Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to se teda předvedli, do starýho teaseru s přeletem nad planetou a vejcem přidali mariňáka, a z toho si mám cvrknout? ale já si cáknu stejně, páč to MILUJU *1*
  • Core
    Nicméně filmová atmosféra druhých Vetřelců od Camerona z toho číší na sto honů. Paráda.
  • já si říkal, že mi to je nějáký povědomý, to jak vylejza z toho vajca, komentáře to objasnili *12*
  • aby zase nezustalo jen u chystání... *10*
  • Redakce by se mela vazne zamyslet nad tim koho vlastne zamestnava a co zde tzv "redaktori" uvadeji za publikaci na serveru tohle nic nerikajici video s prihlouplym komentarem "redaktora" je toho dukazem.
  • Mám pocit, že tu dochází k jistému mlžení. Tenhle teaser byl totiž k videní už před rokem na stránkách GEARBOXU. Kde se stala chyba ??????????

*10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • tak to teda nevim kde mam videt jako tu akci na povrchu planety z minuty je tam 50 vterin niceho a 10 sekund pohled na vajcko ja si teda kdyz uz nekde napisu akce na povrchu planety predstavuju neco trochu jinyho nez 10 sekundovej zaber na vajcko jestli me tohle melo nalakat na film nebo hru tak to melo presne opacny ucinky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit