Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty sprosté craft/lootfesty mají víc společného s mmo, minecraftem nebo simulátorem golfového vozíku víc než s původním diablem jako němou akční alternativou k crpg naopak o loot ochuzenou. To bys mohl spíš používat termín baldurovka. Původní diablo bylo o hutné atmosféře, pachtech s ďáblem, kouři na vodě a ohni na nebi.
  • Tak zrovna s touhle hrou nemá Techland podle mě společnýho vůbec nic :)
  • Co treba LotR: war in the north, velmi zabavne i kdyz jednoduche.
  • Ale tak jo, samo o sobě to slovo ukazuje na izometrické akční RPG. Ale s tím přívlastkem "first person" už bych to tak nehrotil. FPS Diablovka jsou třeba výše zmiňované Borderlands a celkem to na ně sedí. *4*
  • prudislav
    mám dojem že článek byl editován protože když jsem tohle postoval tahle citace tam nebyla
  • Co to zkoušíte, diablovka má být izometrická..
  • MrSanta
    1st person diablovka - proč ne? Základem Diabla a jeho klonů je vývoj postavy a získávání stále lepšího vybavení, které je náhodně generováno a demolování velkých zástupů nepřátel. To splňuje jak Diablo, tak i Dead Island. Moje nejoblíbenější "diablovka" jsou Borderlands *4*

Toto by taky mohla být docela zábava. DI jsem nehrál - demolovat zombíky na prosluněném ostrůvku mě moc neláká - ale samotná hra na videu nevypadá zle. Něco podobného hozeno do fantasy světa mě docela láká.
  • DI nebola svojim sposobom Diablovka? ak nie tak čo potom...
  • "[...]původně šlo o modifikaci Dead Island, kterou si ve svém volném čase uplácal jeden z vývojářů."

*7*
  • Tak to som velmi zvedavy. Dead Island bola naozaj dobra hra, ale nedokazala ma udrzat dokonca pre svoju jednotvarnu hratelnost.. ak sa postaraju o to, aby sa clovek ku koncu nemal chut sam umlatit svojou oklincovanou baseballovou palkou. Len mam taky pocit, ze to chcu narychlo zbuchat, opret sa iba o to, ze cela hra budu nahodne generovane linearne cesticky plne nepriatelov. Chcel by som poriadne Diablo v Elder Scrolls style a snad sa dockam :)
  • prudislav
    Diablovka??? vždyť je to jv podstatě Dead Island ve středověkým prostředí
  • Tak doufám, že tam nebude ten zůžený FOV a samovolné pohyby kamery jako v Dead Islandu ze kterých se mi dělá šoufl ... díky bohu za moderskou komunitu a její schopnost navést člověka ke změně těchhle hodnot :D
  • hellgate london to byla pecka jako sviň
  • 1st person diablovka? Co je to za nesmysl? Diablovka je preci specificky styl akcniho RPG, soucasti ktereho je prave isometricky pohled. Tohle bude "jen" hack and slash RPG. :-)
  • Tak to zní i vypadá hodně dobře :)
  • PS: http://sharpenyouraxes.com/about.html

Stránky hry :) Jsou tam informace, kdo to dělá obrázky, atd.
  • Přeji si aby se ze studia Techland stalo sudium, které dokáže vytvářet hry které budou B+ nebo A- :-) Chci si konečně zahrát hry, které nemusí mít grafiku jako nejlepší Ačkové tituly, příběh jako Zaklínač, a herní mechanismy opět Ačkové tituly. Chci zábavné, chytlavé hry u kterých se pobavím a nějaký ten monet ve mě zanechají. Zdá se mi, že v dnešní době mi scházejí hry, které jsou lelší herní průměr. Připadá mi to, že máme jen Ačkové hry nebo brak. A nic mezi tím bohužel. Možná se pletu, ale studium Techland se mi líbí a doufám, že bude dělat stále dobré hry, které si rád koupím. A občas je dobré hrá nějakou hru, které je "obyčejná"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit