Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, co z toho na stránce je teaser, protože sad violin a f*ck you mi nezní jako pořádný fallout, ale člověk musí být trošku O_o aby z toho dokázal vyvodit nový falout :)
  • Lepsi Fallrim nebo Fallblivion, nez nic.
  • Nene to bude Fallrim nebo Skyout.
  • Bethesda mozna nedela buhvijake hry,ale ja osobne jsem byl rad i za Fallout 3. Bez nej by nikdy nevznikl vyborny Fallout:New Vegas.
  • Slovák, čo sa snaží písať česky, tráááápne *6*
  • Jen to né...žádný další prznění klasik skrze MMO
  • Jack1947
    Mozne to je jen ja si takovehle hry moc dobre predstavit neumim, viz jeho minusy mluvi zato ze by se to hodne lidem asi taky nezamlouvalo.
  • Lawliet
    *1* To by bylo smutné, ale na druhou stranu zábavné ten vats systém by to hraní ulehčovalo.
  • StanleyCZ
    No, jak který. Třeba FOnline: 2238 byla celkem sranda, kór když se sehnalo dost lidí na založení "gangu". :)
  • Nejaky fallout je mi ukradeny, jedine že by to znova dali delat stejnym lidem co delali nv. navic tady bude brzo wasteland 2
  • Jack1947
    Fallout bude... a zbyvaji uz hodiny do uverejneni neceho ? *7*

...Jako fakt... "Sad Violin" takze takhle, stejne smutne budoucnost toho tajemneho projektu, proc by se vubec namahali kdyby to pak davali schvalne k ledu. *7*
  • Jack1947
    Pfujtajbl Fallout MMO by byl hnus. *12*
  • Ak mam pravdu povedat tak ani neviem ci este chcem aby Bethesda nieco vytvorila. V poslednej dobe na co sahli to posr*li. Aj ked sa snazia silou mocou vyvtorit si image otvoreneho a priatelskeho studia/vydavatela, tak ked pride na lamanie chleba videt ze stale rozhoduju kravataci. V Arcane evidentne spravili dusno po vydani Dishonored a sachovanim s Preyom 2, Human Head defacto potopili, iD Soft sa snazi povstat z prachu ale v poslednej dobe odislo z neho dost klucovych alebo vyznamnych ludi a dovody mozu byt rozne hlavne tie neoficialne. Uvidime ci neostane z neho len taky pohrobok. TES Online zrovna nevyzera ako nejaka mega nextgen zalezitost. Skor to vypada na hru ktora bude tazit hlavne z mena.A Wolfenstein od Machine Games bude asi skor stavka na istotu aby mali najaky isty prijem. No a bohvie co vypadne od Tango Games.
  • Nazvat Skyrim uzasnym chtelo neskutecne moc sarkazmu.
  • http://drmeth.com/index.php?r=81201556813863664141
  • Moander
    A kdo mi da minus, tak mu snim psa.
  • Moander
    Ja chci Fallout mmorpg, prosim prosim, budu hrat za ghula.
  • *15* jak jinak
  • Podle neoficiálních spekulací by to měl být Fallblivion 2...
  • já vím co to je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit