Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Ghost...ta ženská je z StarCraft: Ghost
  • kostejnesmrtelny
    Tushánku, kdepak jsi? *3*
  • Podle me oznami W4 na blizzConu letos v rijnu ale jen oznami takze ji vydaj tak 2014 *10*
    • Ataker
      Aby to nebyla taková dlouhá doba, jak u Diabla 3 to už by mě opravdu odvezli.
      • Prave s toho mam taky strach ale doufam ze to tak nebude!
  • Sarah mala na sebe oblek "Terran Spectre" vojaka. Cize uz nie Ghost, ale Spectre. Spectres su nieco ako vylepseni Ghosti (http://starcraft.wikia.com/wiki/Spectre).
    Blondinka, ktora isla po Sare je Terra Nova - Ghostka, ktora sa (okrem ineho) specializuje na "deaktivaciu" Spectres (http://starcraft.wikia.com/wiki/Nova_Terra)...
  • Tak z jedne strany se na to moc netesim, jelikoz za Zergy to moc neumim *2*.(Uz aby tu byly Protosove *1* ) .
    Ale jinac se tesim na pokracovani pribehu(pokud bude stejne dobre pojat jako u Terranu) a "snad" nove jednotky, ability.
  • smejki
    ...že bych rád příběh s menším počtem hloupých momentů, když už se s tím mrcasí tak dlouho
  • Nějak nechápu jak ten příběh navazuje. Vždyť Kerrigan měl Raynor ve svých rukou na konci Wings of Liberty, tak proč ji teď zachraňují? Jsem taky zvědavej jak ten příběh budou vyprávět dál. Z pohledu infestora? :-D Nebo se to bude celý jenom točit okolo Kerrigan + Raynor? Kdo teď řídí Zergy? Chjo chjo ...
    • Spades
      Mě taky napadlo, že by to mohlo bejt v minulosti - prostě ta fuga 4 roky, než Kerrigen nasbírala vojska, ale toto vypdá, že to bude něco na způsob boje mezi zergskou a lidskou půlkou Kerrgen...
      • O tom, že by měl být Heart of the swarm prequel Wings of liberty jsem slyšel ještě před vydáním SC 2, snad na tom nebude nic pravdy, já chci aby se příběh vyvíjel dál, je jasný, že třetí kapitola bude ta hlavní, ale rád bych nějaký zvrat už ve druhém díle. BTW: tak nějak si myslím, že SC 2 skončí klišé koncem jako W3, kdy se stejně jako tam spojí znepřátelený strany v boji proti společnému nepříteli.
    • Imho se ji snazi zachranit Raynor a zbytek Dominion marinaku a Nova ji jdou po krku, pac sou loajalni starymu Mengskovi... kazdopadne Sarah s nima vytre podlahu :)
      • No akurát že v Liberty podlahu vytřely s Kerigen *3*
        No ten dotaz nad námi byl věcnej. Doufám že to nebude stejná hra jako Liberty akurát za zergy. Příběh ve Starcraftovy není nic moc, ale chci pokračování a ne stejný příběh za jinou postavu.
        • v Liberty vytreli podlahu tak leda se starym Mengskem... Kerrigan je v cajku. Co se pribehu tyka, tak je dost dobrej, me se libi vic nez warcraft, ale tak to je jen muj nazor, kterej se odviji od toho, ze mam radsi scifi nez fantasy. Kazdopadne pribeh pokracuje, jestli chces jinej, tak leda jinou hru :)
  • Takže Kerrigenová po stopáté zradí Raynora všechny a po stopáté budou všichni překvapený tím, že se zergům nedá věřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit