Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na to že je zadarmo je ta hra neskutečnej nářez *4*
  • No nevím, mně teda Ground Forces docela zklamalo. Všichni uchcávaj nadšením z toho, že to vypadá líp než WoT a že se i lépe chovají vozidla, ovšem gameplay jako takový podle mě dost selhává. Vyzkoušel jsem všechny tři herní módy dost důkladně už během uzavřené bety a...

Arkáda je imho příšerná (narozdíl od letadel). Opravdu nechápu, koho může bavit střílet na sebe přes stromy a trávu jak ocas, mít tučně vyznačené všechny nepřátele a ještě i zóny pro kritické zásahy. Hrát arkádu je zhruba stejná zábava jako hrát Counter-Strike, kde mají všichni wallhack. Naprosto žádná výzva, spíš naprosto zmatený fraghunt.

Realistické bitvy jsou lepší v tom, že vám nepřátelé nesvítí jako vánoční stromeček, ale pořád jsou tam mapy (hlavně Jungle), kde se prostě někdo zakempí za šutrem a všechny ostřeluje skr stromy, protože týpek si nejspíš úplně vypnul veškerou vegetaci *7*

Simulace je podle mě jediný režim, u kterého se dá celkem taktizovat, nepřátelé už nejsou označeni a určitě je tento mod největší výzva, přitom není vůbec nějak těžký. Ovšem stejně jako u letadel trpí delší čekací lhůtou před připojením, všichni totiž hrají arkádu...

Co se ostatních věcí týče, nelíbí se mi dělostřelectvo, které působí spíš jako cheat, u kterého se můžete hezky rozhlížet po bojišti. Tato věc tam podle mě nemá co dělat, gameplay to nezlepšuje, spíš naopak... Celkově jsem zvědav, jak se WT bude dál vyvíjet, ale i přestože jsem velký fanda tanků, tak letadla mi momentálně příjdou mnohem zábavnější. Tanky jsou zatím strašně nedopečené a předpokládám, že se ještě budou dost měnit.
    • Musim s tebou celkem souhlasit. Arkada u letadel me bavi hodne, u tanku opravdu zmatene strileni prez stromy a kere, lidi jen rushujou.

Me bavi nejvice simulatorova bitva, cekacky jsem mel zatim snesitelne, ALE ten matchmaking.
      Proc proboha neustale narazim na T-34 se svym tier 1 nemeckym tankem? To se ze zapasu stava peklo na zemi. Na 1 T-34 jsme museli byt prakticky 2-3 nemci,abychom ho zdolali. Premiovy T-34 prototyp je taky tier 2 tank zakoupitelny pro tier 1, wtf?

Co jsem cetl, tak za nemce si to clovek asi musi pretrpet do pozdniho tieru 2,aby to bylo lepsi.
      Tier 3 mi zase za rusy prave v T-34 prisel celkem spatny, ze me to nutilo pouzivat tezke tanky.
      • Rusové jsou stejně jako u letadel na začátku velmi "overpowered". Zatímco Němci disponují jen zoufalým PzII, který je dobrý tak maximálně na poškrábání laku, tak Rusáci už můžou mít houfnici a tančík, která zničí cokoliv na jednu ránu. Sice mají asi pomalejší věž, ale to při správném zacházení nehraje roli. O tancích na tier2 ani nemluvě - T-34 je prostě hrozná mrcha, to sice byla i v reálu, ale tady máme hru, která by měla být nějakým způsobem vyvážená aspoň v té arkádě.

Co se weak spotů týče, ty se mi moc nelíbí, protože když hráč nestřílí přímo do nich, tak může do tanku vysolit klidně 50 ran a nic se nestane, což je prostě blbost. Tank je velká věc plná pohyblivých součástek a v reálu má mnohem víc weak spotů než 3 místa. Pokud se hráč v arkádě nenašprtá, kde má každý tank svá slabá místa, tak pak nemá v "simulaci" šanci uspět... Je možné, že to Galijin ještě časem předělá, ale moc bych tomu nevěřil. Těžko budou měnit základní herní mechaniky, spíš budou vylaďovat bugy (kterých je požehnaně) a přidávat nový obsah.
        • Kez by opravili match making a celkove to vyladili. Myslim,ze potencial to ma a z meho pohledu je to nejlepsi tankova hra poslednich let (ultra simulatory nehraju). Jak jsi psal, chtelo by to vice map podle reality. Dobre, ze jsi zminil Armu, treba mapa Chernarus je tak krasna, protoze je delana podle reality (at zije Ustecky kraj!). Zkratka hrac pozna, ze mapa dava smysl a neni to jen par stromu a keru nahazenych do nejakych koridoru/kanonu. Potom je to teprve to prave orechove.
          Jinak hry z vychodu mozna maji vice bugu, ale i tak to podle me stoji za to. V posledni dobe Ceske (Arma,Space engineers), Polske (Dead Island, Witcher) a rusko/ukrajinske hry (Stalker, Metro, WT,WoT) jsou hodne kvalitni kousky, podle kterych by se zatuchly zapad se svymi neustale stejnymi CODy a Battlefieldy mel inspirovat.
        • wenceslaus
          Může vydržet 50 ran... pokud má 100mm plát a střílíš do něj 76mm dělem na 1km. Ale taky mi přijde, že těch weak spotů je tam trochu málo... nebojsou málo "weak". Pásy v arkádě vydží od menších ráží hrozvivě moc.
          Na druhou stranu, damage modely se docela mění... někdy i razantněji. Rozhodně bych to nezatracoval.
          • Jasně, ale souboje v arkádě ve WT obvykle probíhají do 400m a než jsem přišel na to, jak je označený ten weak spot, tak se mi několikrát stalo, že jsem do soupeře vytřískal 10 ran do věžě a motorového bloku a vždycky to hodilo hlášku "target undamaged" :-) Prostě jak to hráč nedá přímo do weak spotu, tak má smůlu. Jinak zezačátku mně přišly Ground Forces fakt příšerné, ale po pár hodinách už jsem tomu docela přišel na chuť, uvidím, co vše se ještě zlepší.
            Letadla mě ale pořád baví mnohem víc, hlavně tam mám pocit, že to vše správně funguje a skvěle vypadá (což se zatím o GF říct nedá)
            • wenceslaus
              Souhlas a souhlas (s tou grafikou GF výše).
    • wenceslaus
      Pokud vím, tak od prvních fází CBT už zony kritických zásahů zvýrazněný nejsou. Ovšem souhlasím, že ty červený světýlůka jsou trochu otrava... wallhack to ale zas není. Nejčastěji kill dostanu právě kdžy někoho překvapím. Fraghunt? Na stejné úrovní jak letadla - prostě arkáda.
      Zkoušel jsem vypnout vegetaci, ale úplně všechno mi to nevyplo (jinak hraju ji mám na max). Nemyslím, že to je zas taková výhoda není.

Simulace mě fat baví, ale těch lidí je málo :-( Snad až lidi budou mít výšší tier (v CBT byla docela oblíbená)

Dělestřelectvo je jedna z věcí, co mě tam štve - a nejen kvůli tomu rozhlížení. Hlášení souřadnic pomocí mapy (al Vietcong) by bylo lepší... ale asi zas moc přesné (a rozptylem se to řešit nedá).
      Tak je to beta - snad se ještě zmnění. Ta hra má fakt velkej potenciál - snad ho využije.
      • Jestli jsem to dobře pochopil, tak označení kritických zón tam pořád je (v arkáda) - křížek v zaměřovači totiž na určitém místě zezelená. Ze srandy jsem si vypnul trávu a dal vykreslování stromů na minimum a najednou jsem si připadal jako king. Stačilo si na spawnu stoupnout na vyvýšené místo a všechny jsem kropil skrz stromy přes celou mapu. Vůbec jsem neviděl, po kom střílím, ale stačilo, abych zamířil tak, aby byl křížek zelený. Nic horšího jsem asi nikdy po multiplayeru nehrál.

Simulace je jiné kafe,ale nebaví mě hrát Kursk pořád dokola, ta mapa se mi vzhledově nelíbí, nemá hlavu ani patu, jsou to jen náhodně rozházené stromy a křáče - Galijin by potřeboval lepší map designéry.
        • wenceslaus
          Jo tohle... není to zas tak směrodatný. Dřív se zasvítila zasažená kritická zona přímo na tanku :-) Mě to všechnu vegetaci vyplo jen v prvních verzích. Později mi to vždy něco nechalo - ale dlouho jsem to už nezkusil, pravda.

Ten křížek hardcore hráče nenadchne, jasný... ale pro lidi, co nejsou zvyklý je to jedinná šance si občas zahrát. Proto je tu víc modů.

S tím posledním souhlasím. A bohužel asi ani WT nikdy nebude zaměřenej na simulaci jako na primární mod... Kdyby bylo víc takových her, věřím, že by se mapdesign i herni mechanismy dostali na vyšší úroveň. Snad se do toho pustí i někdo ze západu.
          • Přijde mi, že spíš z východu poslední dobou chodí lepší (zajímavější) kousky. Sice většinou trpí bugy a horším ovládáním/přehledností, ale až do nich člověk pronikne, tak je to paráda.
            Západ se naučil dělat líbivě zjednodušené kousky, aby to pěkne vypadalo, pohodlně se hrálo a zvládl to i šimpanz po lobotomii (kupovaly masy), takže herní mechaniky jdou do ******.
            • WT vypadá skvěle ze vzduchu, občas až fotorealisticky, hlavně v těch mapách podle reálu. Jakmile se hraje ně najkém tom sci-fi ostrůvku plném obřích jeskyň, tak už to celkově grafiku shazuje. V Ground Forces se mi grafika už zdaleka tolik nelíbí - mají sice skvěle vymodelované tanky, ale krajina strašně zaostává. Jednotlivé stromy, keříky a tráva sice vypadají samy o sobě dobře, ale jsou strašně nepřirozeně rozestavěny.
              Skutečná příroda má totiž nějaký smysl a není jen tak vygenerovaná, ve WT se ti na jednom 3m2 placu opakuje 5 druhů rostlin a jde to pořád dokola - jedna žlutá, druhá růžová, třetí zelená atd. Stromy jsou ledabyle rozházeny po mapě a tím pádem působí celý layout strašně nepřirozeně. Korunu tomu nasazují fušersky vymodelované kopce v pozadí, které rovněž vypadají jak z nějakého generátoru.

Jsem zvědavý, jestli časem budou i nějaké mapy podle reálu, kde třeba bude i nějaká vesnička nebo tak něco, rád bych viděl detaily jako šotolinovou cestu, podél které vede příkop s potůčkem, vedle něj jsou křáče a podél cesty je elektrické vedení, které vede z jedné vesnice do druhé atd. Prostě rád bych viděl map design, který má hlavu a patu a ne jen nějaké anonymní kamenolomy, ve kterých jsou náhodně rozházené stromy. Tohle podle mě nejvíc degraduje vizuál v Ground Forces.

Proto i ta Arma vypadá líp, protože tam jsou (hlavně ve trojce) krásně promyšlené a udělané mapy.
            • wenceslaus
              Souhlasím, ale šlo mi jen o vyváženost - Rusové vycházejí z jejich záznamů a já bych chtěl vidět historickou hru i na základě Britských a Amerických.

Pořád doufám, že úspěch těhle studií z východu by mohl časem nastartovat takový trend i na západě.

Navíc i když je ve WT tancích grafika fakt pěkná, u ARMA mi přijde přirozenější. WT mi přijde malinko přibarvený a přepálený.
            • Rusové sice mají výborný cit pro grafiku, větší realismus (než je standardem) a historickou přesnost, ale prakticky vždycky jsou jejich hry prolezlé bugama skrz naskrz. Fakt si nevybavuju jedinou hru z východu, která by šlapala bez problémů a to jsem jich hrál celkem dost. "Západ" možná produkuje zjednodušené a líbivé kousky, ale zase dobře fungující... A pak si člověk musí vybrat mezi skvěle fungující "hrou pro šimpanzy" nebo nefunkčním "polosimulátorem", u kterého se akorát navzteká.
            • Walldstein
              K tomu šimpanzovi se docela hodí hláška z nejmenovaného seriálu: " ... jsem sám ve vesmíru s chlapem, který má mozek jako vycpaný leguán." odpověď: "Co je to leguán?"
    • Co se týče dělostřelectva: Ber to jako spůsob, jak vyhnat toho kempera za šutrem *3*
      • Od toho je tam kua letectvo ne? Maximalne bys mel pto letectvo oznacit cil, kde se ti v letadle nejak zvyrazni zona, kam mas zautocit ...

Ovsem to by nekdo v gajinu musel aspon trochu premejslet ... chjo ... nadto kdyz sem hral cbt za letadlo, tak sem schdil pumy ... a nez sem doletel na letiste dozbrojit, bylo po bitce ... chmm tohle proste nemaj domysleny.
      • wenceslaus
        I tak ho nemám rád. Ale dá se to přejít.
  • Je to total ale total uber sra*ka.
    Kdyz to budete hrat tak rovnou zapomente na nakou zabavu. Stane se to ze vy si valite ve svem tier 1 tanku a najednou narazite na KV-1.
    5 lidi v tier 1 tanku vs tahle tier 2 KV1.
    Vite jak to dopadne ? ROFLUJE vas a se svojim Stalin Stalinium uber tankem vas znici uplne vsetchny.
    A tohle se deje kazdou hru.
    Prosim pekne, kdyz mi bude nekto tvrdit ze tohle je dobra hra tak se mu vysmeju. 5 Strel do zadu na "weak" spoty s pene munici. Nic, jen se vam smeje a vynda vas vsecky.
    Ale tak co sem celak. Vymastenej ruskej dveloper zustane vymastenej ruskej developer.
    Rozdil oproti WoT .. nula.

Uninstall.
    • Jsi legracni a neschopnej.
    • Zálěží jaké další tanky máš zrovna v "garáži" aktivní. Podle toho se to páruje. Nicméně všechny Tier I tanky mají 1.0 , 1.3 , 1.7 max. 2.0 TD rank, KV má 3.0, takže máš patrně v garáži něco s 2.0+. Celý den jsem dnes jezdil střídavě němce a rusi, nikam jsem to v tech stromu nehnal, takže jsem držel rank 1.3 max 1.7 a KV jsem potkal asi jednou za několik desítek bitev a sundal ho někdo od nás, protože logicky pokud to dá nepříteli tank 3.0, tak máte nějaké i vy (minimálně několik 2.0+)... jinak ani se stugem (rank 2.0) jsem KV nepotakal, tak neví kde hraješ. Zapnit WoT a pak mi řekni jak často uvidíš KV s tier III tankem, který ho ani neškrábne,
      • případně jsi na US serveru a je tam noc, takže málo lidí pro MM
    • Walldstein
      Tak co se tyce pripadu tier I vs. tier II. tak ze dvaceti her se mi to stalo jednou. Vyjel na nas pzkpfw IV. Ale stacilo aby jeden odlakal jeho pozornost a dalsi dva mu ji poslali do motoru a bylo po panzeru IV..
    • ty jsi v*l :-D
    • Hm koukam WOT co :)
      Co takhle tu KV utocit nebo presneji jak muzes s tierem 1 nevyndat KV1???
      Snadny vyser se na mechaniku WOT a mir trosku a pouzivej mozek KV1 ma pancire jak na srano co utocit na slabinu a to jsou pruzory? Jakej koli tank jde znicit jakym koli strojem ve hre i tier 1 vs tier 5!
      Nebo strilej na stejne misto obcas jsou tam pancire co musis srazita a pak teprve jde sundat!!!!!!

Co dodat mazej z5 do WOT tam premyslet nemusite ......
      • Kein
        Prej..."ser na mechaniku WoT" a vzápětí mu poradíš "miř na průzory"...co to tu je proboha za lidi? *2*
        • Protoze ve WoT staci nasadit gold munici, autoaim a mackat tlacitko. To zde fakt neni.
          • Tady si staci sednout do ruskeho tanku a dzret tlackto v pred.
      • nemel

KV1 vubec nemam mit ve hre, ale ruskej matchmaking potrebuje boostovat rusaky tak je strka do her kde 5 tanku ho nemuze zabit

trapackej fanboy, ta hra je naprosta katastrofa

T-50 to same Nezabitelne s tier 1 nemcem
        T-34 to same nezabitelne s tier 1 nemcem

Tyhlety placeny brigadnici z gayinu.
        • Walldstein
          Eh..KV1 do druhovalecny hry s tanky patri stejne jako do ni patri Stug nebo Tiger..
          • Kdy bys nebyl uplne mimo, tak by si pochopil ze tyhle tanky bojovali v urcitem casovem horziontu, kdy proti nim na bojste nasazovali trochu jine veci nez panzer 2 a 3 !

Tyhle tanky bojovali na franzouske pude, ne na ruske ! Na rusaky se valilo s panzer 4, ktere meli v prubehu valky neustale vylepseni, a prvej Pz4 se ani nepodoba na verzi z konce valky.

Sem zvedavej az budu sedet v Tigru jestli proti mne ta hra nasadi T34 ktera tigrovy nemohla proste nic. A to je realna situace, ne ze ja se svoji panzer 2/3 valim na KV ! Jenze dobre vime co se stane. Si budu valit v tygru a vybehne na mne IS3/4 ktera tam nema co hledat.
            • Ty ses totalny trotl ... KV-1 je tank z toku 1939 ... vis ty demente, kdy nemci na rusko zautocili? Nj 1941 ... takze KV-1 zcela standardne potkavali ... a ano, byla pro ne defakto NEZNICITELNA. A vis proc rusaci ustoupili az k moskve? Protoze tomu nemel kdo velet. Dtto T-34-76, ten tank meli rusaci v 41' ve vyzbroji, a nemci nemeli NIC, co by se mu mohlo postavit.

I tahle T-34 samozreme tygra z blizka znici, navic v dobe tygru uz se bezne na fronte vyskytovala spis T-34-85. Tak si tygra da na nejakych 600m. Ano, tygr ji muze znicit na daleko vetsi vzdalenost, jenze na vetsi vzdalenosti se v realu nevalcilo.
            • hezkej stěr *1*
            • Panzer III a IV bojovali na východním frontu, KV-1 taky byly ve službé už od roku 1939. Panzer IV byla prvně určena na podporu pěchoty, Panzer III byla vyrobena přímo na ničení nepřátelských obrněnců. Takže si o tom něco zjisti, než tady začneš prskat.
              Ale počkat, já vlastně mluvím na trolla, tak o co se snažím
        • Tak si právě hezky potvrdil, žes to maximálně zapl, ale nehrál anebo, že to těžce neumíš
          • Potvrdil, že neumí mířit na průzory. *1*
            • Ano na 500 metru me tyhle ruske ufa vydnavaj kamkoli me trefi, ale ja musim mirit na pruzor, jj z 500 metru mimo arkady, tak urcite !
              Tyhle ty fanboys omg.
          • Spíš potvrdil, jaká hovadina to opravdu je.
            • T-50 je nepříjemná, ano, ale T-34 je velice zabitelná tier 1 němcem
    • Tady to někdo neumí tak rozhlašuje, že je to s*ačka
      • brigada od gayinu vynasi ?
        • A teď mi přelož aby tomu rozuměli všichni, ne jenom ty, protože já tam nevidím jakoukoliv návaznost na to, cos říkal předtím
          • ze si zaplacenej trapak aby si vychvaloval blbou hru a nalakal lidi na tu pay2win zrudnost
            • gaijin platí za to že jejich hru vychvaluješ v bezvýznamné internetové diskusi? kde si můžu podat přihlášku? *1*

jako trochu toho pay2win to je, ale řekl bych že jen z dost malý části, mnohem víc to záleží na týmu jakej dostaneš (což neovlivníš) a na skillu (kterej evidentně nemáš)
            • Aha, dobře, a nějaký logický důvod pro to máš, anebo jsi jenom paranoidní, popřípadě trolluješ? Já bych se vsadil, že je to ta poslední možnost
  • Tak jsem hrál před tím WOT, ten přechod k WT je těžký a parádní zároveň. Tady tank je tank. Těžký neohrabaný monstrum. Tady cítíte tu ohromnou váhu. Je to parádní.
    • No aby si to pak děcka nevybrečela..
  • pusťte me tam :) já bych si rád zkusil hraní za AA vozidla. Jsem zvědavý jak si poradí s letadly, jestli nejsou jen na okrasu.
  • Co dodat u WOT nahrano pres 100 000 H a War Thunder 10 000 a tanky +- 300 H beta open
    WOT Plus
    :CW :Historicke boje :komunita gilda klan
    minus
    :Semafor lagi :stereotyp map a to jich je 40 :patch 9.0 omalovanky :stale co patch horsi kvalita :kazdym patchem vetsi nesmyslne naroky na PC :Drahe premium tanky coz by nevadilo pokud by zustaly statove tak jak si je poridim !!!! :nerfovani tanku kazdy patch as na uroven co tank to stejny skoro parametr skoro zadny rozdil : mam pokracovat???
    War Thunder
    minus
    :zatim malo map :kapove zony u tanku bych rekl nesmysl ..... : dost bugu jeste ale je to cerstva open beta :zatim nevim dal ...
    Plus
    :poskozovaci lamavy model bozi :grafika uzas :engine vs WOT 100% optimalizovan :realne valecne stroje :palba zvuky pastva pro usi :kazdy tank jiny pozitek z jizdy :letadla a tanky dohromady krasny moc moc :kreativita map nadhera jsem zvedavej na mesta jak se stim poperou.... :dalsi srovnani neni potreba ...... : myslim ze jasna paka ne letadla uz davno vyhrala a tanky vypada ze asi jasna paka as zprovozni world war neboli budouci CW .....
    • At pocitam jak pocitam "War thundere" wot si hral 11 a 1/2 roku cistyho casu. Si fakt cool mazak.
      • To byl odhad WOT hraju od bety snad uz 4 roky ??? mam 40 tanku v garazi 10 desitek a vsechny tanky mam i s doplnkama vybaveny takze pocitam nakejch 100 mega tam mam?
        asi 10 premiaku 2x 8 tier lowe T34...

Bavi me ted uz rok vic War Thunder jenom me schazi komunita a klan....
    • Mě zrovna u toho, že jsou letadla a tanky v jednom vadí i společná garáž... mám jeden tank (zatím zálohu) a už nemám místo
      • Veskoslav
        Základní tři sloty jsou málo, ale další dva Tě vyjdou na 60 000 a 6. Tě vyjde na myslím 200 zlatých, což se dá získat herně během eventů, takže budeš mít 3+3.
      • vadit Ti to nemusí, protože jak jednou nějaký stroj koupíš, tak ho vlastníš. Garáž slouží jen pro to, které stroje nasadíš do následující bitvy. Jednoduše řečeno o stroj nepříjdeš, když ho v garáži nahradíš za jiný.
        • Spis jde o to, ze je to vopruz, protoze musis neustale prehazovat techniku podle toho, co chces zrovna hrat. Navic pokud mas posadky se specializacema, tak abys jeste zkoumal, ktera ma co, abys ty stroje pridelil spravne ...
    • Dokud tohle WOT nevezme v potas z5 ani nahodou!!!

http://www.petice24.com/chci_zpt_hratelne_wot
  • ja tyhle hry hrat nemuzu ze nemusite do toho vrazit ani korunu ale driv nebo pozdej to stejne udelate a pak znova a znova az ze z toho stane zavislost
    • dmce tohle, fakt
    • Anebo jednoduše máme aspoň nějakou sílu vůle
  • V čem je WT (tanky) horší jak WOT?
    1/ Pouze 4 mapy pro tanky.
    2/ Žádný end-game ve formě klanových válek a podobně
    3/ Divný systém posádek, ten ve WOT mě prostě přijde přirozenější.
    4/ Některé stromy nejdou kácet.
    V čem je lepší?
    Ve všem ostatním, jízdní model, model poškození, grafika, zvuky, balistika střel.....
    • Tak jako ale musíš počítat s tim, že je to pořád jenom beta, kdežto WOT je venku už hodně dlouho. Tak je jasný, že tam ještě neni všechno dotažený do maximální kvality. Stim prostě musí každej počítat.
      • Je a neni, wotko vyslo taky jako beta ... a v minimalne jedny veci bylo nekde jinde - protivniky si videl (pomijim problemy se spotem) tady je nevidis, ani kdyz je "vidis", takze se cela bitka meni v hledani mezi travou a krovim ... tohle radne podelali.
    • Veskoslav
      No normálním tankem taky nesundáš strom jako ve WoT;) Aspoň ne bez poškození a v takové míře jako ve WoT. Jinak každý týden má přibýt nová mapa pro tanky. Celkově 16 map.
      • Kein
        http://youtu.be/2wimFnubzrQ
        • Veskoslav
          Pokud vím, tak toto je poněkud modernější a mnohem těžší tank než ty, co se vyskytují ve WT. Teda pokud mi něco neuniklo.
        • Takový panzerkampfwagen IV, kerým jezdím ve WT já (a nesundávám stromy) váží 25 tun s maximální rychlostí 16 km/h (mimo silnice).
          Abrams váží zhruba 65 tun s maximální rychlostí 40km/h (taky mimo silnice).
          Takže ta kinetická energie bude u druhého jmenovaného podstatně vyšśí a proto bych nepoužíval tohle video jak důkaž
  • Ty tanky jsem zkusil a zatím mě to nějak nenatchlo, uvidíme, dám tomu čas.
    Asi po třičtvrtě roce sem pustil mod ARCADE a málem jsem se pochcal
    smíchy :-D jak tenhle hovadskej mod muže někoho bavit nepochopim.

Už by něco mohli udělat s tim šílenym lámánim křídel u Meteora F.4 LW.
    V historical battles z mejch cca 150 smrtí půlka připadá na zabugovaný křídla,
    který si občas v klidu odletěj už při 800km ve vodorovnym letu
    • Walldstein
      Tak to, že to nenaDchlo tebe neznamená, že se jedná o "hovadskej" režim. Pro mě jakožto člověka sloužícího dvanáctihodinové směny a to ještě jak denní tak noční je tenhle režim oddechová záležitost. Pokud bych totiž chtěl 5 minut letět k cíli, tam vystřelit pár dávek na soupeře a zase harcovat zpět na základnu tak si zapnu IL-2 1946 (ne že to občas neudělám) a střihnu si v multiplayeru bitku na full real. Takže jediné co je tu "hovadské" je tvůj komentář..
    • wenceslaus
      Pak nejsi moc chápavý člověk.
    • Veskoslav
      A nebude to tím, že je konstruován na maximální rychlost 768 km/h?
      • ? možná F.3......F.4 LW má maximál někde na 950km
  • tak sem to zkusil tank vypada jak tank do detailu zpracovane kam se hrabe wot i kdyz je ten ted vymakany co se tyce hratelnosti. wot sem zacal hrat abych zkratil cas na cekani thunderu letadla uz tam mam a pres milion na ucte
    • Walldstein
      Eh? Pardon, ale mě se bez čárek ve větách fakt blbě čte. Co tím chtěl básník říct?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit