Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oh bohové, oni to opravdu chtějí stylizovat stejně jako DIRT 3.....
    • rancor1223
      Z čeho tak usuzuješ? Já tam nevidím sebemenší náznak třetího Dirtu.
      • Ja mam strach hlavne z ty navinilovany lestenky.
      • To červené logo ti nepřijde jako dostatečný náznak? Ale samozřejmě uvidíme, až ta hra bude hotová. :)
        • rancor1223
          To logo je ve stejném designu jako první GRID. Takový vzhled/křivky/font nebo jak se tomu nadává nebyl použit ani v druhém ani ve třetím Dirtu.
        • deridon
          stylizace jako Dirt3? neřekl bych, to by se mohlo říct, že Dirt 2 byl stylizován jako Grid, kde bylo všechno do zlatova.. tady bych řekl, že to má tu svojí atmosféru zatim, i když je to jen teaser, logo je prostě gridovský.. no a těšim se hlavně, doufám, že se to nesveze na vlně dirtu a nebude mi tam zase kecat do hraní nejáký DC shoes whore frajer :D
        • To červený logo se podobá tomu, které bylo u Grida 1, tak nevím, proč by to mělo něco naznačovat. Ale snad to nedopadne jako Dirt.
    • Taky me to desi :(((
  • Co to je za teaser, to snad není pravda. Jakýkoliv 10ti vteřinový video na YT s autama mě pobaví a nažhaví víc .... Jinak GRID jsem chvíli hrál, ale ... Forza je Forza :)
    • Velky kluci jezdej iracing.
    • Live for speed
    • Forza? To radši GT! Pfff :P
      • pffff :D No ať Forza nebo GT, pořád o dost lepší než nějaký GRID :)
        • To jo...ale kdyby měl GRID (nebo jak se to píše) takový výběr aut, bohatě by mi stačil.
          • No mně teda vůbec, ta fyzika atd je hrozná... mně nestačí ani Forza, ale ta jediná se dá trochu hrát, pokud nejsi dítě a jediný auto co jsi kdy řídil je angličák :)
            • rancor1223
              Říkám, že nevím. Jen jsem z toho všeho nadšení měl takový pocit. Ale to je jedno, já se tu bavím o závodech pro PC a těch kvalitních pro normální hráče moc není. Co je kvalitního na konzolích mě nezajímá protože žádnou nemám a nechci. A lidi co hrají iRacing, rFactor a podobné zase nemusí zajímat nějaký GRID.
            • rancor1223: Nevím, jak GT, ale Forza si na simulátor jen hraje. Není to tak těžké dobře zajet i bez volantu s vypnutými asistenty a manuálním řazením. Druhý díl Forzy, který jsem hrál jako první ze série, neměl ani pohled z kokpitu a tak si nezaslouží označení simulátor *4*
            • rancor1223
              Nemám žádnou konzoli, ale jestli se nepletu tak Forza i GT jsou téměř simulátory, ne? Nebo minimálně velmi realistické. GRID je dokonalá syntéza arkády a simulátoru. Hráč se pořád musí snažit aby to nenarval do zdi, ale zároveň se nemusí soustředit tolik aby to přestala být zábava. A přitom to pořád vypadá jako závody skutečných aut. Do toho trocha mikromanagemantu vlastní stáje. Prostě krása.
  • konecneeeeeeeeeeeeeeeeee po Grand turismu 5 dalsi pecka uz 1 byla skvela
  • Už aby to tu bylo.

A teď trochu off-topic, ale neporadíte náhodou, kde by se dal sehnat CMR 2.0 legálně? Tzn. krabicovka nebo digital download?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit