Přejít na výpis diskuzí
Teaser trailer ze StarCraft II: Heart of the Swarm
30.5.2011 | levis
50 příspěvků
-
A já bych zase rád alesoň nějaké oficiální info, že se pracuje na Warcraft IV *4*
-
-
Čéče, Warcraftí svět WoWko tak dokopalo, že bych skoro radši viděl novou značku. A to říkám jako poměrně náruživej hráč World of Warcraft *9*
-
-
Jestli máš na mysli příběh, tak jsem samozřejmě taky přemýšlel jak by se dalo pokračovat ve Warcraft 4 a mylím si, že by klidně mohly pokračovat tam kde W3: TFT skončil a ignorovat tak události co se děly ve WoW a všech jejich datadiscích. Nebo prostě jen využít univerza Warcraftu a vyprávět úplně novou story s novými postavami. Svět na to vymsleli dost velkej a komplexsní.
Každopádně to bude určitě hodně zajímavý, jak by tohle vyřešily. Jak už tady ale někdo psal, jestli Warcraft 4 bude, bude to za hodně dlouho. Pro mě vzhledem k tomu že hra ještě nebyla vůbec oznámená, tak 2015 - 2016 si myslím že je reálný *4* -
ono ale nekdy vratit se ke korenum je vice nez mene;) no kazdopadne uvidime... Ja osobne se velkej fanda Diabla *1* takze to je pro me nejocekevanejsi hra od dob oznameni *4*
-
-
Ako je sice pravda,ze raz sa niekto z Blizzu preriekol nieco o W4,ale nechapem vas,ze na to cakate,osobne si vobec nedokazem predstavit ako asi vydaju W4 ked wowko stale funguje a vydavaju na neho datace,je to dost nerealne imho a pozname blizzard vsetko vyvijaju 10 rokov a ked sa offcialne nevyjadrili o W4(neverim,ze vobec bude) tak to bude trvat tak 5 rokov aspon,jednak budu este SC2 pokracovania,diablo a potom nasleduje ta nova onlinovka Titan,takze z mojho pohladu,ziadne W4 nebude..
-
-
W4 bude uricite kdyz rikali ze maji pripraveny dve novinky na letosni BlizzCon a ani bych se nedivil kdyby to byl ten Titan nebot to je jen kryci nazev;)
-
-
Tak Titan moze byt kryci nazov,ale je to 100% onlinovka a nejaka nova znacka,takze ziadny warcraft,starcraft ani diablo a dost si nedokazem predstavit,ze na 1 Blizzcone oznamia 2 hry,ved minuly rok,jedine co tam bolo bol demon hunter z diabla,podla mna bud oznamia konecne oficialne Titan alebo novy datac do wowka(ale to skor o rok) na W4 to fakt nevidim a uz vobec to nevidim na 2 nove hry,bodaj by som sa mylil,Blizz mam rad..
-
-
datadisky vyhlasujou vzdy rok po vydani, coz sedi presne na blizzcon :)
-
Jianc sem myslel ze 2 hry oznami ne vydaji *3* ktery muzou bejt klidne 2 roky od sebe vydany;)
-
uvidime.. *4* Kazdopadne asi letos vydaji D3 coz doufam ze jo!!! *5* tak pristi rok to vidim na datatisk prave k D3 *4*
-
-
-
-
Na oznámení Warcraftu IV čekám, jak na smilování :(
-
-
Taky :)
-
-
-
Z herních upoutávek prostě vždycky dokáže nejlíp vyrazit dech Blizzard. Dřív se to svádělo na nejlepší technický zpracování, ale teď už se nijak dál jít moc nedá a stále to má svojí atmosféru. WOW už mě neba, ale Blizzard stále miluju *2*
-
No uz aby to vyslo SC2 paradni tak jako skoro vse od Blizzu, take uz nehraji WoW , ktere ma uz sve za sebou, ted uz je to jen nastavovana kase ,kazdopadne D3 a SC2(data) na to se fakt tesim a jeste kdyby oznamili vyvoj Warcraft IV jak jiz nekdo psal , tak bych byl spokojeny ,kazdopadne v Blizzardu maji casu dost a urite nevydaji vice her najednou , takze si budeme muset jeste na vsechny tyto hry pockat.
-
Ja z toho vyctu to, ze ji nasli... :-)
-
want!
-
Mno že to je video od Blizzardu tak je to dost slabý a tak nějak o ničem.
-
-
Je to jen teaser a je to v engine hry, tak co se ti na tom proboha nelíbí?
-
-
A tobě se něco na tom líbí?
-
-
-
Jako bývalý dlouholetý hráč wow(6let offic), momentálně aktivní hráč SC2 a budoucí závislák na D3 mě hlavně zajímá co SC2:HoS změní herně, nový jednotky? nový ability stávajících jednotek? či jen kampan? A ano, za zergy umim nejméně :D My life for Aiur
-
-
to ja , a to mě sere , že sem se naučil hrat za zergy a mam to sakra těžké.
-
-
vidíš já mám zase alergii na terrany, ani v SC BW jsem za ně nehrál ano naučil jsem se některé velmi základní taktiky a celkově za tu rasu hrát umím ale v životě bych si je nevzal jako rasu v MP proti soupeři, osobně jsem Zergský hráč, když je to nutné tak příležitostný toss a taky jsem kampaň přežil, i když terrané mi už dělaly menší problém než v SC BW, jsou víc všeobecní a jednotky mají specializovanější už u nich neplatí používat micro, jejich jednotky jsou už ultimátnější proto s nimi můžeš jít do těžších střetu, v SC BW, bez podpory tanku jsi neměl šanci a musel jsi pořád mikrovatt abys neměl ztráty a nepřišel o ty jednotky....
-
-
mě protos právě docela baví že pokud nejedu úplně deathball tak je to hodně o mikru, mě se zergové líbí, ale v podsatě MP jedu jen za P, chvilku jsem zkoušel T(nebavěj mě)..
BW jsem hrával kdysi před 10ti lety :D, taky za proty, příp. zergy,,
prostě tý srandy s mikrováním collosů, blinkování, HT feedbacky :D a stormy, chargeloti, warpování, DT, phoenix,, atd atd. to mě na tý hře opravdu baví.. čili prostě protoss no :D -
-
to mě děsí... terrani jsou o mikrování protosové mají ničit hrubou sílou, pro mě představa že toss mikruje proti terranovy mi přijde jako blbost, tos má mít daleko silnější jednotky které dokáži prorazit dvojnásobnou terranskou převahu ne že tos uvidí pár pěšáku a musí mikrovat, v SC 2 z terranu udělaly tosy a opačně. Mě jako starému fandovy se to hnusí, proto mi leží origálnka SC 2 na stole jednou jsem si projel Singl, pár her v MP a pak DVD co jsem si kupoval na 5 - 10 let leží na poličce a práší se na něj.
-
-
-
-
-
Multiplayer jedu výhradně za Zergy (příležitostně za Protossy), takže jsem zvědav, co u nich vymňouknou
-
-
Já hrávám ze zásady Random, umím to tak nějak za všechny rasy stejně blbě ;-)
-
-
...že to bude pěkná piczovina..
-
-
Me by zajimalo co ty mas rad za hry?? *2*
-
-
Barbie horse adventures...
-
-
:-D
-
To co si napsal Ty je pěkná pičovina.
-
Hnusné dítě, přeji ti krutý a ošklivý život......
-
-
At jdou s timto do... Chci DIABLO 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
proc do..?Asi mas rad Diablo tak SC bys mel mit taky *2* Nebot jedna firma jedna kvalita her a ze blizz dela opravdu perfektni hry:)))
-
Diablo 3 také bude a SC2 team je jiný než Diablo 3 team, takže se ty hry nijak neovlivňují co se data vydání týče. A říkat at jdou s SC do.... je velice hloupé a nemoudré, jelikož her právě jako SC je hrozně málo.
-