Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hroznz, hrozny si porad cucat zpravy z prstu. Kdybz pissalek nebzl aspon linej a neco vytvoril sam. Ne, on nedokaze nic jineho, nez mít jako zdroj reddit a neogaf..
    • Jack1947
      Proc sem tedy chodis, nejspise si umis informace najit sam a nepotrebujes podradny web aby te rozciloval a kazil sis den. Muzes jit, nikdo te tu nedrzi a ani nic. *3*
  • jindra.veliky
    vyborny trolling, gj *4*
  • já vím co to je
  • Kto si z nás vystrelil keď doména patrí Zenimax? Ako sa tam dostali nejaký fanúšikovia keď je to oficiálna doména? Na druhu stranu ak tento vtip pochádza z Bethesdy tak je to trápne.
    • ucho
      tak zopakuji to, co jsem psal. nebylo potvrzeno, že jde o doménu Zenimaxu (Bethesda ani Zenimax se k tomu nevyjádřily). údaj o vlastníkovi jde zfalšovat. a nějak se mi nezdá, aby si někdo z Bethesdy nebo Zenimaxu dovolil ono veřejné "fuck you"...
      • Dal bych ruku do ohně za to, že to je fanouškovský :) Ale tak to fuck you je ze fallout 3, tak proč ne :)
  • Moander
    Ja chci Fallout mmorpg, prosim prosim, budu hrat za ghula.
    • Jack1947
      Pfujtajbl Fallout MMO by byl hnus. *12*
      • StanleyCZ
        No, jak který. Třeba FOnline: 2238 byla celkem sranda, kór když se sehnalo dost lidí na založení "gangu". :)
        • Jen to né...žádný další prznění klasik skrze MMO
        • Jack1947
          Mozne to je jen ja si takovehle hry moc dobre predstavit neumim, viz jeho minusy mluvi zato ze by se to hodne lidem asi taky nezamlouvalo.
    • Moander
      A kdo mi da minus, tak mu snim psa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit