Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc sem vubec lezou lidi kterym pixel grafika nevoni a proc ty hry kupujou? Uchilnej a smutnej zpusob seberealizace?
    U adventur je povetsinou vizualni stranka na poslednim miste navic jistej typ adventur ma mezi hernima zanrama nejbliz ke knizkam a tak pouziti fantazie u pixel grafiky mi prijde jako dobra pomucka ktera zazitek z hrani kolikrat jeste silne umocnuje.
  • maros.goc
    point-click adventúry je jediný žáner, kde mi takýto pixelovitý styl nevadi :) radsej take, ako lacne animovane styly typu Polda 6 ;) ....hra je fakt velmi dobra, hlavne od druhej polovici konecne naberie pribeh ako aj hratelnost spad :)
  • pb_historic
    Jsem na to hrozně zvědavej, určitě to budu porovnávat s Gemini Rue....
  • 8/10 takže je to jenom o trošku horší než Zaklínač 3 ?
  • Omezena je mozna tvoje predstavivost. Tohle snad muzou rict jen lidi, kteri neprecetli ani jednu knihu, mozna nejakou s obrazkama. Co se tyce mody, tady bych v Cesku radeji pomlcel, staci se podivat co vetsina lidi nosi na sobe... takovi budou soudit co je moda a umeni? Haha.
  • To jsou zase perly..."dan", "nouma"...Prodeje techto her rikaji neco uplne jineho, takze tve zavery jsou absolutne mimo misu :) Cena mi prijde naprosto ferova a "pekny kabatek" je hodne subjektivni kategorie, evidentne (na NASTESTI!!) mam jinej vkus (a zda se, ze rada dalsich lidi, kteri Wadjet nakupem jejich her podporuji, take).
  • Mart9
    Je to daň za to, že hry v této době může dělat každý ňouma.Třeba má dobrý nápad, ale neumí ho zabalit do pěkného kabátku. Mě nejvíc potom uráží, že jsou tito lidé schopní říct si za tu hru dokonce i několik stovek, čtyři, pět někdo i víc. Kdyby to dali za stovku, nikdo nemůže nic říct.
  • Amberstar...Ambermoon...to jsou proste skryte poklady cRPG.
  • GlaDOS
    To slýchávám často. Velká slova o tom, jak je pixel art pro amatéry a jak je jednoduchý. A když se dotyčný dokope k tomu aby to dokázal, jeho tvorba je v porovnání se zkušenými grafiky směšná.
  • Naprostej souhlas (i s tim ocekavanym prilivem osliku pod budouci recenzi k Serpent in Staglans). Osobne se mi tyhle hry od Wadjetu libi herne i graficky. Vice nez soucasne 3d hry. A skutecnost, ze se jich nyni vydava trochu vice, je prece skvely. Probuh, komu to muze vadit?? Napada me samozrejme, ktery typum lidi, ale radsi to zminovat nebudu.
  • yenda1
    Tak to někdy zkus překousnout. Možná zjistíš, že přes tvůj počáteční odpor se z toho pro tebe vyklube zajímavý zážitek. Možná se pak poohlédneš po hrách, který ti kvůli tomuhle předsudku unikly.

http://jhoppipolla.blogspot.cz/2014/11/ambermoon-cesta-tam-nikdy-zpatky.html
  • Každý jeden použitý argument zavání demagogií. Ty děláš ze subjektivních/neměřitelných kategorií pevné postuláty. Tohle nejsou přírodní vědy, ty buráku, tak už to konečně pochop.
    Ano, je to módní vlna, třeba jako módní vlna 3D akcelerované grafiky.
  • Je to módní vlnka jako zombie hry a další vlnky v historii. Ten styl, kde tam s*reš ošklivou zastaralou, nepřehled grafiku i když máš na lepší,hezčí,přehlednejší. Prosté móda. Nic víc. Jako v módě. Proto se podobným věcem říká módní vlnka. Jen to u her netrvá rok ale déle.

To hezčí si klidně vyhoď, když máš rád tento styl. Mě nevadí, že tohle prodávají. Neblokuje to další hry jak píšeš i když, když jde někdo mimo vlnku má to horší s malou hrou. Jen kdyby to vypadalo nějak normálně a hlavně přehledně, tak by to bylo lepší. Díky grafice lépe vidíš daný svět a lépe se do toho ponoříš. Grafika prodává a láká. Zde se neponoříš nikam, když tam máš 1 pixel oko a 2 pixely nos....Nemáš možnost se tam zastavit a obdivovat nějakou stavbu anebo něco, protože to vypadá ošklivě a ani to neumí vykreslit danou věc, díky omezenosti této grafiky. Tak to je. To je snad jasné. Co se komu líbí je jeho věc, ale omezené to je.
  • yenda1
    Hrát tyhle hry není žádná móda, pochopte to už konečně. Já je hraji poněvadž se mi jejich vizuál prostě líbí. A nejsem v menšině. Prostě se krom všeho hry podobného ražení prodávají.
    Chápu, že se to někomu nelibí. Ale proč hned ta prudkost? Copak tyhle hry někomu zabírají místo na slunci? To, že vzniknul Technobabylon znamená, že nějaká jiná hra prostor nedostala? Buďme rádi za tu pestrost.
    To bude zase diskuze k Serpent in the Staglands.
  • Obdivovat v dnešní době pixel art grafiku je stejné jako obdivovat bezdomovce žijícího v popelnici. Ani jedno nemá s uměním nic společného, pouze to šetří náklady a splní nutné minimum pro přežití dalšího dne.
  • Jacku, přiznám se, doufal jsem ve zcela to samé. Ale jak již bylo řečeno v recenzi, někdo uvidí grafiku, otočí oči v sloup... a neopustí místnost, ale jde diskutovat =).
  • Jack1947
    Hmm... a člověk by řekl že konečně debata bude i nějak víc na úrovni.Vono leda hovínko z ... *7*
  • Kozy
    Charaktery jsou v pixel artu, všechno ostatní je normálně namalovaný, akorát v nízkym rozlišení a tudíž se nejedná se o pixelart.
  • Já o tom moc nevím a čistě hádám, ale neoznačujeme termínem pixel art pouze statická obrazová díla? Tedy v případě her by šlo maximálně o inspiraci pixel art, nikoliv o pixel art jako takový? Rád se o tom dozvím víc.
  • LV, proč kupuješ hru, když jsi naprosto mimo její cílovou skupinu a nelíbí se ti? Jsi masochista? Protože pokud ano, můžu ti doručit jeden skvělý klub.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit