš hře ve které jsou 4 mapy a 2 národy plná hra?
-
-
-
-
Reálné? Já taky preferuji reálné hry, ale tanky ve WT jsou sci-fi i na simulaci... Balistická křivka je úplně postavená na hlavu, člověk musí hlaveň zvednout až do svislé polohy, aby dostřelil 500m. Tanky jdou zničit pouze zásahem do jednoho, popř dvou kritických míst, všechno ostatní = nezničitelnost, což je taky pěkná ptákovina, stejně tak vizuálně vůbec nejde vidět, jestli se střela od tanku odrazila nebo ne, takže se člověk jen musí soustředit na hlášky "target undamaged" apod. Někoho to může bavit, ale s realitou to nemá nic společného. A aby toho nebylo málo, tak je to zatím fakt nechutně zabugované a Rusáci jsou (překvapivě lol) zase OP jako prase...
-
-
Vsadím se že hraješ s německým tankem s krátkou hlavní...
-
Zaujímavé že keď hrám ja zo ZIS-30 tak tá balistická krivka je úplne normálna a to hrajem na Kursku kde sa striela len na dlhé vzdialenosti...
Toto mi tiež príde ako prehisterizované pretože ten pocit nemám... Tank trafím a vždy mu niečo buď lahko alebo ťažko poškodím...
Rusáci sú OP a preto všetci hrajú za Nemcov...
Nútiš ma dať ti Like... -
-
Rusáci jsou OP jako prase (nečekaně) a ti co hrají za Němce prostě chtějí jezdit v hezkých tancích a ne těch hnusných ludrách, that´s all... Ti, co hráli letadla za Rusáky taky nikdy nechtěli přiznat, jak moc jsou OP *3*
-
-
Jo hlavně ta T-50 to je nezkutečný co všechno dokáže zničit,není moc dobré hrát s němcema proti rusum bavím se o prvbních tierech
-
Nejsou OP já zase říkám že german jsou OP od levelu 1 :) ....ale je to OBT, tak bude ještě hodně změn.
-
-
rusaci jsou op do lvl2, pak jsou op zase nemci. Asi tak jako v realu kdy ze zacatku valky nemecke pz2 si proti ruskym strojum ani neskrtly a pozdeji se situace obratila...
-
-
No tak hraj aj ty za rusko a neplač tu stále :D
-
-
Nikdo tu nebrečí a hraju i za Rusko. Raději ale hrávám za ty hodnější.
-
-
-
-
-