Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to mě děsí... terrani jsou o mikrování protosové mají ničit hrubou sílou, pro mě představa že toss mikruje proti terranovy mi přijde jako blbost, tos má mít daleko silnější jednotky které dokáži prorazit dvojnásobnou terranskou převahu ne že tos uvidí pár pěšáku a musí mikrovat, v SC 2 z terranu udělaly tosy a opačně. Mě jako starému fandovy se to hnusí, proto mi leží origálnka SC 2 na stole jednou jsem si projel Singl, pár her v MP a pak DVD co jsem si kupoval na 5 - 10 let leží na poličce a práší se na něj.
  • Takže Kerrigenová po stopáté zradí Raynora všechny a po stopáté budou všichni překvapený tím, že se zergům nedá věřit.
  • Ten Ghost...ta ženská je z StarCraft: Ghost
  • mě protos právě docela baví že pokud nejedu úplně deathball tak je to hodně o mikru, mě se zergové líbí, ale v podsatě MP jedu jen za P, chvilku jsem zkoušel T(nebavěj mě)..

BW jsem hrával kdysi před 10ti lety :D, taky za proty, příp. zergy,,

prostě tý srandy s mikrováním collosů, blinkování, HT feedbacky :D a stormy, chargeloti, warpování, DT, phoenix,, atd atd. to mě na tý hře opravdu baví.. čili prostě protoss no :D
  • O tom, že by měl být Heart of the swarm prequel Wings of liberty jsem slyšel ještě před vydáním SC 2, snad na tom nebude nic pravdy, já chci aby se příběh vyvíjel dál, je jasný, že třetí kapitola bude ta hlavní, ale rád bych nějaký zvrat už ve druhém díle. BTW: tak nějak si myslím, že SC 2 skončí klišé koncem jako W3, kdy se stejně jako tam spojí znepřátelený strany v boji proti společnému nepříteli.
  • Já hrávám ze zásady Random, umím to tak nějak za všechny rasy stejně blbě ;-)
  • smejki
    Multiplayer jedu výhradně za Zergy (příležitostně za Protossy), takže jsem zvědav, co u nich vymňouknou
  • v Liberty vytreli podlahu tak leda se starym Mengskem... Kerrigan je v cajku. Co se pribehu tyka, tak je dost dobrej, me se libi vic nez warcraft, ale tak to je jen muj nazor, kterej se odviji od toho, ze mam radsi scifi nez fantasy. Kazdopadne pribeh pokracuje, jestli chces jinej, tak leda jinou hru :)
  • Spades
    Mě taky napadlo, že by to mohlo bejt v minulosti - prostě ta fuga 4 roky, než Kerrigen nasbírala vojska, ale toto vypdá, že to bude něco na způsob boje mezi zergskou a lidskou půlkou Kerrgen...
  • Spades
    datadisky vyhlasujou vzdy rok po vydani, coz sedi presne na blizzcon :)
  • No akurát že v Liberty podlahu vytřely s Kerigen *3*
    No ten dotaz nad námi byl věcnej. Doufám že to nebude stejná hra jako Liberty akurát za zergy. Příběh ve Starcraftovy není nic moc, ale chci pokračování a ne stejný příběh za jinou postavu.
  • A tobě se něco na tom líbí?
  • Je to jen teaser a je to v engine hry, tak co se ti na tom proboha nelíbí?
  • Mno že to je video od Blizzardu tak je to dost slabý a tak nějak o ničem.
  • Imho se ji snazi zachranit Raynor a zbytek Dominion marinaku a Nova ji jdou po krku, pac sou loajalni starymu Mengskovi... kazdopadne Sarah s nima vytre podlahu :)
  • vidíš já mám zase alergii na terrany, ani v SC BW jsem za ně nehrál ano naučil jsem se některé velmi základní taktiky a celkově za tu rasu hrát umím ale v životě bych si je nevzal jako rasu v MP proti soupeři, osobně jsem Zergský hráč, když je to nutné tak příležitostný toss a taky jsem kampaň přežil, i když terrané mi už dělaly menší problém než v SC BW, jsou víc všeobecní a jednotky mají specializovanější už u nich neplatí používat micro, jejich jednotky jsou už ultimátnější proto s nimi můžeš jít do těžších střetu, v SC BW, bez podpory tanku jsi neměl šanci a musel jsi pořád mikrovatt abys neměl ztráty a nepřišel o ty jednotky....
  • Nějak nechápu jak ten příběh navazuje. Vždyť Kerrigan měl Raynor ve svých rukou na konci Wings of Liberty, tak proč ji teď zachraňují? Jsem taky zvědavej jak ten příběh budou vyprávět dál. Z pohledu infestora? :-D Nebo se to bude celý jenom točit okolo Kerrigan + Raynor? Kdo teď řídí Zergy? Chjo chjo ...
  • smejki
    ...že bych rád příběh s menším počtem hloupých momentů, když už se s tím mrcasí tak dlouho
  • Jianc sem myslel ze 2 hry oznami ne vydaji *3* ktery muzou bejt klidne 2 roky od sebe vydany;)
  • Tak z jedne strany se na to moc netesim, jelikoz za Zergy to moc neumim *2*.(Uz aby tu byly Protosove *1* ) .
    Ale jinac se tesim na pokracovani pribehu(pokud bude stejne dobre pojat jako u Terranu) a "snad" nove jednotky, ability.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit