Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady ji maji za 4,2kKc http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-Vita/Konzole/Sony-PlayStation-Vita-PSVITA.html

A kdo má ps+ a poctive stahoval, tak ma pro vitu mraky dobrych her.
  • ucho
    no taky mě překvapilo, že už cena padla na 5k (teda mám za to, že stála 6k), kdy to má člověk třeba včetně této gamesy. to už začíná být zajímavé, příští rok bych mohl pořídit.
  • K tehle hre jsem byl skepticky. Ale zkusil jsem demo a nebylo to tak spatne. V podstate se jedna o linearni tunel, kde je kladen duraz na reseni ruznych hadanek nebo motori ky obtiznych ukonu a min na bojovani. Ocenit se da napaditost jednotlivych ukolu, alespon v demu. Hodnotil bych 7/10, ale jedna se klasicky prehypovanou alternativni hru, takze bude pokrytecky precenovana. Na druhou stranu nesouhlasim s tvrzenim, ze Vita ma nedostatek kvalitnich titulu. To je casto opakovany predsudek. Smesny na hernám webu, ktery se nesnazi recenzovat tituly pro vitu a ignoruje je, treba z posledni doby muramasa rebirth, dragon's crown, valhalla, spider man, batman, castlestorm, proteus a rada dalsich.
  • "..., spoutaný do malého přístroje a možná trochu krátké hry. Aspoň však nemá šanci začít nudit." takže je jako plus, že je to krátký a kdyby to bylo delší, tak by to byla nuda? Z tohohle se stává stránka pro děti. Za chvíli budete recenzovat tamagotchi nebo já už nevim. S pozdravem, RedMist
  • Lawliet
    Víte na co by jste se měli dle mého zaměřit pánové? Na tuny recenzí všeho co se hýbe. Všech platforem. Zřídkakdy možná proložit článkem o nějakém AAA titulu, které stejnak máme z první či druhé ruky dříve než od vás. Tudíž by vaše síla měla být v recenzích. Je tolik titulů na tolik platforem o kterých jsem v životě neslyšel až je to škoda a právě v tomhle by jste mohli vy pomoci. Články o AC, kterých tu bylo milion jsem stejnak měl jako mnozí jiní měl přečtené dávno od někud jinud jako mnozí jiní a je tedy škoda plýtvat váš čas na tyto články, když je tolik materiálů ke zpracování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit